Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Nie no miała dobre intencje przecież przyszła na to spotkanie z Marcinem a że nie dotarł inna sprawa . Ale ten foch jest wkurzający zamiast dać się mu wytłumaczyć to oddać woli dziecko psychopacie ja zabolało że powiedział Marcin mój Szymek

Gość gość
Aktor nie chce już grać.

Gość gość
Paweł wróci a ta Julia to niezdecydowna laska

Gość gość
Mnie w*****a że wszyscy próbują skłonić Marychę do powrotu do Artura słońcu to dorosła kobieta a nie 5 letnia dziewczynka nikogo nie można zmusić do miłości

Gość gość
wątek Izy i jej mijania się z Marcinem po prostu dobija ten serial. Już pomału nie mam ochoty oglądać. Czuję się robiona w bambuko...

Gość gość
Wątek Izy i Marcina tragikomedia

Gość gość
Mnie bardziej w....., że Artur jest na każde skinienie Marychy. Fakt, że ją zdradził, ale we wszystkich najtrudniejszych momentach zawsze był przy niej i pomagał nie tylko jej, ale i rodzinie. Zresztą ona też nie była taka "święta". Dość szybko wskoczyła do łóżka z tym bandziorem Bilskim, chociaż wiedziała, że facet jest szemrany. OK, była już wtedy po rozwodzie, ale leciała na tego Bilskiego jak ćma do lampy. Swoją drogą, nie wierzę, żeby tyle razy odtrącany przez kobitę eksmąż, notorycznie próbował zbliżyć się do niej na nowo. Zresztą to rzadkość, żeby po rozwodzie, ludzie wracali do siebie. To jest po prostu głupie i tak odrealnione, jak od dość dawna cały ten serialik.

Gość gość
Maryśka to od dawna ma nierówno pod sufitem. Ten Artur to już dawno powinien dać sobie z nią spokój i poszukać kogoś innego, bardziej normalnego. A tak w ogóle, to on o wiele lepiej zajmuje się tą ich córką niż jej rodzona matuś i ma wiele lepsze relacje z małą, a Marycha traktuje to swoje dziecko, jakby była jakąś jej ciotką.

Gość gość
Mnie tam nawet nie zdziwi, jak się okaże, że ten Starski to nie kolejny brat przyrodni Marychy, a daleki kuzyn Łagodów. I w serialowej rzeczywistości Marychę bez problemów z nim spikną. Oczywiste dla mnie jest też to, że tego chłopa w tej Szwajcarii nareperują i stanie się kolejne "serialowy cud", tzn już trzeci facet wstanie z wózka inwalidzkiego i będzie normalnie chodzić..Pierwszym był nieboszczyk Tomuś, a drugim doktorek Rogowski.

Jak mnie ta Julka denerwuje :O narzuca się Pawłowi a on ma ją daleko gdzieś , jedynie co mnie cieszy to to że Jakub wczoraj jej dobrze powiedział!

Gość gość
Julia to niezdecydowna kobieta a Izy zaczyna mi być żal bo w gruncie rzeczy jest dobra kobieta tylko ten psychopata ja osaczył i zmanipulował jeszcze dojdzie że oboje trafia do więzienia bo Marcin będzie walczył z obojgiem o Majkę te n Artur ma diabła w skórze a Marcin będzie chować dwójkę dzieci

Gość gość
Marcin kolejny raz prosi Izę o spotkanie. W końcu Chodakowski poznaje swoją córkę i za radą Agnieszki postanawia walczyć o Maję w sądzie. Magda jest przerażona, gdy orientuje się, że agresywny pirat drogowy nadal ją prześladuje. Olek, obawiając się o jej bezpieczeństwo, przez pomyłkę atakuje na parkingu jednego z jej sąsiadów. W wyniku bójki doznaje poważnego urazu dłoni, który może zakończyć jego karierę chirurga.

Gość gość
W tym badziewiu, to faceci i baby ładują się w porąbane związki i jeszcze zajmują się wychowywaniem nie swoich dzieciaków. Taki Budzyński najpierw ożenił się z przechodzoną Martusią z dwójką dzieciaków, a teraz wziął się za Magdę z adoptowanym synem. Najgorzej jednak wpakowała się Playówka, została sama z dwójką dzieciaków Tomusia i zakumplowała się z matką jego trzeciego dziecka. Paweł też trafił na kolejną kretynkę z przychówkiem. Nie zdziwi mi, że Marcin niedługo zapłodni tą Ankę. Będzie miał 3 dzieciaków i każde z inną matką. A co, niech mu nie żałują tego przychówku, dwoje to jeszcze stanowczo za mało...Buhaj rozpłodowy..

Gość gość
Ten Rogowski to facet bez jaj i ambicji eks ma go w d***e wykorzystuje kiedy może a on sięupokarza przed nią. Iza nie może się uwolnić od Artura bo ten zaplacil za operację małej Aśka ma przesrane od Wojtka nigdy nie uwolni się on się do niej przyssał w USA jeszcze Paweł może będzie miał dziecko z Julia

Gość gość
Serial tak zapierający dech,że nawet pisać się nie chce.

Gość gość
tak, Artur tak tkwi przy Izie bo zapłacił za operację dziecka. I ona jest mu ciągle wdzięczna za to. Ale tak naprawdę Iza jest koszmarna, zastanawiam się jak by tu mozna zakończyć jej wątek? Macie jakieś propozycje?

Gość gość
Zakończ swoje chore wypociny,bo nie wszyscy nie lubią i nie rozumieją Izy.

Gość gość
dziś A ty sie kurde raz naucz pisac po polsku bo twoich "wypocin" nikt kompletnie nie rozumie.

Gość gość
Julia chyba wyjedzie do pracy za granicę, Paweł zamknie firmę , zrobi to samo.

Gość gość
Ojciec Magdy to stary p******y dziad. Powinna go oddac do swirow razem z ta gitara. A matka kingi powinna byc z jej ojcem.

Gość gość
O której - dokładnie - godzinie zostaną dziś wyemitowane "Kulisy serialu"? Sprawdzam w programie telewizyjnym, a tam jest napisane, że o 21:40, a, z kolei, zapowiedzi telewizyjne twierdzą, że o 21:35 ma zostać pokazany kolejny odcinek "Za marzenia"...

Gość gość
Agnieszka spędzi noc z Jackiem:), ale romantyczne.

Gość gość
precz z Izą i jej wątkiem, moge pisac co chcę. Głupia wielbicielko Izuni

Gość gość
Spadaj, chamski tlumoku.

Gość gość
Do 11.16 Jak "chamskim tłumokom" wolno pisać,to wielbicielom Izy też!!!

Gość gość
Wojtek pierdnie - jadą do Francji. Wojtek znów pierdnie - wracają do domu. Wojtek stęknie - wprowadzą się do nowego domu. Wojtek znów stęknie - wyprowadzą się. Współczuję Joannie, że została z tym przychówkiem. Ja w życiu nie dałabym sobą tak sterować jak Wojtek Aśką.

Gość gość
Nie liczę już bab psa. To znaczy Marcina. Pamiętacie jak Szymek udawał wczesniaka? Ledwo się do inkubatora zmieścił :D

Gość gość
Przyczajony ( tak o Skalskim piszą na gazecie wyborczej) miał taki diaboliczny wzrok wczoraj. I oczywiście Iza też jest winni tej sytuacji chorej . Ale jak pisze ona nigdy się nie uwolni od niego . Ale Agnieszka i Jacek mieli piękna scenę miłosna wczoraj. A Wojtek to całe życie steruje Aska podejrzewam że w USA już nią sterował

Gość gość
Scena Agnieszka i Jacka była śliczniutka no!

Gość gość
Wiecie co,ja znioslam duzo idiotyzmow jezeli chodzi o Aske ale to co nawymyslali tym razem to jest juz nie do wytrzymania.To jest kpina i robienie z widza kompletnego durnia i cwiercinteligenta.Czy oni juz naprawde nie maja na nia zadnego pomyslu czy specjalnie pisza takie kretynizmy? To jawny brak szacunku dla widza.