Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam pączki do pracy i nie zgadniecie ile dałam za nie

Polecane posty

Gość gość

W biedronce przy zakupie 12szt wychodzi pączek 39gr!!! A nie 2,20 za jednego i stać w kolejce tyle godzin u jakiegoś Bliklego!!! Porazka!!!! A nieźle zaoszczędziłam.

Gość gość
Zjadłabym paczka od Bliklego. Jednego, po co mi 12.

Gość gość
Sama chemia. Przeciez te paczki da z proszku robione . Masakra nawet bym gryza nie wziela.

Gość gość
Brawo ależ jesteś sprytna! :D Smacznego!!

Gość gość
Ja mieszkam w UK i uwielbiam paczki z dżemem z lidla, jeden kosztuje tylko 0,25 pensow a jest przepyszny. A np.w polskim sklepie mają nawalone lukru ze aż się nie dobrze robi a kosztują 70 pensow

Gość gość
A ja nie lubię pączków z biedronki czy też z Lidla. one są strasznie nadmuchane. Zwykły pączek z obojętnie jakiej piekarni-cukierni mm mm .

Gość gość
A ja wolę zjeść dwa, ale nie nadmuchane jak z biedry i zjeść ze smakiem niż zjeść 12 by się zapchać.

Gość gość
Masakra wlasnie w pracy kolezanka wcisnela mi paczka podejrzewam z biedry, jest tak ohydny ze z trudem 2 razy ugryzlam czekam az wyjdzie z pokoju i wyrzuce.

Gość gość
Cena faktycznie swietna tylko to paczki mrożone z półrocznym terminem do spożycia pracowałam to wiem to wygląda.

Gość gość
9:48 :-D 🖐️

Gość gość
To autorka na bank :}

Gość gość
Autorko ja bym nie wyrzucil twojego paczka :-)

Gość gość
Cena fajna ale jak mam zjeść raz w roku paczka to wolę już zapłacić za niego te 2zł. 5pączków i tak nie zjem a te z biedronki to tak jak dziewczyny wyżej pisały - dmuchane.

Gość gość
Ja też wolałabym zjeść dwa a porządne, z cukierni czy piekarni, nawet po 2 zł za sztukę niż 10 tych z biedronki. Dla mnie są ohydne. Ja mam dziś domowe (oby nie wyszły jeszcze gorsze jak te z biedry :D ).

Gość gość
to smacznego, ja przepłaciłam wedle twojego myślenia, ale z jakim smakiem go zjadłam to tylko ja wiem

Gość gość
gość dziś A ja nie lubię pączków z biedronki czy też z Lidla. one są strasznie nadmuchane. Zwykły pączek z obojętnie jakiej piekarni-cukierni mm mm . x Fakt. W smaku nie są jakieś super paskudne, ale to nie jest pączek. Z tych marketowych, to jeszcze najbardziej pączka przypomina pączek z tesco. Jest tłustawy na zewnątrz i taki bardziej ubity w środku. xxx Powiem wam dziewczyny, że w tłusty czwartek dobrego pączka ciężko kupić. Piekarnie rano mają w sprzedaży posmażone w dniu poprzednim, a w małych sklepach jest to samo, a w marketach dmuchańce. Jak ktoś dzisiaj dorwie świeżego prawdziwego pączka to trzeba mu pogratulować.

Gość gość
Z marketowych paczkow najlepsze sa w Aldi. Ale dzisiaj wcinam oczywiscie z piekarni.

Gość gość
Pączki z biedny po 39 gr. Raka żołądka dodają gratis. Ja dzisiaj zjem pączusia robionego przez moją teściową z konfiturą różaną własnej roboty. Już mi ślinka cieknie.

Gość gość
gość dziś Z Aldika nie jadłam, nie znam. Dla mnie pączek musi być właśnie tłustawy, w niektórych miejscach taki bardziej przysmażony, że chrupiący, bo takie pączki pamiętam z dzieciństwa, a 20parę lat temu to jeszcze było prawdziwe jedzenie. Bez takiej ilości chemii jak teraz.

Gość gość
A ja dostałam z małej piekarni, jeszcze ciepły za 1,5 zł

Gość gość
gość dziś A ja dostałam z małej piekarni, jeszcze ciepły za 1,5 zł x Gratuluję i zazdroszczę. Masz prawdziwi tłusty czwartek.

Gość gość
najlepszy paczek to w domu zrobiony.

Gość gość
nikt nie kupuje w biedrze a po godz 9 już pączków nie było, ludzie brali po 20 szt haha

Gość gość
Ja kupowałam pączki w piekarni Rąba i wszyscy byli zachwyceni, smaczne, tanie i co najważniejsze z piekarni - jeszcze ciepłe :) Polecam na przyszłość ! :)