Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dacie wiare na takich przyszlych tesciow?

Polecane posty

Gość gość

To co nie podoba sie im we mnie: nosze okulary, wg nich wygladam zbyt powaznie jak nauczycielka i komenuja moj wyglad. Wg nich nie ubieram sie modnie. Nie zarabiam duzo pieniedzy i nie mam super zawodu, czytaj lekarz, prawnik itp., (zeby bylo smieszniej matka narzeczonego jest z zawodu nianka). NIe sprzatam domu tak jak ona lubi (wszystko musi byc dopucowane), dodatki i urzadzenie mieszkania im nie odpowiada. Nie jestem dla nich mila, bo jak mam byc skoro mnie atakuja. Narzeczony jest bardzo za rodzicami. Ja mu powiedzialam, ze nie dam sobie w kasze dmuchac i nie bede akceptowala takich tekstow. Teraz powaznie sie zastanawiam, czy jest sens jakichkolwiek kontaktow z jego rodzicami, skoro sa to toksyczni ludzie. Jego rodzice mieszkaja daleko, wiec zapytalam sie narzeczonego gdzie zamierzaja zostac nast razem, on powiedzial, ze ja z nim pojde do hotelu a mieszkanie zostawimy jego rodzicom na okres ich wizyty, bo on nie da ich do hotelu. Co o tym wszystkim myslicie?

Gość gość
A my na to, że słabo widzimy perspektywy na wasz związek. Nie zgodziłabym się na przenosiny do hotelu, to goście zatrzymują się w hotelu tak jest wygodniej dla wszystkich. Czyje to mieszkanie?

Gość gość
Ile jeszcze wymyślisz tych płaskich historyjek o okropnych teściach?

Gość gość
Mieszkanie wynajmujemy. Pierwszy raz pisze na kafe (to do postu powyzej), chyba masz rpzdwojenie jazni.

Gość gość
cienko widzę twoją przyszłość głupia zdesperowana na ślub dziewczyno! w tej rodzinie wszyscy (nawet twój narzeczony!!!) mają cię za nic - po co tam się pchasz? musisz gdzieś tyłek wepchnąć na siłę? rodzicie cię nie kochali?

Gość gość
" Mieszkanie wynajmujemy. Pierwszy raz pisze na kafe (to do postu powyzej), chyba masz rpzdwojenie jazni. " x mam rozdwojenie jaźni i zakładam 6 topików o teściowej na godzinę, w nadziei, że ktoś w końcu zwróci na mnie uwagę. To nic, że jeden głupszy i bardziej naiwny od drugiego. W końcu brakuje mi pomysłów

Gość gość
Gdyby tobie ktos kazal zerwac z rodzicami - zerwałabys? Po co sie ladujesz z w to malzenstwo? Blagam, tylko bez tłumaczenia"kocham narzeczonego" - przeciez predzej czy pozniej wyjdzie z niego wychowanie tesciowej.Tesciowa w twoim zyciu bedzie od slubu zawsze.Nie mowiac o tym,ze twoje dzieci moga wrodzic sie w dziadkow. Albo polub tesciowa, albo daj sobie spokój ze slubem..

Gość gość
Tu autorka, napisalam tylko ten post, nie interesuja mnie inne.... Jesli chodzi o narzeczonego to jest maminsynkiem i juz tego nie naprostuje, tak samo jego matki i ojca chorych psychicznie.

Gość gość
więc przywyknij do tekstów teściowej, bo po ślubie nc się nie zmieni na lepsze. może się tylko pogorszyć

Gość gość
Sama widzisz że jest źle a potem będzie gorzej. Masz dwa wyjścia. Albo tkwisz w tym chory układzie albo dziękujesz swojemu narzeczonemu i układasz życie z kimś innym.

Gość gość
Narzeczony jest bardzo za rodzicami xxx Dalej nie czytam. Rozwala mnie "być za kimś" :D

Gość gość
mierne prowo