Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Ten Olek nie lepszy od swego brata wszystko wina Aleksandry przez nią chłopaki nie potrafią sobie ułożyć relacji z kobietami nie zdradzi tej Anety tylko się rozstaną i on będzie podrywał a zmieniając temat to co Joanna zrobiła z mieszkaniem po zmarłej matce?

Gość gość
Olek bierze narkotyki, bo robi dużo operacji[cześć[

Gość gość
"co Joanna zrobiła z mieszkaniem po zmarłej matce?" X Pewnie wynajęła.

Gość gość
a ja się zastanawiam dlaczego Paweł i Ala spałacali jakieś raty za mieszkanie? Przecież on odziedziczył wielkie mieszkanie w centrum Warszawy po zmarłym samotnym profesorze? Warte na pewno około miliona.

Gość gość
Marcina matka zauwazy ize z dzieckiem.. myslicie ze marcin sie dowie nareszcie haha

Gość gość
Iza dostanie dom w spadku po cioci, zamieszka z córeczką , myślę ,że Marcin dowie się o małej, pewnie poprosi o badania na ojcostwo, to wtedy Artur będzie szalał, Majeczka zachoruje, no wyjdzie prawa na jaw Ciekawe kim jest Ania, którą spotkał na moście, dziewczyna prosi Marcina o pomoc, on nie wie, że ktoś ich śledzi z auta, czy znowu będzie wątek kryminalny?

Gość gość
"wielkie mieszkanie w centrum Warszawy po zmarłym samotnym profesorze? Warte na pewno około miliona." X Przecież to mieszkanie Paweł już dawno sprzedał, jeszcze przed swoim pierwszym ślubem (z weterynarz Joanną Liberadzką, którą grała Agnieszka Więdłocha) i zamienił na mniejsze; tamto sprzedał jakiemuś żonatemu, któremu się właśnie urodziło trzecie dziecko.

Gość gość
Ta Ania wciagnie go w kłopoty i bedzie mial przez to konsekwencje . . . Szymka porwie mafia..

Gość gość
Scenarzystów znów ponosi- gangsterka i jeszcze porwanie Szymka- chore to, powinni zmienić dilera albo zakończyć ten serial, bo to już przesada

Gość gość
---powiem wam że bardzo podobał mi się wczoraj z tym zarostem Paweł, niby wyglądał jak pijaczyna ale był bardzo męski, ----Julka to bardzo piekna dziewczyna ,powinni byc razem z Pawłem --Olek i Marcin to bardzo przystojni faceci, szkoda Olka dla takiej kretynki w dodatku brzydkiej jak Aneta ----Kinga wczoraj też bardzo ładnie wygladała , ładnie jej było we wczorajszej fryzurze, bardzo ładna dziewczyna

Gość gość
Olek niedługo się Anety pozbędzie, po tym jak Magda mu powie, co ona nawywijała.

Gość gość
Ania jest dziennikarką, pisała o niebezpiecznych ludziach ze świata przestępczego, dlatego jej grozili Paweł podniesie się, gdy Julia powie mu ,że kiedyś kogoś straciła bliskiego, była zakochana dawno w innym męźczyźnie i zginął w wypadku samochodowym, Paweł zadba o siebie i wróci do życia

Gość gość
Zostaną odnalezione zwłoki Maćka. Justyna za wszelką cenę chce uniknąć więzienia i planuje ucieczkę za granicę. A do tego próbuje skierować śledztwo na fałszywy trop, aby głównym podejrzanym o zabicie Garlickiego został Franek. Tymczasem Magda rozkwita u boku Budzyńskiego. Marszałek wciąż jednak się o córkę niepokoi i w końcu otwarcie pyta Andrzeja o jego plany, a prawnik w odpowiedzi pokazuje mu pierścionek zaręczynowy.

Gość gość
Mateusza aresztują, bo on myśli, że Justyna wszystko powiedziała policji, że to ona jest winna, dziewczyna stchórzy Marek jest zmęczony tymi wiecznymi kłopotami myśli o spokojnych wakacjach z Ewą do Juraty tylko we dwoje kiedy Kisielowa złapie oszusta , może go namierzą, on bawi się gdzieś gorących krajach, jak się skończą pieniądze wróci do Polski i znowu będzie chciał wyłudzić kasę

Gość gość
Gdzie w ostatnim odcinku była Helenka, córeczka Agnieszki? Wiadomo że Szymek był u swoich dziadków, a ona gdzie? To i weekend niania nie ma wolnego?

Gość gość
A czy to ważne, gdzie i pod opieką kogo, ta mała była..Oni w zasadzie nigdy takimi drobiazgami się nie przejmują..Mnie zastanawia z kolei, jak ta sekretarka namierzyła w tej leśnej głuszy, tego menela Pawła..Podobnie jak wcześniej tych dwóch dzielnych młodzianów, którzy leją każdego z osiłków, który się im po drodze napatoczy albo wejdzie w drogę. Pomijam już to, że w tych nap..dalankach bierze udział oficer policji..Tylko nie piszcie, że gostek nie był wtedy na służbie.

Gość gość
Ciekawe jest to co zrobia z szymkiem glupio jesli marcinowi mafua odbierze syna.. ale jak zwykle musi sie pakowac w cos nie wiadomo po co..pewnie to przedluzy i nie doeie sie o córci

Gość gość
Niech Julka sobie daruje Pawła, po co jej taki mdły, nijaki, bezpłciowy i przechodzony towar. Jakub jest zdecydowanie lepszy.

Gość gość
O tuż to. Dziewcze wpakowałaby się na amen w związek tymczasowy z mocno przechodzonym towarem. Poza tym, wcale nie wykluczone, że w serialowej przyszłości w końcu mogą połączyć Magdę z Pawłem. A glina jest nie tylko przystojniejszy, ale też bardziej męski od "pechowego" Pawła..

Gość gośćTJK
Moim zdaniem prawdziwego związku między Pawłem a Madzią nie będzie, chociaż różnie to bywa w tych serialach. Pawłowi trudno będzie teraz jakiejkolwiek kobiecie zaufać, ale myślę że z czasem przekona się do Julki z którą współpracuje.

Gość gość
Oglądacie stare odcinki? Ja tak. Lubię popatrzeć jak kiedyś nie mieli takich pięknych mieszkań

Gość gość
Ja też oglądam stare odcinki. Fajnie jest sobie tak powspominać , przez te 15 lat trochę się zmieniło, jak i aktorzy postarzeli.

Gość gość
Szkoda mi było Jakuba jak czekał na Julię z kwiatami, widziałam syna Dominiki Ostałowskiej w Pierwszej miłości, gruby i wielki, a głos gruby, podobny do mamy

Gość gość
Ale zdzira z Julki. Olewa Jakuba, ale gdy Paweł odprawia ją z kwitkiem, to już z podkulonym ogonem znów się nim interesuje, co za desperacja. Dobrze, że Jakub też ją olał.

Gość gość
Paweł nie ma ochoty na romanse , świat mu się zawalił, uderzy Kingę, gdy ta mu zabierze butelkę, później trafi do niego, że musi skończyć z piciem, bo inaczej straci wszystko, rodzinę, przyjaciół oraz szacunek dla siebie

Gość gość
Oświeccie mnie, bo chyba Magda też miała jakimś cudem swoje mieszkanie? Serial oparty na Mroczku, wątki kryminalne, odrealnione. Porwania, morderstwa. Pamiętam Jankę, która chyba zabiła, teraz to samo, potem marcin podejrzany o morderstwo Kto policzy ile już zabójstw był?

Gość gość
Jeszcze wymyślą ,że Hanka malutka muchę zabiła:p

Gość gość
Andrzejek jak leżał z Marzeną wyglądał brzydko, muskularny, tatuaż, ten muzyk w rzeczywistości jest mężem aktorki, gra Korbasa w Klanie, tu nie jest tak mocno gruby

Gość gość
Ania pisze artykuł o handlu kobiet może szuka kogoś?

Gość gość
Mneie te z sie wydaje, że magda miała mieszkanie. pamięta ktoś?