Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciała się wypróżnić a urodziła dziecko

Polecane posty

Gość gość
ja mialam podobnie, nadymałam się mialam zaparcia no i zaczelam rodzić w kiblu u znajomej

Gość gość
Też nie wiedziałaś, że byłaś w ciąży?

Gość gość
typowa polka katoliczka takim dajemy 500 plus

Gość gość
wczoraj w uwadze było. Ale bajzel w tej chałupie,szok.Takiego syfu to ja nie widziałam jeszcze.Rozenkowa by chyba padła.

Gość gość
oj dajce spokój przecież to są ludzie z jakimś upośledzeniem umysłowym, społecznym, itp...nie ma o czym mówić nawet...

Gość gość
Po co hejt na a) Polki, b), katoliczki, c) matki d) osoby korzystać z 500+? Nie masz rodziny, dzieci, nie jesteś Polką/Polakiem?

Gość gość
Wydaje mi się, że jednak jest o czym mówić. Oni są zepchnięci na margines życia, a nas karmi się wizją Europy po brukselsku. 8 lat rządów Platformy i co? Zaścianek i bieda jak w XIX w.

Gość gość
i co ma do tego to 500 plus ludzie wam wyżarło mózgi czy tu taka biedota siedzi co dla was to 500 to jest jakaś niebotyczna suma ???

Gość gość
Przecież było o tym w uwadze, są to osoby niepełnosprawne umysłowe wiec nie wiem dlaczego ta nagonka.

Gość gość
gość dziś x ja jestem w ciązy zagrozonej i jakby do mnie przyjechala tv to tez byscie mialy ubaw :( wkur.. mnie to ze nie moge ogarnac wlasnego domu . nawet glupiej podlogi nie moge porzadnie zmyc :(

Gość gość
Pan z pogotowia pewnie za pierwszym razem zbadal z grubsza ,bo pewnie sie brzydzil. I taka z nich pomoc.

Gość gość
gość dziś Przepraszam, ale nie oglądam TVNu.

Gość gość
Urodziła gówniaka :P

Gość gość
Moim zdaniem brzydko tych ludzi wykorzystali do reportazu. Widac, ze sa chorzy uposledzeni , nie musieli ich o wszystko wypytywac i pokazywac do kamery.

Gość gość
no ok tylko ja nie rozumiem nie wysrała dziecka tylko urodziła miała skurcze tak czy siak 4 kilo dziecko trudno nie poczuć przy wydalaniu i nie zauważyć w wiadrze noż k***a z resztą ona pewnie się darło więc wyniosły do sieni No sory ale nie wierzę do końca w te brednie że nie zwrócili uwagi na to że jest dzieciak a teraz najlepiej debilke z siebie zrobić znam taką dziewczynę też ma orzeczenie w stopniu średnim że jest niepełnosprawna A w rzeczywistości jest cwana jak cholera

Gość gość
Oglądałam to. Personel medyczny pewnie zobaczył ten syf i uciekł jak najszybciej by czegoś nie złapać. Ojciec dziecka mnie rozwalił. On by tę kobietę wziął do siebie, bo "przynajmniej miałby ugotowane". Czy nikt wcześniej nie widział jak ci ludzie żyją? Ja straciłam dziecko w 5 miesiącu ciąży, a taka baba, która myślała, że nie jest w ciąży, "bo nie wymiotuje" rodzi dziecko i jeszcze coś bredzi, że chce wychowywać.

Gość gość
Patologia ogladalam teraz reportaż,wszyscy niepełnosprawni,nikt o ciąży nie wiedział i jeszcze ten brat na pytanie dlaczego wynieśli tam wiaterko z dzieckiem to żeby nie smierdzialo,szok !i ona chce to dziecko wychowywać jak takie rzeczy się u nich dzieją ,ten facet to ją chyba bzykal bo żadnej innej nie było ,a ona dawała a sama pewnie nie była świadoma co robi

Gość gość
Najwazniejsze, ze dziecko zyje i oby bylo tak, ze znajda mu normalna rodzine.

Gość gość
A nie wiecie moze co dalej z tym dzieckiem ? Co teraz sie dzieje ?

Gość gość
Pewnie trafiło do rodziny zastępczej

Gość gość
Oby nie do niej wariatki. Do tego brudu i syfu

Gość gość
Napewno do takiej patologii i takich warunków dziecka nie oddali,szkoda maleństwa,co to dziecko będzie później czuło jak się dowie jakich rodziców miało masakra

Gość gość
Jak sie na nia patrzylo to widac, ze to wariatka. Na mordzie wyrysowanego piatala ma.