Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
jakby tą panienkę to wkurzało to z tym playbojem Roznerskim nie robili z tego zadymy na portalach i nie ogłaszali wszędzie gdzie możliwe np. Wieczorka ( serialowego Budzyńskiego) i Szafirską ( grała tą nauczycielkę Ani) też połączyło uczucie na planie m jak miłość a takiej zadymy z tego nie robili jak Kalska i Roznerski. Im się to popłaca robią to z wyrachowania a panienka ma napisane w wikipedii znana z roli Izy w M jak miłość takie to ma osiągnięcia w wieku 32 lat.

Gość gość
Pojawi się młody policjant , zagra go Gurłacz, aktor kiedyś grał kolegę Uli, narkomana z klubu.:) Maria i Artur będą Barbarą i Lucjanem, tak w przenośni kochającą się parą.

Gość gość
Iza będzie z Jakubem!

Gość gość
Wystrojoną Kisielową na randkę zobaczymy na nowej okładce świata seriali, ma czterech facetów, kogo wybierze?:) Maria i Artur wezmą drugi ślub w lesie, a świadkami będą sarny, wilki, ptaki, dziki, będzie pięknie i romantycznie, bo wiosennie i ciepło.

Gość gość
Magda Walach w serialu Mediatorzy

Gość gość
Iza z Jakubem? Hmm... to by było nawet ciekawe. Swoją drogą spory przeskok, bo kiedyś Jakuba wiązali z Agą, a przecież ona jest od niego duuużo starsza. Potem z Julką, która z kolei była dopiero studentką. (No właśnie? Julka zaczynała studia, gdy zatrudniła się u Pawła. I co? Rzuciła je?) Iza to tak w sam raz dla niego.

Gość gość
super miloscc w moich filmikach sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
to co ze starsza, jest atrakcyjna, to juz nie moze byc? zasciankiem powialo

Gość gość
O boże to już nawet nie można stwierdzić faktu że jest dużo starsza bo tak jest. Rozumiem że ją uwielbiasz ale wyluzuj trochę i nie wyzywaj ludzi od zascianka tylko dlatego że napisali coś nie po twojej myśli!

Gość gość
Dominika Ostałowska zagra w Przyjaciółkach i Julia też. Maria zaprzyjaźni się z siostrą Artura i zmieni fryzurę, Wojtek zakocha się w koleżance ze szkoły, Andrzej wygra sprawę w sądzie, Magda i Andrzej miło spędzają czas na plaży, Marzena będzie w ciąży, Iza zrobi coś złego swojemu prześladowcy.

Gość gość
Ostoławską potraktowali jak śmiecia bo stawiają na celebrytów perfidne baby z tych scenarzystek takie aktorki jak Walach i Ostałowska kobiety w balzakowskim wieku wyrzucone a kult młodośc***anuje . Wstrętne baby z tych scenarzystek. Przegięcie że wciskają Basi adoratora a p. Lipowska mówiła że nie chce nowego faceta dla Baski

Gość gość
Julka gdy się rejestrowała na portalu randkowym, podała że ma 25 lat, więc była już raczej po studiach (wkrótce potem poznała w bistro Jakuba; już wtedy pracowała u Pawła).

Gość gość
Co do Ostałowskiej to się zgadzam jak śmiecia ja potraktowali bądź co bądź to aktorka od początku pracowała na sukces serialu najgorsze jest to że scenarzystki są w jej wieku . A co do Julki szkoda mi jek

Gość gość
W zasadzie to szkoda wszystkich którzy byli związani serialem od lat. Nawet w Na Wspólnej nie ma takich praktyk jak w M jak miłość. Przyjaciółki też są tego przykładem. W Diagnozie czy innych serialach TVN i Polsatu są seriale gdzie nadal są ci sami aktorzy. Tam szanują widza. Stawia się jednak na umiejętności. Szkoda Dominiki. Walach sobie radzi. Ma dwa nowe seriale. Ma też wygląd i talent.

Gość gość
Klan też stawia na tych co byli

Gość gość
Magdalena Walach podobno ma być w czołówce z Wieczorkowskim tak napisała produkcja w poście 2 lipca tylko nie pokazali wszystkich zdjęć choć Wieczorkowski to zawsze będzie dla mnie Władkiem z czasu honoru. Więc albo kłamali w żywe oczy albo nie pokazali zdjęć z nimi Julii mi szkoda pasuje do Pawła a on durny szuka pocieszenia u innych bab a ma wspaniała kobiete u boku. Podobno Marycha ma zarabiać 30 tys miesięcznie z serialowym Arturem. Fakt inne produkcję lepiej traktują swoich aktorów. Rosati wraca po prostu celebrytke trwa w najlepsze!!

Gość gość
Celebryctwo chciałam napisać

Gość gość
Sonię będzie podrywał nowy policjant Robert, jest kuzynem proboszcza w Grabinie, który zaproponuje pokój na plebanii, czy dojdzie tam do seksu między młodymi? Kto zamieszka w leśniczówce Franka?

Gość gość
gość 2018.07.10 to co ze starsza, jest atrakcyjna, to juz nie moze byc? zasciankiem powialo X Nigdzie nie napisałam, że nie jest atrakcyjna, bo mnie się jej uroda bardzo podoba. Napisałam tylko, że jest sporo od Jakuba starsza. Ale chyba lubi takich, bo swego czasu spała też z Marcinem.

Gość gość
gość wczoraj Julka gdy się rejestrowała na portalu randkowym, podała że ma 25 lat, więc była już raczej po studiach (wkrótce potem poznała w bistro Jakuba; już wtedy pracowała u Pawła). X Być może jest w takim wieku, nie wiem. Ale to ze studiami to prawda. Na początku miała tego chłopaka, Radka chyba (?) i jemu się nie podobało, że idzie na studia. Dobrze to pamiętam.

Gość gość
Moim zdaniem Basi powinni dać już spokój z tymi kandydatami. do serca. Kobitka koło 80, niedawno pochowała męża. Jakoś to mi nie pasuje. Nie odbieram jej prawa do szczęścia, ale to według mnie byłoby takie sztuczne, na siłę.

Gość gość
Artykuły na temat Ostałowskiej czytałam, ale pojęcia nie mam ile w nich prawdy. Jeżeli rzeczywiście zaprosili ją tylko w związku ze ślubem Marii i Artura, a potem znów każą wyjeżdżać do Kolumbii, to nie jest to fajne. Niemniej jednak trudno teraz fajnie poprowadzić jej wątek. Faceta nie ma, syn za granicą, robotę w sądzie rzuciła dawno temu. Była wspólniczką w kancelarii, ale w sumie nie wiem, czy oddała udziały czy jak? Teraz trzeba by ją wprowadzać na nowo. Poza tym, obiektywnie patrząc, Marta jest postacią dość smutną, nudnawą, a teraz jeszcze straciła na atrakcyjności, więc nawet trudno tu jakiś szalony romans wpasować.

Gość gość
Trochę dobrych pomysłów i watek Marty mógłby zaistnieć na jakiś czas.Nie tylko romansowanie jest ciekawe.Samotne,silne kobiety po 40 w dzisiejszych czasach są częstym"zjawiskiem".

Gość gość
Stwierdzam że p. Walach brzydko się starzeje widziałam jej zdjęcia sprzed paru lat a teraz i to nie jest hejt przy Marcinie czy Jakubie wygląda na matkę ich a nie koleżanka

Gość gość
Sory ale to jest prawda :(

Gość gość
Też tak uważam, była taka scena ona z Marcinem i Szymkiem w sklepie wygląda autentycznie jak jego matka

Gość gość
No pamiętam te scenę to było by niesmaczne gdyby byli razem za to p. Pieczyńska starsza o ok.15 lat od niej to kobieta się starzeje z godnością przepiękna konieta z serialowej Aleksandry za to Walach nawet starzej wygląda od Wieczorkowkiego choć jest z pięć od niego młodsza to tylko komentarz nie hejt.

Gość gość
Każdy się starzeje, ale i tak wolę to, jak się starzeje Walach niż właśnie Ostałowska. Walach pamiętam z czasów "Tańca z gwiazdami" - niezła z niej laska była :) jej uroda mi się nadal podoba - jasna cera, delikatne rzęsy, piegi - mam to samo.

Gość gość
Jak ktos pisze w ten sposob ze ten jest taki i owaki. Na instagramach nikt nie podziela tej opinii. Wystarczy wejsc na zdjecia Walach i Szatan. Walach czesto w komentarzach wygrywa jesli chodzi o urode. A na fanpagu emki to Wieczorkowski przy Walach wyglada duzo gorzej. Kurdej ma dlugie zmarszczki a jest dopiero po 30 sce. Iza tez ma worki pod oczami. Nie maja jakos super fajowych figur.Ostatnio na party byl Mikolaj i Ada ktorej nogi sa grubsze. Wiec kazdy jakies wady ma. Pojęcie urody jest bardzo względne

Gość gość
Dominika Ostałowska choruje na serce, musiała zmienić tryb życia, bo dużo pracowała, zmęczenie , stres, dba o zdrowie, bo wie, że jest tylko jedno.