Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ćwiczenie na siłowni bez jedzenia białka ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobieta i mogę nabrać trochę miesni bez jedzenia białek itd ? Tzn będę dbać o to by jesc dziennie np tyle gram białka ile mam masy ciała lub czwsem trochę więcej ale więcej nie dam rady zjeść :/ a na białko mnie nie stac w proszku . Poradzicie czy żona mieć więcej miesni bez jedzenia dużej ilości białka

Gość gość
Czy można mieć więcej miesni * Słownik się wkradł , żadna żona ha ha

Gość Edziaaaaaaaa
Ciężko będzie, bo mięśnie to białko przecież. :o Jeśli chcesz mieć kaloryfer, albo po prostu zwiększyć masę mięsniową i wyglądać na sportsmenkę to powinnaś dużo białka własnie wpierdzielać, tak jak ja. A serio zależy ci na tych mięsniach? Czy moze chcesz tylko kondycję poprawic?

Gość Edziaaaaaaaa
A czemu nie dasz rady jeść więcej białka? Masz jakieś przeciwwskazania zdrowotne?

Gość gość
Bialko to bialko. Nie musisz kupowac drogiego w proszku. Wystarczy odpowiednio dobierac produkty spozywcze

Gość gość
Nie chce wyglądać na jakaś mega sportsmenkę ale chce jednak mieć trochę masy, staram Się jesc kuecxaka 100 gram, 300 gram serka wiejskiego , 2 jajka .. więcej nie dam rady

Gość gość
Help

Gość gość
Halo

Gość gość523
Bez jedzenia białka będzie Ci trochę ciężko nabrać trochę mięśni,bo białko to główny składnik mięśni.Ja ćwiczyłam w domu i stosowałam largomass,bardzo pomógł mi spalić tłuszcz i zbudować masę mięśniową :)

Gość gość Norbert
Ja w przypadku ćwioczęń na siłowni zastosowałabym Largomass, szczególnie jeżeli nie jesz białka

Gość gość
Stosowałem przez 4 miesiące dany suplement, dzięki niemu udało mi się wyrzeźbić w szybkim czasie moje ciało.

Gość gość Marian
Ja akurat przy ćwiczeniach na siłowni zdecydowałem się na Largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi sie uzyskać.

Gość gość Darek
Masz do wyboru zawsze suplementację. Nie wiem, środki tego rodzaju co Largomass. W takim przypadku jak piszesz, uważam, ze to bardzo dobre rozwiązanie

Gość gość
Bez suplementow i na diecie wegańskiej też możesz mieć mięśnie

Gość gość Grzechu
Ja chodząc regularnie na siłownię, stosuję dodatkową suplementację. Od dwóch miesięcy biorę po 2 pastylki Largomass dziennie