Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Uroda Walach jest właśnie fajna.Ładne włosy.Uśmiech.Laska to nadal z niej jest.Jest chyba najszczuplejsza.

Gość gość
Odcinek 1367 to Walach pokazuje jak jest dojrzała kobieta przy Wieczorkowskim jak jego starsza siostra a nie młodsza o parę lat "wspaniała koleżanka" jak powiedział o niej w Party Wieczorkowski ma zmarszczki widać 42 lata natomiast Pieczyńska ma chyba 57 lat a nie ma zmarszczek uroda ich dobrali z Roznerskim wygląda jak prawdziwy syn Pieczyńskiej Walach ma piegi a to okropnie wygląda przy starzejącej się kobiecie . Zresztą Szatan nie należy do pięknych dziewczyn dla mnie najładniejszą była Więdłocha . Kalska też jest piękna dziewczyna

Gość gość
Wieczorkowski z bliska wygląda na 55+,stary dziad się z niego zrobił,bardzo się "posunął".

Gość gość
Gość 9:16 że Ty masz czas na takie analizy kto w komentarzach wygrywa to podziwiam. Mimo wszystko musisz przyjąć do wiadomości że nie każdy się zachwyca twoją ulobiona Wałach i nic na to poradzisz choćbys 100 razy przeanalizowal komentarze pod jej zdjęciami.

Gość gość
ja lubię Walach ale w M jak miłość nie ma zbyt ciekawej roli a ostatnio ją jej postać przetrzymywali na siłę jako ciotkę klotkę doczepioną do Aśki i Tomka i chyba ją trzymali tylko dlatego, że jej bohaterka ma dziecko z Tomkiem. Walach lubiłam w Pensjonacie pod Różą. Teraz ta jej postać ( nie aktorka) jest zbędna "przyjaciółka" Aśki tylko ona teraz jest a starzeje się brzydko

Gość gość
Ja nic do niej nie mam, nie ziebi mnie i nie grzeje. Wkurza mnie tylko jak ktoś tyle o niej pisze co chwilę jakby to była najważniejsza postać serialu.

Gość gość
Na Instagramie M jak miłość ciągle się pieklą o Rudą Agę emka nie odpisała ciągle się dopytują o nia

Gość gość
Jacyś nawiedzeni ci fani Wałach, też już to zauważyłam

Gość gość
Bez przesady że nawiedzeni każdy ma swoich ulubionych aktorów ale ta grupa osób ciągle zasypuje pytaniami na Instagramie M jak miłość o te aktorke a teraz. Jak im napisali że jest w czołówce to nie odpuszcza i domagają się od produkcji zdjęć z tą Aktorka

Gość gość
Też to zauważyłam dziś pod zdjęciem Kingi też pytają o nią wczoraj też pod zdjęciem z mieszkania Budzyna

Gość gość
Szykuje się kryzys u Rudej i Jacka ale jak wynika z zdjęć z planu gdzie Aktorka pracuje w innej produkcji to producent wyrzucił Walach. ps. Lipowska kończy 81 lat dziś

Gość gość
raczej wynika ze sama odeszła

Gość gość
25.06 napisali na głównym p. Magdalena Walach ciągle z nami pracuje 6.07 dodali z nimi zdjęcie ale to nie jest z planu bo Wieczorkowski wtedy nie był na planie bo weszłam na Instagram jego miłość więc nie wiadomo jaka jest prawda

Gość gość
W koło ten sam temat będzie czy nie,jesteście żałosne i nudne!!!

Gość gość
Dokładnie ile można słuchać tej samej śpiewki naprawdę wiadome że jak nie mają pomysłu na daną postać to dziękują aktorowi ilu aktorów już nie ma w serialu i nie robią problemu

Gość gość
Wiadomo, jak zakończy się wątek związku Ulki i Janka? Wrócą do siebie, czy jednak ona będzie z Bartkiem, a serialowy Janek odejdzie z tej produkcji? A może Janka połączą z inną dziewczyną z Grabiny?

Gość gość
Przecież każdy ma swoje ulubione wątki nic więc dziwnego że Pytają o Age i Jacka skoro o ich wątku cisza a o innych ciągle coś jest. Gdyby była odwrotna sytuacja jak to Mówicie "PIEKLILI" By się inni np Gdyby nie było info i czołówki z Marcinem więc o co ten szum Każdy ma prawo lubić mniej lub bardziej jakies wątki serialowe. Ale Jak już o tym mowa to myślę że akurat w tym wątku fani mogą spodziewać się ich rozstania w końcu to standard że scenarzysci tylko takie pomysły maja na związki. A Walach nagrywala tylko sceny z Szatan więc daje to chyba do myślenia. Rozstana się, Jacek wyjedzie przecież to dość płytki i przewidywalny serial tworzą parę a potem tworzą rozstanie normalka serialowa. I albo będą to rozstanie ciągnąć lub po prostu zakończą wątek jak ktoś spodziewał się jakiegoś wątku kryminalnego w związku z pracą Agi pięknego domku rodziny i wsparcia kochającego Jacka to się przeliczy O innych wątkach nie pisze bo w sumie zarys tego co będzie na początek znamy

Gość gość
nie wiem czy wiecie ale Wasz Franek prywatnie jest gejem. Mamy wspolnego przyjaciela tez geja i ostatnio bylismy na wspolnej imprezie gdzie wszystko bylo jasne ;)

Gość gość
Podziwiam osoby,które nie straciły jeszcze cierpliwości do oglądania tego serialu. Ja oglądałam MjM kiedyś,próbowałam znowu się wciągnąć i jakoś nie ciągnie mnie do dalszych prób. Lubię za to Was poczytać.

Gość gość
Ja podobnie,przestałam oglądać,ale czasem tu zaglądam i wydaje mi się,że i tak nic nie straciłam,bo jestem na bieżąco!Pzd.

Gość gość
Teletydzień pisze że Aga będzie podejrzewać że ma lewe interesy i będzie go dopytywać czy jest szczery z nią więc albo zrobią z niego kryminaliste albo ktoś go wrobi więc albo go zrobią z niego przestepce i się rozstana albo niewiem tylko to nie przypiął przylatal

Gość gość
To wpis to jakiś bełkot jest..

Gość gość
Do 17:56 Prawdziwie napisałaś, treść wpisu adekwatna do stwierdzenia...ni przypiął..

Gość gość
Przecież było pewne że Aga z Jackiem rozstana się zawsze scenarzysci tak robią nie potrafią napisać ciekawego wątku ze wsparciem, zaufaniem i miłością tylko zawsze jak jest związek to musi być rozstanie a Walach z Kurdej Szatan tylko nagrywala więc Jacek pewnie wyjechał a Aga będzie żyć znów problemami innych

Gość gość
ewidentnie ich rozwalaja lewe interesy jak sama nazwa wskazuje sa lewe

Gość gość
Aga miala tylko sceny z Asia. Wszedzie o tym mowia. Od pewnego czasu nie ma zadnych. Nawet Jackiem ich wspolnych nowych nie ma. Byc moze ich wystawia na probe ale problem jest inny. Ich nie widac.

Gość gość
W sumie Helenka na lodzie.Znowu ojca mieć nie będzie.Szkoda dzieciaka. Scenarzysta to zimna ryba.

Gość gość
Helenka to nigdy ojca nie miała bo według scenarzystek liczy się Joanna i jej uczucia a nie małe dziecko. Przecież pozbawili pełnej rodziny dziecka żeby jakaś młoda dziewczyna miała swój wątek Aśka mogli dać fajnego młodego faceta który dałby jej dziecko ale scenarzyści poszli po trupach odebrali Helenie ojca żeby Wojtkowi i Aśce było dobrze teraz z ojczyma zrobią przestępce.

Gość gość
Zmieńcie temat, proszę. Lubię Magdę Walach, ale wałkowanie w koło tego samego jest denerwujące. X Helence nie odebrali ojca. Kiedy Tomek dowiedział się o ciąży Agnieszki, był w poważnym związku z Aśką. Kochali się, wychowywali razem Wojtka i Zosię. To co, nagle miał to wszystko rozwalić i związać się z Agnieszką? Dziecko uznał, odwiedzał, wspierał Agę. Był ojcem, choć nie na pełen etat.

Gość gość
Poza tym Jacek nie jest żadnym ojczymem. To, że się przespali parę razy jeszcze o niczym nie świadczy. Gdyby byli ze sobą kilka lat, wzięli ślub i razem postanowili wychowywać Helenkę, to inna sprawa.