Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Wieczorkowski to już rok tem odszedł na chwilę z serialu świat seriali pisał że zrobił sobie przerwę poprosił producenta bo chciał zagrać nowe rolę ale wrócił z podkulonym ogonem

Gość gość
Roznerski wcale nie powiedział, że Iza będzie miłością Marcina tylko prawdopodobnie będzie jego miłością ale nie wiadomo na 100 procent i jeszcze nie wie z kim będzie jego postać i że kuratorka będzie związana z Arturem więc ktoś pisał o tym, że Lewińska będzie jego kobieta życia to bzdury są bo aktor tak nie powiedział

Gość gość
A była tez taka,co przepowiadała "zlikwidowanie wątku" Agnieszki! Chore kobiety,które nie mają rozumu!

Gość gość
nie wiem tego czy Wieczorkowski prosil o powrot, jednak to nie jest aktor ktory dlugo pobedzie w serialu bo on nie ma dobrej opini o polskich serialach, wystarczy przeczytac jego post na ista story co mysli o polskich scenarzystach moze zarobi kase i odejdzie, zreszta gra w Koronie natomiast oba wybory Delag i Wieczorkowski nie sa trafione.

Gość gość
co do Roznera powiedzial prawdopodobnie a to nie oznacza ze bedzie tak zreszta Rozner mowil ze lubi jak sie cos dzieje, watpie ze go ustatkuja a jak juz to na chwile moim zdaniem powrot do izy nie przyniesie zadnej zmiany wiec beda wymyslac co dalej beda go laczyc z innymi.

Gość gość
gość wczoraj Maria bała się o wnuki, żeby nie były świadkami pijackich awantur. Kobiety tak mają, są wrażliwsze, taka natura. Basia , córka Ali jest zła na mamę, nie chce mieszkać z nią w Londynie , ucieka z domu. xx Po pierwsze z wnukami byl Artur,ona z nimi nie siedziala bo jak wiadomo Maryja "uwielbia" dzieci ale na zdjeciach. Po drugie,tez jestem matka i nie wyobrazam sobie chowania du..py po katach jak moj syn robi afere. Po trzecie:juz nie wytrzymalas i MUSIALAS napisac co sie wydarzy z Basia? Wez zaloz bloga tak jak ci kazali na innym forum.

Gość gość
A pies z taśmy w Grabinie nadal szczeka...?

Gość gość
Paweł jest dorosły, a co Maria mogłaby zrobić? Szarpać się z nim, też bałabym się na jej miejscu, w takim stanie ludzie są niebezpieczni, lepiej ,żeby silny mężczyzna załatwił sprawę po męsku. Ania i Marcin będą razem, fajna dziewczyna z charakterem, ma to w sobie coś. Z Basią to nic nowego, to było do przewidzenia, jak się stanie nastolatką będzie gorzej, żal rośnie coraz większy. Szkoda Barbary, widać ,że bardzo jej brakuje Lucjana, ma rodzinę, ale ona żyje swoim życiem. Andrzejek chce adwokata dla swojego brata Bartka, czy mu pomogą?

Gość gość
Ja nie zrozumiałam tej sceny jak matka Marcina jedzie samochodem do Grabiny i dzwoni do niej Artur, straszy ją, że posunie się do jakiegoś czynu, gdy ona powie Marcinowi, że Maja to jego córka. Do czego to miałby się Artur posunąć ? Oświećcie mnie bardzo proszę.

Gość gość
Wieczorkowski to cwaniak grał w na dobre i na złe ten sam producent to produkuje co M jak miłość odszedł z serialu bo znudziła mu się rola Marka Rogalskiego i wrócił do serialu po roku teraz załatwił sobie rolę m jak miłość ten sam producent to produkuje co na dobre i na złe z Walach kręcili w listopadzie ubiegłego roku romantyczna randkę od tamtej pory nie pojawili się na planie czyli ich spikneli i wyjechali za granicę co do Artura to on pobije Marcina gdy ten pozna prawdę oraz że nie cofnie się przed niczym by Marcin znikł z ich życia więc Aleksandra się go boi

Gość gość
Gość 9:01 akurat Walach była ostatnio na planie 29.11 więc produkcja się jej pozbyć postanowiła

Gość gość
Ja myślałam że Aleksandra to twarda babka i nie za się zastraszyć temu Arturowi. Pojedzie i powie wszystko Marcinowi. Swoją drogą nie trawie Artura okropnie ,mieszkaliśmy na tej samej dzielnicy z jego siostra chodziłam do klasy. A na niego patrzeć nie mogę .

Gość gość
Co do wieku nowego serialowego partnera Asi, ktoś napisał ze dali jej starego dziadka 50 letniego, a Wieczorkowsli to ile ma lat 45,Walach 41, Kurdej 32.

Gość gość
32 lata a 50 letni facet z ostatnimi podrygami -to też,ale dobrana para!

Gość gość
Jej dali dziadka bo ona jest taka sama jak dziadek Asia niby młoda a bez sił :)

Gość gość
Przesadzają z tą żałobą Aśki.Nawet Baśka z Grabiny się jako tako pozbierała.

Gość gość
Barbara w głębi duszy cały czas cierpi, nie ma w niej już tej radości, przeżyła z mężem całe życie, a Asia za szybko straciła ukochaną osobę, niewszyscy są silni, ludzie udają, że jest dobrze. Maria długo nie mogła dojść do siebie po śmierci Krzysztofa, była wrakiem ,miała głęboką depresję, trochę to trwało. Marta udawała ,że sobie radzi, unikała ludzi, miała dość pytań, każdy przeżywa żałobę inaczej.

Gość gość
Czy Maria oddała swoją córeczkę Basie do domu dziecka? Ani ona, ani Artur się nią nie zajmują, lecz są na każde skinienie dla wnuków.

Gość gość
Przecież była tego dnia krótka scenka z Basią, wyjeżdżała chyba na wycieczkę szkolną.

Gość gość
Ale sie czepiacie....

Gość gość
wytłumaczcie mi , marysia gdzieś sie wprowadziła do mieszkania, ale gdzie w grabinie czy w warszawie, lipnicy, bo nie wiem -wieczorkowski grał w klanie, na chwile odszedł i zle sie wyrazał o serialach bo myślał że zrobi kariere kinową, nic z tego nie wyszło i wrócił do klanu i pozniej na stałe zrezygnował , kto go chciał zatrudnić skoro kazdy wie jakie ma zdanie o serialach ----aleksandra sie przestraszyła bo artur groził że jest zdolny posunąc się do wszystkiego jeśli powie marcinowi o dziecku, ale piękna i słodka jest ta Maja,

Gość gość
Niedługo zagra siostra Olgi Frycz, to Gabriela Frycz, widziałam ją w Na Wspólnej, Pensjonacie pod różą.

Gość gość
ja mam wrażenie że Aśka zawsze w tych swoich facetach jakby ojca szukała w Tomku 10 lat starszy od niej dzieciaty w tle Ruda Aga z dzieckiem która 28-latka w to się pakuje? teraz dadzą jej starszego faceta żeby jej "ojcował" trochę bo z jej prawdziwym tatą to ona odbudowała relację gdy była dorosła czemu ona się nie zwiąże z młodym energicznym facetem co da jej dziecko?

Gość gość
Śmieszna scena jak Lenka pyta babci- babciu czy wujek jest piany? A ona- tak. I koniec sceny, ani uspokoić Lenki ani wytłumaczyć ze czasami dorośli za dużo wypija itd

Gość gość
boze jaka spazma na fp Asia i Tomek o Delągu Nie chca Delaga i jaka hipokryzja. Adze wciskaja Jacka a dla Asi to niby za wczesnie.

Gość gość
Powinny zmienić czołówkę, bo wiele osób zniknęło. Kogo mogliby wstawić na początku?

Gość gość
Może być Barbara ze słonecznikami i patrzy na niebo.

Gość gość
Ja tam żadnych spazmów nie widzę, jest wiele pozytywnych komentarzy.

Gość gość
wytłumaczcie mi , marysia gdzieś sie wprowadziła do mieszkania, ale gdzie w grabinie czy w warszawie, lipnicy, bo nie wiem -a kim była ta Gabriela w pensjonacie pod róza, kogo grała, bo film oglądałam ale jej nie kojarze