Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Farbowanie włosów w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w 5 tc, przed ciąża farbowałam włosy na czarno, jestem naturalna blondynka wiec odrost wyglada bardzo zle. Zanim dowiedziałam sie o ciąży kupilam farbę ale niestety zawiera ona amoniak a czytałam ze to on najbardziej szkodzi dziecku w 1 trymestrze. Moje pytanie jakimi farbami dostępnymi w drogeriach farbujecie włosy?? Czy na tym etapie ta farba która mam naprawdę zaszkodzę mojemu dzidziusiowi??

Gość gość
Idz do fryzjera, efekt lepszy, farby lepsze. Ja chodze co 2 miesiace, akurat pracuja na Matrixie, ja wybralam koloryzacje sync, bez amoniaku. Kolor ladnie sie trzyma (w ciazy mi wrecz prawie sie nie wyplukuje)a wlosy sa sprezyste, lsniace. Tez teraz robie tylko odrosty.

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci i choć normalnie farbuję włosy to w czasie obu ciąż nie farbowałam. Może wyjdę na ciemnotę, ale uważam, że nie powinno się tego robić.

Gość KarolinaPyn
farbowanie nie jest złe tylko zapach może powodować problemy. lepiej wybierać naturalne farby, ja w ciąży malowałam dwa razy farbami z organicznewlosy.pl i było super :)

Gość gość
Jestem w ciąży i nie farbuje. Chcę żeby włosy m i odpoczely tylko ze mi latwiej bo mialam sombre.

Gość gość
Ja farbuję u fryzjera, ale robię jedynie refleksy więc nawet na skórę mi tej farby nie nakłada.

Gość gość
Autorko, odbiegnę troche od tematy ale nie mogę sie powstrzymać. jestes blondynką i robisz sobie czarne włosy, w dodatku sama farba z drogerii. Sorry, ale musisz wyglądac tandetnie:O Idź do fryzjera, dobierze ci odpowiedni kolor i farbę, którą bez problemu moga uzywac kobiety w ciąży