Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Mają sklep, siedlisko, przychodnię, Kisielowa odzyska swoje pieniądze, złapią oszusta.

Gość gość
Jak się ma do wyboru Janka Wieczorkowskiego a Pawła Deląga to jasne ze zazdrość zżera a wątek fajny. Janek dużo atrakcyjniejszy od Pawła Żałujcie :) :)

Gość gość
ten detektyw jak dawał zdjęcia i sprawozdanie Anecie o Magdzie to powiedział że jest czysta jak łza, kurfa jaka czysta ----a dawno temu dymała się z współlokatorem Kamilem bo nie byli parą i zaszła z nim w ciąze ----pózniej gdy nie miała kasy to wyszła da kasy za Komarenkę -ale nie pamiętam jak miał w filmie na imię -pózniej gdy nie miała na studia to związała sie z ojcem Kamila i on niby jak się dowiedział o tym to gdzieś wyjechał ---------i to kurfa ma być czysta jak łza -detektyw zrobił fuszerkę, jakby przyłożył się do zadania to napewno by to odkrył , ciekawe co na to powiedziałby Andrzej, a Aneta dopiero by się cieszyła, scenarzystki pewnie tez o tym wszystkim zapomniały, ale ja pamiętam

Gość gość
Andrzej też kiedyś nie był "czysty jak łza" więc jest pewnie daleki od oceniania innych. A co do Magdy - miała też kiedyś romans ze swoim żonatym szefem.

Gość gość
gośc 12;04 -PAMIĘTAMY, PAMIĘTAMY!!!!!

Gość gość
12.04 Kolejna chora istota.Uważaj na siebie,bo chyba za dużo seriali oglądasz i za bardzo pamiętliwa jesteś!

Gość gość
sama jesteś chora, o co ci chodzi, dlaczego mam na siebie uważac, raczej ty uważaj bo z głową u ciebie cos nie tak, nie cierpię Magdy i co w tym dziwnego, napisałam tylko to co było kiedyś, ten kto oglądał kiedyś ten wie, a duzo seriali nie oglądam bo tylko mjm i barwy szczęscia, za to ty to jakas walnieta jesteś

Gość gość
ale macie zaśmieconą pamięć

Gość gość
Zobaczcie na onecie jaką maszkarę ma mroczek!

Gość gość
gość wczoraj 12.04 Kolejna chora istota.Uważaj na siebie,bo chyba za dużo seriali oglądasz i za bardzo pamiętliwa jesteś! ------nie posraj się i naucz pisć bo nie rozumiem twojego bełkotu

Gość gość
ludzie ,przecież po to się oglada dany serial by go pamietac , a nie co jakiś czas zastanawiać się kto kim był, kto i z jakiego powodu znalazł się w serialu, np. dawno nie było Marty i co jakby się zjawiła teraz to co mam jej nie pamiętać bo powiecie że mam zaśmiecioną pamięc, odezwały sie wielbicielki ochydnej okropnej sztywnej i mega wkurfiającej Magdy

Gość gość
I co?Gdzie komentarze?Wczoraj były taaakie emocje,że was zatkało?

Gość gość
Szybko się ten Jacek wymeldował :p

Gość gość
A Ruda jak zwykle rozchwiana, najpierw wychodzi, potem wraca, sama nie wie o co jej chodzi. To samo było z Tomkiem a myślałam że będąc matką trochę się ogarnela. Widać Jacek musi sobie znaleźć inną, może wtedy zacznie zabiegać o niego.

Gość gość
gość 2018.02.11 ten detektyw jak dawał zdjęcia i sprawozdanie Anecie o Magdzie to powiedział że jest czysta jak łza, kurfa jaka czysta ----a dawno temu dymała się z współlokatorem Kamilem bo nie byli parą i zaszła z nim w ciąze ----pózniej gdy nie miała kasy to wyszła da kasy za Komarenkę -ale nie pamiętam jak miał w filmie na imię -pózniej gdy nie miała na studia to związała sie z ojcem Kamila i on niby jak się dowiedział o tym to gdzieś wyjechał ---------i to kurfa ma być czysta jak łza -detektyw zrobił fuszerkę, jakby przyłożył się do zadania to napewno by to odkrył , ciekawe co na to powiedziałby Andrzej, a Aneta dopiero by się cieszyła, scenarzystki pewnie tez o tym wszystkim zapomniały, ale ja pamiętam --=-=-DOBRE

Gość gość
Ruda i Jacek pogodzą się w 1356 odcinku według świata seriali on jej powie , że jest gotów z nią związać się jeżeli ona na 100 procent tego chce i ona powie że chce i oni pójdą do łóżka potem było w kulisach że się pogodzą i wszyscy im kibicują a podobno jakaś nowa baba ma się pojawić która miała być silnie powiązana z Super Gliną w przeszłości i ma narobić problemów rodzinie bo rzekomo chce spłacić dług u Tomka a Tomek będzie w twoja twarz brzmi znajomo

Gość gość
Dlaczego Olek nie sprawidzi IP tych komentarzy które wypisuje ta wariatka ?

Gość gość
Sam raczej tego nie zrobi. Do takich rzeczy tylko chyba policja ma dostęp, ale tu mógłby pomóc Jakub, tak się z Marcinem kumpluje.

Gość gość
Olek zda sobie sprawę, że kocha Magdę i we wszystkich kobietach będzie szukał byłej żony. ale ona powie u, że tylko przyjaźń ich łączy a Anetka jest zdradzona oszukana wtedy człowiek nie myśli racjonalnie i mści się

Gość gość
Anetka to wredota,bo sama uwiodła żonatego faceta,więc teraz niech ona doświadczy tego,co przeżywała Magda.

Gość gość
w całym tym pożal się boże małżeństwie Magdy i Olka nie widziałam żadnej miłości, związali sie chyba ze sobą ze obydwoje byli wtedy samotni, wiadomo było że wczesniej czy pózniej to małzeństwo się rozpadnie

Gość gość
Była miłość i namiętność,ale zgasła,jak Magda zaczęła naciskać na adopcję. Póżniej wyjazd i kariera zagraniczna Olka,zakończona zdradą,przesądziła wszystko.

Gość gość
Olek proponował jej żeby tam pojechali całą rodziną.

Gość gość
Ten Janek jest jak Paweł. Bezpłciowy, nudny, nijak. Boi się koleżanki z pracy i dzwoni po Uleczkę, by go uratowała, co za facet.

Gość gość
ja tam Janka lubię, super przystojny facet, Ula tez jest bardzo ładną dziewczyna, pasuję do siebie , za to ta sara to mega wkurfiajaca jest i brzydka jak noc a ma się za nie wiadomo jaka pieknośc

Gość gość
Sonia jest gruba i ma pieprzyk, mogłaby pracować w sklepie Kisielowej.:) Olek przyłapie obcego faceta , który coś majstruje przy samochodzie, dochodzi do bójki, Olek złamie sobie rękę.

Gość gość
Marcin nie przychodzi na spotkanie z Izą, ponieważ Szymek trafia nagle do szpitala z zapaleniem wyrostka i musi przejść operację. Lewińska ulega w końcu Arturowi i oficjalnie zgłasza w urzędzie, że to on jest ojcem Mai. Tymczasem Kinga wyznaje Piotrkowi, że marzy o kolejnym dziecku. Magda organizuje rodzinną kolację, podczas której ma nadzieję pogodzić w końcu Marszałka z Krystyną.

Gość gość
ja nie moge te zbiegi okoliczności są już chore i robią z widza debila, kto oglądał odcinki z następnego tygodnia wie o czym mówię oczywiście Iza nigdy wcześniej nie umiała się odezwać do Marcina, mogła to zrobić dopiero gdy ten akurat pojechał na jakieś zadopie bez zasięgu a gdy już próbował oddzwonić to co chwilę przerywało i fraza "twoje dziecko" została urwana, matka też dopiero w tym momencie sie zdecydowała mu powiedzieć gdy on nie ma czasu i jeszcze przygr***ał sobie nową lalę teraz będą problemy z Szymkiem co za miernota pisze scenariusz, nawet w wenezuelskich telenowelach by takiej naiwnej akcji nie wymyślili, dno a Iza kompletna kretynka, stara baba i zachowanie podlotka

Gość gość
robia kabaret z tej sytuacji Izy z Marcinem. Do zerzygu. mnie wyjatkowo irytuja sceny lozkowe Magdy i Andrzeja, to ich glosne cmokanie etc... Nie jestem pruderyjna czy zazdrosna ;) ale w ich wydaniu naprawde mnie to wkurza

Gość gość
w ogole ta akcja z Iza i Marcinem od poczatku byla irytujaca i sztuczna do obrzygu , na poczatku list ktory spalil pozniej iza sto razy chciala z nim porozmawiac i ojej nie udawalo sie bo marcim mowil nie chce z toba gadac, nie mam czasu a izunia szybciutko wychodzila rakiem do tylu , kto k***a tak sie w normalnym zyciu zachowuje , birzesz faceta za frak i strzelasz - jestem z toba w ciazy te watki kryminalne , strzelanki , durne romanse intrygi ten serial to juz dno dna