Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakiej cenie kupiłyście wózek?

Polecane posty

Gość gość
Anex sport - jedno wielkie brzydactwo.

Gość Teresap
Zdecydowałam się na wózek Barletta za 1600 zł, model od polskiego producenta, bardzo ładny i wygodny. Nie sądziłam, że w tej cenie uda mi się kupić wózek tej jakości, także warto szukać wśród polskich marek.

Gość gość
3w1 kupiłam za 2100. Będę używała tylko do roku, potem wiadomo, że fotelik do wymiany i wygodniejsza spacerówka. Nie opłaca się drożej.

Gość KaskaSroka
Wydaje mi się, że do 2,000 złotych można kupić wózek dobrej jakości wózek, więcej pieniędzy nie opłaca się wydawać, chyba, że planujemy więcej dzieci i będzie służyć rodzieństwu. Ja mam model Model polskiej marki za niecałe 1700 zł i nie narzekam. Widziałam tu wiele opinii na temat adamexu, moim zdaniem to dobra, solidna firma, tym bardziej, że wprowadzają ciągle jakieś zmiany, dodatkowe udogodnienia w swoich produktach.

Gość gość
Bebetto nico 3w1 za 1400zł. Daje radę chociaż d**y nie urywa, spokojnie starczy jeszcze dla drugiego dziecka.

Gość gość
4500zł - ale to było 4 lata temu : Inglesina Classica . Kupowałam dla dwójki dzieciaków, sprawdził się super ( z tym że ciężki ) . Sprzedałam za 1900 zł od ręki :)

Gość gość
Ja wiem z doświadczenia, że nie opłaca się kupować taniego wózka to potem to się prędzej czy później zemści. Ja kupiłam wózek z Tutka mode grander http://www.tutek.pl/wozki/grander-play/. Jestem z tego wózka bardzo zadowolona.