Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina 2 plus 3 i koszty jedzenia

Polecane posty

Gość gość

mamy troje dzieci w wieku szkolnym , wydaje na jedzenie ok 3 tys . . tzn tygodniowo staram sie ok 600 zł plus raz duze zakupy w biedrze badz lidlu . Codzinnie gotuje obiady plus kanapki do szkoły i pracy . Nie wiem co ludzie jedza przy takiej rodzinie wydajac tysiac złotyc , dla mnie to niemozliwe ! a ja wcale nie jadam rarytasów ! ile wt wyadjecie podajcie wielkosc rodziny i koszty mczne badz tygodniuowe

Gość gość
2+2, wydajemy ponad 2tys, rarytasów tez nie jemy ale kupujemy dużo ryb, warzyw i owoców - czyli same drogie rzeczy ;) a tak na powaznie 15.99 za winogrona czy 8.99 za pomidory, 4,50 za salate lodowa... No pogielo ich i to ostro :(

Gość gość
Ja żyję sama i wydaję ok 450-500 miesięcznie na jedzenie, nie kupuję jakichś frykasów.

Gość gość
17.05 prawda, coraz drożej jest. Też mam trójkę i z miesiąca na miesiąc wydaje coraz więcej.

Gość gość
Jak bylam sama wydawalam na zarcie okolo 600zl A nie jadlam jakis frykasow. Wrecz przeciwnie wiecznie na diecie wiec jedzenia kupowalam malo. Wrecz wyliczone porcje. Rano owsianka z owocami potem bulka z serkem wiejskim lub cos takiego. Na obiad woreczek ryzu z mieskiem wazonym na wadze i na kolacje jakis twarozek. Troche owocow i warzyw. Teraz mieszkam z facetem i wydajemy okolo 1500 Niewiem co ludzie jedza za 1000zl . Chyba wievznie glodni chodza...

Gość gość
po pierwsze trzeba być idiotką aby tyle dzieci napieprzyć, ja z jednym ma dosyć,

Gość gość
My 2+2 wydajemy ok 2 tys może ciut więcej ale widzę po zakupach ze kiedyś płaciłem np.250zl a teraz 320 a odpadły pieluchy chusteczki do tyłka. ....