Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Idz sie lecz u psychiatry, od kilku lat piszesz to samo, ze watek Agnieszki koncza a caly czas jakos jest. Czytac sie tego nie da, obzrydzasz forum.

Gość gość
Sama idź się lecz, pierwszy raz na ten temat napisałam, ty masz jakąś obsesję

Gość gość
To Marta uratuje Andrzeja a nie Aneta. Nie no Agnieszce wszyscy wypominali że rozbiła związek Gośki i Tomka że spała z Budzyńskim a Asce nikt nie wypominał że okradła faceta i zostawiła narzeczonego i zostawiła umierającą matkę na pastwę przestępców . Idąc tym tokiem myślenia to Aśki też powinni się pozbyć bo kompletnie nie radzi sobie jako matka Wojtka rozpuściła go gówniarz jest nie wychowany wagaruje podpala kartki od wychowawcy przeklina układał ojcu zycie. Aśka tylko skupiła się na depresji swojej a synka samopas puściła. Co do Agi ona tak doklejona jest do Asi wkurza mnie to może Walach miała dość tego że nie potrafią jej napisać porządnego wątki i odeszła

Gość gość
Poszaleliście już z tą Agnieszką? Przecież to poboczna postać. Będzie to będzie, nie to nie. A Wieczorkowski to już kompletnie był z boku, więc nawet nie muszą informować o jego odejściu, bo wiele osób zupełnie tego nie zauważy. Kuszewski nie narzekał na warunki swojej pracy. Sprawdźcie, zanim zaczniecie oceniać. A produkcja informuje, że aktorzy (Kuszewski i Kluźniak) wspólnie podjęli decyzję o rezygnacji z serialu. Ona nie została wyrzucona. Mucha nie zastąpiła Ostałowskiej, bo Ostałowska miała problemy dużo wcześniej zanim Magda rozwiodła się z mężem i zaczęła kręcić z Andrzejem. Poza tym Ostałowska mówiła w wywiadzie że jest problem z aktorami, którzy grali jej dzieci (Łukasza i Anię). Adriana Kalska ma się pojawić w nowym sezonie polsatowskiego "Twoja twarz brzmi znajomo".

Gość gość
Mnie zastanawia jak teraz będzie wyglądała Grabina, gdy Marek i Ewa z dziećmi wyjadą. Kto w tym domu będzie mieszkał? Barbara z Kisielową? Przecież to nieodrzeczne. Obie babcie są jeszcze obrotne, ale mimo wszystko...

Gość gość
Adriana pięknie śpiewa widziałam na pewno lepiej wypadnie od Młynarczyka . A w tym domu ma mieszkac Maria i Artur z Barbara.

Gość gość
co nie zmienia faktu ze jest znana tylko z tego ze jest dziewczyna Roznerskiego. A teraz podobnie jak Wieniawa zaczynaja sie profity.

Gość gość
Kisielowa pozna swojego kolejnego adoratora, zagra go Stefan Fridman, Ciąża Kingi będzie zagrożona, bo bliźniacza, kto ją zastąpi w bistro? Filarska z Agnieszką mogły pomóc w pracy, aktorka grająca Olgę wychodzi za mąż. Piotr zostaje pobity przez Gruzinów, bo myślą, że to jest Paweł.

Gość gość
Sama rodziłam bliźniaki więc ciąża Kingi nawet mnie interesuje. Poza tym ona i Piotr to takie pozytywne, wspierające się małżeństwo. Miło się na nich patrzy. Tak, córka Grabowskiego wyszła czy wychodzi za mąż, ale przecież ona już jakiś czas temu zniknęła z serialu, więc nie ma co o niej dyskutować.

Gość gość
No cóż, dopóki żyje, zawsze może wrócić.

Gość gość
Urodzi dziecko,więc na razie jej nie będzie.Na pewno będzie dalej Artur i Maryja,bo zarobią większą kasę,tak pisano na P.

Gość gość
To samo można napisać o Joannie. Poza rozbiciem Agi i Tomka.Po śmierci Tomka nie mają co z nią zrobić. Nic nie wniosla. Delag na siłę . Mąż tylko dla jakiegoś słabego rozgłosu. A ona czyli Barbara robi wszystko żeby istnieć pozując na swoim profilu tanio.Zatem ona jest zbędna.

Gość gość
Na Instagramie dalej się pieklą o P. Wieczorkowkiego i Walach to produkcja zamkla im usta że już pojechali na wakacje. Czyiś ślub będzie obstawiam Rogowskich bo w Grabinie wszyscy odstrojeni nawet Wojtek w garniturze. A co do Asi to faktycznie nie mają co z nią zrobić ona była wprowadzona jako nowa dziewczyna Tomka i miała wziąć z nim ślub teraz jest zbędna

Gość gość
Nie jest, bo przecież wychowuje Wojtka, wnuka Barbary.

Gość gość
Też tak myślę, że to będzie jednak ślub Marii i Artura, a po nim zamieszkają z Barbarą w Grabinie, żeby opiekować się matką. Poza tym Maria tam przecież pracuje (a może zrezygnowała i mi umknęło?). Nie powiedziałabym, że Aśka rozbiła Tomka i Agnieszkę. To Agnieszka zrezygnowała z Tomka. Uciekła dla niego sprzed ołtarza i wydawało się, że będzie szczęśliwy koniec, a potem go zostawiła. Mówił jej, że jeśli znowu odejdzie to powrotu już nie będzie. Podjęła decyzję. Jak dla mnie kompletnie niezrozumiałą, ale tak było.

Gość gość
Zgodzę się jednak, że Joanna jest taką poboczną postacią. Serial skupiał się na rodzinie Mostowiaków, czyli jedną z kluczowych postaci była tutaj Małgosia. Razem z nią mogli rozwiązać wątek Tomka i dzieci, ale ciągnęli go dalej. A teraz nie ma nawet Tomka, a są jakieś jego kobiety - Aga, Asia, które na dobrą sprawę nie mają wiele wspólnego z rodziną Mostowiaków. Jedynie Wojtek jest takim łącznikiem, bo to jednak syn Małgosi.

Gość gość
Podobnie Roznerski - kolejna postać powiązana z Tomkiem, jego bratanek. W sumie nikt istotny, jakiś tam członek rodziny zmarłego byłego zięcia Mostowiaków. A w serialu obecne jedna z ważniejszych postaci. Bez sensu.

Gość gość
Po odejściu Kuszewskiego z Mostowiaków ostanie się im tylko seniorka rodu Barbara i Maryśka z Arturem, ich dzieciaki i wnuki. Też się zgadzam, że Roznerski to teraz główny "bohater" eMki... No cóż, gimbaza sika w majtki na sam jego widok, no to rozbudowują i ciągną ten jego wątek, który zrobił się w ostatnim sezonie wręcz absurdalny. A poza tym ten jego Marcin ma tyle wspólnego z Mostowiakami, że ho, ho..

Gość gość
Związek Agi i Tomka rozpadł się dużo wcześniej niż ona uciekła sprzed ołtarza i spędziła z nim noc rozpadł się gdy mały Wojtek wybrał Askę na "mamę" a Ruda nie chciała być w tak chorym trójkącie gdzie ie dziecko decyduje z kim ma być jego ojciec. Więc trzeba było oglądać serial a ja nie rozumiem fenomenu Kalskiej nic nie zagrała oprócz M jak miłość teraz jest znana jako dziewczyna Roznerskiego a Aska tylko wedle prawa opiekuje się małym nawet prawnym opiekunem opiekunem nie jest Wojtusia. Ja jeszcze obstawiam że to ślub Anki i Adama

Gość gość
Na bank Maryśki i Artura. Co akurat na ślubie Wernera i Anki w kościele w Lipinicy, akurat miałaby robić serialowa siostra Artura Rogowskiego, czyli Kasia Kwiatkowska? Zabłądziła, a może znała ich od urodzenia...

Gość gość
Taa, a z kolei Basia córka Rogowskich i Lenka Kingi i Piotrka były druhenkami i zasuwały po kościele w Lipnicy, na ślubie Werenera z Anką..

Gość gość
Wernera oczywiście.

Gość gość
Z fotek i instastory, które wczoraj zamieścili aktorzy z eMki na instagramie wg mnie wynika, że pokażą w nowym sezonie pewnie gdzieś pod koniec listopada lub w grudniu, ślub i przyjęcie weselne Rogowskich. A nie Izy z Marcinem, bądź Ulki z tym jej kryminalistą, czy Magdy z Budzyńskim. R.Moskwa wczoraj zamieścił na instastory filmik, który szybko usunął. Na tym filmiku pokazał, jak był ubierany w elegancki garniak. Kwiatkowska z kolei na swoim instastory w filmiku powiedziała, że gra świadkową na planie Mjm.

Gość gość
Adriana Kalska grała dość sporą rolę w serialu TVN "Sama słodycz", tyle że zupełnie inaczej wtedy wyglądała. Była ciut grubsza, miała rude włosy, grzywkę i okulary. Ja ją doskonale kojarzę przede wszystkim z reklamy T-mobile (reklama z windą - w tej samej wystąpiła Marta Bryła z "Korony Królów").

Gość gość
Zapomniałyście,że Martusia wróci,więc też będzie nowy wątek!

Gość gość
No to pewnie Maria i Artur wzieli ślub kościelny. A podobno teraz mają mieć przerwę w nagrywaniu nowych odcinków bo pisalli że Walach i Wieczorkowski nagrali swoje odcinki w tej transzy i mają a wolne a wracają ekipa w połowie sierpnia a czemu Asi nie ma przecież ona jest " matka" Wojtka

Gość gość
Marta wróci do serialu ale nie wiadomo na jak długo z serialu zniknie Aneta kochanka Olka bo.aktorka dostała rolę w rytmie serca i odchodzi z serialu

Gość gość
Może i grała ale teraz jest znana jako kolejna panienka M. Roznerskiego

Gość gość
Niestety tak to działa. Nie mówi się o jej osiągnięciach zawodowych, tylko o tym, że spotyka się z Roznerskim. Nawet doczekała się wpisu na Wikipedii i tam też piszą o związku z Mikołajem. Trafiłam na wpis z prezentacją osób, które wystąpią w "Twoja twarz brzmi znajomo" i UWAGA, wymieniają jej role w serialach, a po przecinku dodają: "prywatnie dziewczyna Mikołaja Roznerskiego". Strasznie mnie wkurza takie coś, sądzę że ją samą też.

Gość gość
mysle ze ja nie wkurza to sami oglosili radosna nowine na profilach inaczej byloby inaczej kalkulowali