Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mysla ze jestem idiotka

Polecane posty

Gość gość

np. kolezanka z pracy przyszla ze swoim dzieckiem nas odwiedzic. zapytalam ile maly ma miesiecy, a ona popatrzyla na mnie jak na totalna idiotke i powiedziala '5 tygodni'. nie mam dzieci i nie wiem jak wygladaja niemowlaki w kolejnych fazach rozwoju. czy to taka zbrodnia, ze nie wiem jak wyglada kilkutygodniowe dziecko? albo inna sytuacja. kolezaka z pracy leciala do Omanu na urlop. Zapytalam czy europejskie kobiety musza ubierac sie adekwatnie do panujacej tam kultury. w koncu to konserwatywny, arabski kraj. uslyszalam z pretensja w glosie, ze mozna sie tam normalnie ubierac. boje sie zadawac kolejne pytania. moze powinnam ich wszystkich ignorowac i byc arogancka. wtedy nikt nie reagowalby na mnie

Gość gość
a można wiedzieć co Ciebie to obchodzi?!

Gość gość
jesli nic nie mowie w pracy to zle. jesli o cos zapytam to tez zle. nie moge nie odzywac sie w ogole.

Gość gość
To proste jak ciągle o coś pytasz tzn ze nic nie wiesz i maja cie za idiotkę. Musisz mówić ale nie pytać, stwierdzac fakty i opowiadać ale nie pytać .. kumasz ?

Gość gość
nie pytam ciagle. tez cos opowiadam, ale z opowiadaniem tez trzeba uwazac. jesli jakas kolezanka z pracy szuka faceta w internecie to lepiej nie opowiadac, ze sie jest w szczesliwym zwiazku. to juz mnie troche meczy.

Gość gość
zmień prace ..

Gość gość
Baby są wredne i obgadują.. rozmawiaj z facetami oni tacy nie są

Gość gość
Haha nawet mnie rozbawilas! :)

Gość gość
jak sie jest szczuplym to zle gdyz te, ktore maja kilka kg za duzo sie krzywo patrza. jak sie jest przy kosci to te szczuple maja cie za gruba swinie. ubieram sie w sieciowkach i to wywoluje usmiech na twarzy tych, ktore biegaja z torebkami michaela korsa. swoja droga ciekawe czy sa orginalne. chcialabym pracowac w branzy, gdzie przewazaja faceci.