Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Agnieszka da kosza Jackowi, nie chce z nim dzielić życia.

Gość gość
ale widac ze Jacek do niej nie pasuje wiec po co w to isc jak golym okiem widac ze on ciagle nieobecny

Gość gość
Ruda do końca życia serialowego będzie kochać Tomka

Gość gość
scena porwania Szymona to jakis kabaret. Na pewno zadna z nich nie uslyszalaby krokow w kuchni :D. Juz mogli to zrobic, ze np. ta czarna jest w lazience i w miedzyczasie ktos bierze Szymona a nie jakby jakis duch go porwal

Gość gość
Jaka widownia,takie sceny....

Gość gość
No pewnie bo lepsze zaliczenie kolejnych bab mający dwójkę dzieci, aż cud że tylko tyle.

Gość gość
Tylko że on o drugim dziecku NADAL NIE WIE, a matka pierwszego dziecka umarła - jest więc formalnie wolny i ma prawo układać sobie życie od nowa.

Gość gość
Maria i Artur uratują życie Starskiemu, który wziął za dużo tabletek.

Gość gość
Czy Jakub jest kuzynem Tomka? Aktor jest młodszy od Marcina, policjant jest jego wujkiem.

Gość gość
Prawdopodobnie tak, ale dalekim.

Gość gość
Nie wiem o co mają pretensje do Marcina ta idiotka nie raczyła mu powiedzieć że jest z nim. w ciąży tylko listy pisała a podobno ma wyjść za faceta który zniszczył jej życie a gdzie podział się Antek sun Ewy

Gość gość
Ten wątek z Izą, dzieckiem, Aleksandrą, Arturem i Marcinem jest strasznie męczący.

Gość gość
Aleksandra z przebojowej babki stala sie super mameja i zamiast powiedziec synowi cala prawde to tylko wzdycha.Druga swieta Maryska.

Gość gość
Nie narzekajcie,bo przynajmniej macie o czym pisać,bo serial sięga dna!!!

Gość gość
Olek gra w Koronie Królów, jest łysy, gra zakonnika. Wcześniej miał długie włosy, w tej roli jest nieszczęśliwie zakochany w Aldonie. Aneta mogłaby zagrać zołzę , najlepiej węgierską dwórkę, zawsze jest nabzyczona i mściwa, aktorka lubi tę rolę, nieźle się wciela w czarny charakter. Mateusz znajdzie Justynę, wycieńczoną i słabą..

Gość gość
gość dziś [10:48-pomylilas forum.

Gość gość
Nie pomyliłam, powiedziałam gdzie gra aktor grający Olka, czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
gość dziś Nie pomyliłam, powiedziałam gdzie gra aktor grający Olka, czytaj ze zrozumieniem. Ja wlasnie dlatego powiedzialam,ze pomylilas forum bo czytam ze zrozumieniem.Myslisz,ze tutaj siedza same tepe dzidy,ktrorym trzeba KONIECZNIE wyjasnic,gdzie gra Olek i jak wyglada? Przestan zasmiecac watek.

Gość gość
Nie czytasz, tylko ignorujesz, jak ciebie nie interesuje, to odejdź!

Gość gość
ten serial robi się okropny..postacie Izki,Maryski,Marcina,Marka,Ewki,Kisielowej,Andrzejek,Marzenka wyprowadzaja mnie z równowagi.....serial o milosci a non stop watki kryminalne albo "zyciowe" odrealnione od prawdziwego zycia,romanse kazdy z każdym..Pawel wiecznie sam,U Piotrka hotel,kazdy znajdzie tam schronienie albo w siedlisku :)))))))))))))))) przyjaciele Aski rzucają wszystko i ja pielegnuja sponsorują,przezywaja wszystko razem z nia..Marcin co rusz inna panienka,dwoje dzieci a laski leca jak muchy... kiedys przyjemnie się ogladalo....a teraz szkoda slow..BAJKA DLA GLUPKOW przedstawione sytuacje w tym serialu za nic nie przypominają prawdziwego zycia...

Gość gość
Mow co chcesz ale Aska wygrywa wszystkie konkurencje :-D Kobiety traca mezow i zostaja same z dziecmi-czasem z trojka i daja rade,bo musza! Nie maja takich "cudownych i nieziemskich" przyjaciol,ktorzy poniosa za nie ich zycie. No sfinansuja podroz i pobyt juz nie w PL,o nie! W samej Francji,zeby Asia odpoczela od wspomnien... Ten watek oprocz swietej Marii wnerwia mnie najbardziej.Mam nadzieje,ze ona juz na stale tam zostanie i bedzie zyla na koszt Jacka bo przeciez jest niezdolna do pracy.

Gość gość
Tak sądzisz? No to cię zmartwię - niedługo wróci do kraju i pozna nowego mężczyznę.

Gość gość
To niech pozna i zniknie razem z okropną Zośką. Wczoraj mała Baśka była dobra,chyba najlepsza w tej płaczliwej scenie-lubię ją.

Gość gość
Oooo tez Zosi nie trawie. Nie lubie tez Baski od Ali, ale przyznam, ze wczoraj wzruszylam sie na scenie pozegnania z Pawlem. Swoja droga ta Ala to mega wkurzajaca osoba. Jak mozna fundowac swojemu dziecku takie traumy? Przeciez to juz ktorys z kolei facet Ali. Dobrze, ze odchodzi z serialu, bo byla taka bezplciowa. Strasznei meczacy jest watek z Iza i Marcinem. W ogole jest jakis odrealniony. Po pierwsze ktora matka nie powie swojemu synowi o tym, ze ma nieslubne dziecko? Po drugie Marcin i Iza juz tyle razy sie niemal na siebie natykali i nigdy nie doszlo do konfrontacji, bylo tyle ''zbiegow okolicznosci'', ze to az smieszne i zenujace juz jest. Nastepny irytujacy watek to Marysia i ten jej podopieczny. Jak dlugo jeszcze scenarzysci beda jechac na glownym watku z poczatkow serialu- Lagodach? Ile jeszcze nieznanych czlonkow rodziny sie ''ujawni''??? Asia i jej depresja to w ogole odjechany temat. Moze nie sama depresja, ale ta cala otoczka przyjaciol, ktorzy sie Aska zajmuja jak berbeciem robiacym w pampersy. Jasne, co to na przecietnego Kowalskiego jest fundnac znajomej i jej dzieciom wczasy we Francji... Jedyny ciekawy watek to Magda-Andrzej-Aneta-Olek. Chociaz wedlug mnie to blad, ze Magda spotyka sie z Andrzejem (powialo Moda na sukces), a Piotrek, Pawel i reszta przechodza nad tym do porzadku dziennego, jakby to oczywiste bylo, ze Madzia zastepuje miejsce cioci Marty... Jeszcze watek Mateusza i Justyny- fajnie mogl byc poprowadzony, gdyby byl bardziej realny, t.zn. mlody chlopak zakochuje sie w swej nauczycielce, ma klopoty w szkole, itd. Ale poprowadzenie tego watku w kierunku kryminalnym to bylo przegiecie. Nie wiem jak inni, ale ja wole ogladac normalne zycie, bez tych wszystkich fajerwerkow, zaskakujacych zwiazkow i powiazan bohaterow, z normalnymi problemami, a nie z watkami wyciagnietymi zywcem z oper mydlanych na przemian z kryminalnym zagadkami Agaty Christie...

Gość gość
Agnieszka będzie z Jackiem mówią kulisy więc ich spikneli a Askę połączą z tym bohaterem Delaga a Iza wcale nie będzie chciała się pogodzić z Marcinem i podburzana przez Artura nie pójdzie na ugodę w sprawie dziecka kretynka a Marcinowi tylko na małej będzie zależało a nie na Lewińskiej

Gość gość
Iza nie ma swojego rozumu, kazdy jej w tym serialu mowi jak ona ma zyc i ona sie na to godzi i jak taki piesek, zrobi co Pan powie.

Gość gość
Wątek Izy i Artura jest okropnie nudny i głupi.

Gość gość
Tato Magdy jest fajny, wesoły, co się stało, że Krysia chce się z nim rozwieść, Filarski ucieszyłby się, bo nadal kocha swoją byłą żonę. Czekam na tornado między Marcinem i Arturem. Starski będzie miał operację kręgosłupa, może wszczepią mu egzoszkielet, Maria go wesprze i stanie się cud, wszyscy będą chodzić na obiady rodzinne, podzielą się majątkiem , nastąpi pełna zgoda. Krefft wymyśliła swoją ciążę, to plotka, żeby narobić szumu dla jaj.

Gość gość
10:01 ale ty jesteś tępa