Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Ta durna Teresa powinna wstać i przywalić temu gnojowi w twarz raz a porządnie, ale nie, ona siedzi, daje się za włosy ciągnąć, sama siebie nie szanuje.

Gość gość
Teresa za bardzo boi się, może Werner jej pomoże? Ten jego strach w zamkniętej windzie śmieszny był:p

Gość gość
To absurdalne, że wszyscy się spotykają w tym bistro. Tak jakby w Warszawie nie było innej knajpy.

Gość gość
Czy jest w mjm jakaś postać, która was nie w*****a ? Bo ja nie mam takiej postaci, wszyscy są w**********y.

Gość gość
wkurza

Gość gość
Zaloty Wernera i próby zwrócenia na siebie uwagi są żałosne i śmieszne. On się zachowuje jak mentalny dzieciak, a nie poważny facet. Ma taką piękną i fajną Anię, a szuka sensacji gdzie indziej.

Gość gość
Werner zawsze miał słabość do ładnych kobiet, taka jego natura:)

Gość gość
gość dziś To absurdalne, że wszyscy się spotykają w tym bistro. Tak jakby w Warszawie nie było innej knajpy. X Racja, ale w tych serialach tak robią, w Pierwszej Milości wszyscy spotykają się w Barbarianie, w Na wspolnej w barze u Marii a w Barwach Szczescia w tym Feel Good.

Gość gość
Czy jest w mjm jakaś postać, która was nie w*****a ? Bo ja nie mam takiej postaci, wszyscy są w**********y. x Ja lubię Barbarę, Marka, Ewę i dziadka Baśki od Pawła. Reszta postaci irytuje mnie w większym lub mniejszym stopniu.

Gość gość
nie oglądałam wczoraj samego poczatku filmu, czy było coś o teresie , czym ją zastraszył mąż , że tak szybko zmieniła zdanie

Gość gość
Tereska to najwieksza porazka serialu.A juz myslalam,ze Asi nic nie pobije ;-)

Gość gość
Asia jest fajna, lubie ja, porazka to jest Mucha serialowa Magda, ten jej pusty śmiech, jest tylko sekretarką i to nawet bez żadnego wykształcenia, a rządzi się i panoszy jakby była właścicielką

Gość gość
Aga i Marcin w sklepie wczoraj wyglądali jak matka z synem, aż niesmaczne to było jak udawali parę. Nie rozumiem czemu niektórzy chcą ich koniecznie sparowac.

Gość gość
nie dla mnie ewentualny związek Olszewskiej i Marcina byłby niesmaczny jasne kto w życiu realnym chciałby wiązać się z matką swojej kuzynki, po za tym nie podoba mi się że w niedługim okresie powtarzają wątek Asi- Agnieszki- Tomka i widziała produkcja ile emocji wywołało to u nawiedzonych fanek Aśki i Agi. Jacek też mi do Aśki nie pasuje już bardziej do Olszewskiej. po za tym wolałabym żeby mimo wszystko Marcin był z Izą niech scenarzystki mają więcej empatii w s obie choć Lewińskiej też rolę skopały.

Gość gość
Najlepszy to jest Szymek no normalnie cudne dziecko. Tylko nie podobał mi się wątek ja rano Marcin gubi małego i jest git, ale jak niania zgubiła Szybka to zrobiła się wielką afera, jeśli chcą ją usunąć z serialu to jest więcej bardziej życiowych sytuacji.

Gość gość
To prawda, Szymuś jest słodziutki. Taka mała, fajna bułeczka z niego :P Magdzie dali sukienkę z wyszczuplającym czarnymi wstawkami po bokach, ale coś nie za bardzo pomogły xD Jej nie pasują proste kiecki, powinna dobierać bardziej rozkloszowane.

Gość gość
W rozkloszowanych to dopiero jak bombka wygląda. Takie sukienki to tylko dla w miarę wysokich i szczupłych dziewczyn bo skracaja sylwetkę. Pamiętam tą sukienkę jak pierwszy raz Aneta do niej przyszła, wyglądała tragicznie. Moim zdaniem powinna nosić porostu mniej dopasowane, lekko luźne te sukienki.

Gość gość
https://www.google.de/search?q=Magda+Aneta+m+jak+miłość&client=ms-android-huawei&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz5qvB0_XXAhUJF-wKHZZ4DzwQ_AUICSgB&biw=360&bih=524#imgrc=g2cKRtHbR1MeqM:

Gość gość
szymek to taki słodziaczek i bardzo mądre dziecko, i ma warunki na dobrego aktora w przyszłosci, jest to mały urodzony aktor, taki mały a tak wszystko fajnie gra i rozumie , nie to co ksawcio mało go pokazuja bo wiedzą ze to dziecko nic nie zagra

Gość gość
Wróblewska też była"urodzoną aktorką" a wyrosła na słup soli i to jeszcze z małym rozumkiem...

Gość gość
Jak bardzooo mnie drazni ten wstretny pieprzyk u Szatanowej . masakra . jak ma zwiazane wlosy to mi jej zal. Siana jak lodu a to ze 300zl za usuniecie tego.

Gość gość
Czy ktoś może mi wyjaśnić czy Teresa ma pierwszego męża czy drugiego?bo rano lecą odcinki o Teresie i Pawle i tam ona ma męża Mariusza-2003 rok-a obecnie jest Tadeusz,to jest jej drugi mąż czy tylko imiona się scenarzystom pomyliły?:P dzięki za odp.

Gość gość
Mariusz był 1 mężem i ojcem Agnieszki,a teraz ma 2 męża.

Gość gość
Właśnie pierwszy mąż Teresy (i ojciec Agnieszki) nazywał się Tadeusz Makowski (grał go Mariusz Drężek), a ten to Mariusz Jakubczyk. Teresa poznała go w sanatorium, gdzie pojechała na rekonwalescencję po przebyciu gruźlicy - to dla niego zostawiła Pawła (po raz drugi!), co on bardzo przeżył. Ślub Teresy z Jakubczykiem odbył się już chyba 11 lat temu (Kinga i Piotrek nie mieli jeszcze wtedy dzieci), akurat w dniu imienin Agnieszki; Paweł przeglądał kalendarz i zauważył że dziś jest Agnieszki, wahał się czy do małej zadzwonić i złożyć jej życzenia imieninowe (Magda mu doradziła, żeby tak zrobił: "Zadzwonisz do Agnieszki, złożysz jej życzenia, porozmawiacie chwilkę i już! Z Teresą nie musisz rozmawiać") i w końcu Paweł zadzwonił: Aga mu powiedziała że mama wychodzi za mąż "dzisiaj o 18.00". Paweł szybko zakończył rozmowę. Miał doła, potem przyszła do niego kelnerka Sylwia Okońska (grała ją Anna Gzyra), która pracowała z nim w pubie Oaza, który Paweł wówczas prowadził z Jankiem Zawadzkim i od dawna oczami za nim wypatrywała; on jej się zwierzył że właśnie stracił swoją wielką miłość, a ona zaproponowała mu seks na pocieszenie, on się wahał: "Sylwia, czy ty jesteś absolutnie pewna, że tego chcesz?" "Tak, Paweł. Niczego bardziej nie pragnę" "Ale wiesz, że ja Cię nie kocham?" Ale i tak doszło do zbliżenia i tak zaczął się ich romans. P.S. Tadeusz, ojciec Agi też ożenił się ponownie chyba w tym samym roku ("Zakładam nową rodzinę; w przyszłym roku, pod koniec czerwca, bierzemy z Olą ślub"); podczas ostatniego spotkania z Pawłem rozmawiał też o Teresie i Jakubczyku, że Agnieszka już go polubiła i zaprzyjaźniła się z jego córką, że ludzie gadają że Teresa poleciała na jego kasę ("Ale ja w to nie wierzę, Teresa nie jest materialistką. W końcu była z takimi gołodupcami jak ja i ty")

Gość gość
Mucha to ma wszystkie sukienki za male,widac z czasow kiedy jeszcze trzymala diete.Zwroccie uwage,jakie sa opiete,czasem sie boje,ze jej szwy popuszczaja jak usiadzie hahaha...

Gość gość
Tak ją Bóg obdarzył:) Teresa zawsze była szczupła, dopasowali jej dobrze córkę

Gość gość
A on taki grubo ciosany,ble...

Gość gość
to Olek będzie zdradzał Anetę?