Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
A ty zawistna i durna.

Gość gość
Artur mógbły zupełnie przypadkiem wpaść po tira. W ogóle Iza jest głupia, po tym co on wyczyniał ona mu tak po prostu ufa i bawi sie z nim w rodzinkę.

Gość gość
Izka juz nie piewszy raz okazuje sie tepa dzida,ktora nie widzi dalej niz koniec wlasnego nosa. Kazda normalna kobieta zauwazylaby,ze Artur ja ogranicza i izoluje od innych ludzi,malo tego ma napady agresji. Ale ona ma klapy na oczach i dalej brnie w ten zwiazek.A potem bedzie wielki ryk i szukanie adwokatow...

Gość gość
Kisielowa znowu uwierzy oszustowi, że ją kocha, głupia chce odwołać akcję policji, która ma go złapać. Niby rozsądna, ale ślepa jak kret. Stara baba powinna mieć więcej rozumu.

Gość gość
Mam nadzieje,ze rodzina Mostowiakow jej na to nie pozwoli.W koncu jak dlugo beda ja trzymac u siebie. Ja mam pytanie co do sklepu (marketu) Natalki.Czy ona sprzedala go Kisielowej? Bo nie widac zadnego zaangazowania w sprawe a Kisielowa zatrudnia sobie uczennice,wiec chyba sklep stal sie jej wlasnoscia?

Gość gość
I znowu pół odcinka Magda i Andrzej i te obleśne mlaskanie fuu...

Gość gość
ten topik sprowadził się do zapowiadania, co będzie w kolejnych odcinkach. Słabe...

Gość gość
Zastanówmy się, który to już raz nastąpi cudowne cudowne porzucenie wózka inwalidzkiego w tym serialu. Ja pamiętam Tomka, ale wcześniej też coś takiego było. Pamiętacie? W realu nie znam żadnego takiego przypadku.

Gość gość
Teraz widać ile zamieszania robiła osoba krytykująca postać Agi i wychwalająca Asię.Jakoś nie "wyrzucono" Agnieszki,nawet jest jej dużo więcej niż Asi.Serial już stracił na popularności i niewielu już ma widzów.

Gość gość
Julka znów oleje Karskiego i prześpi się z Pawłem, ale ten po wszystkim nazwie ją Alą i wtedy Juleczka zrozumie że jej nie traktuje poważnie. Pewnie znów przyleci do Jakuba ale on powinien ją kopnąć w dupę.

Gość gość
Aleksandra będzie chciała żeby Marcin uczestniczył w życiu dziecka a ta kobieta Iza będzie uważała że to Artur jest ojcem małej podpiszą papiery i uzna ją za swoje dziecko a potem będzie z nim źle to dziecko Izy niech podziękuje bo gdy te papiery podpiszę to Marcin w życiu córki nie odzyska a wszystko przez zawziętość matki;/ nawet Aleksandra jej nie przemówi, że z Arturem coś nie tak

Gość gość
Matko jaka ta Iza jest tępa

Gość gość
o tym mówią kulisy numer 1082 ona powie to Artur jest ojcem Maji bo ją chciał a nie Marcin , który nie chciał własnego dziecka. potem pokazują jak Artur podpisuje dokumenty, że jest ojcem dziecka kuratorki a potem robi dziwne rzeczy ale już papiery były podpisane

Gość gość
Julka to zwykła suka. Umawia się z Jakubem, wodzi go za nos, on lata z nią i szuka Pawła, widać, że chłopakowi zależy, a ta właduje się do łóżka szefowi. Kretynka, a potem pewnie znów poleci do Jakuba. Mam nadzieję, że ją ostro pogoni.

Gość gość
Ja jestem ciekawa jak Marcin to odkręcić zamierza z tym dzieckiem przecież ten Artur w życiu nie zgodzi się na zaprzeczenie ojcostwa i co wariat będzie chować dziecko Izy?

Gość gość
Jeżeli będzie trzeba, Marcin dowiedzie ojcostwa w sądzie.

Gość gość
Mi wczoraj wpadło w oko jak pani nowa policjanka biegała w lesie ,jak słoń w składzie porcealny, wątpię że gdyby miała gonić przestępcę to by go dogoniła.

Gość gość
Skoro o policjantach mowa, czy ktoś z Was wie, o co chodzi z Jankiem? To znaczy, dlaczego go przenieśli z wielkiej Warszawy do sennej Grabiny? Chodzi o jakąś akcję, problemy, czy ucieczkę przed kimś?

Gość gość
nowe kulisy ania i marcin bardzo blisko widac ze beda para ania opiekuje sie szymkiem marcin zakochany

Gość gość
8:02 tez zwrocilam uwage na ten jej bieg:)

Gość gość
działa mi na nerwy ta nowa policjantka Sonia,

Gość gość
Kinga i Piotr chcą mieć trzecie dziecko. Ula i Sonia udają lesbijki, żeby zniechęcić Janka. Magda zostanie zaatakowana przez pirata drogowego, może to zemsta Anety. Student od plagiatu zostanie ukarany, okaże się synem kobiety, która pracuje na uczelni.

Gość gość
Ula i Sonia udają lesbijki, żeby zniechęcić Janka. X Nie Janka, tylko chłopaka którego poznają w klubie i który się Uli strasznie narzuca.

Gość gość
Kinga i Piotrek ratują ten serial, reprezentują jakiś poziom (nie mówię o grze aktorskiej, choć tragiczna wcale nie jest) ale o ich wątku, który pokazuje jeszcze jakąś normalność

Gość gość
watek AGI i tego super bogatego kumpla jest tak przerysowany ,ze az sie na rzygi zbiera

Gość gość
Wątek jest zabawny bo pokazuje dwoje dojrzałych, wykształconych (prokurator i biznesmen) bogatych ludzi, kompletnie nie radzących sobie z życiem uczuciowym, okazywaniem miłości :P no bawią mnie oni, Natalka z Frankiem byli bardziej zaradni w dążeniu do swojego związku niż oni, pasują do siebie, dwie sieroty :P

Gość gość
Jasne a te´lymuzyny´apartamenty to z ktorej bajki scenarzysci wzieli hahahahahaha

Gość gość
Kurczę wszyscy w tym tasiemcu mają mieszkania, praca im spada z nieba. Olek Magdzie oddaje mieszkanie, które kosztuje kupę forsy. No cuda panie cuda.