Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
M jak miłość nie skończy się tak szybko, może trwać dwa lata, nie wierzę w plotki.

Gość gość
Jestem po obejrzeniu odcinka 1394 i muszę powiedzieć że bardzo żenujące jest to że na oficjalnej stronie serialu opisali że Aga powie Asi że Jacek jest bezwzględny w interesach nie szanuje ludzi itp a prawda jest taka że nic takiego nie ma miejsca. Aga mówi że z pracą sobie wszystko wyjasnili że to zboczenie zawodowe ale ze problem tkwi w niej bo choćby facet był ideałem starał się to ona czuje ze to nie to nie ten Tak więc żenada nad żenada ja rozumiem te plotkarskie tabloidy ale oficjalna strona to żenada. Tak więc już pewne Koniec Agi i Jacka Wieczorkowski zrezygnował a Aga będzie uganiac się za Michałem

Gość gość
Czyli kinga bedzie miec probemy z ciaza? Juz myslalam ze przez 9 miesiecy bedzie sielanka jak do tej pory. Sama jak bylam w ciazy z blizniakami to mialam cisnienie i trzeba bylo ciac. Co do szatana do podobno bedzie uczyl Zosie gry na jakims instrumencie i wymyslili im romans. Masakra.

Gość gość
Nie będzie zadnego końca serialu. Data niby ostatniego odcinka to data początkek wakacyjnej przerwy. To jest oficjalne info od TVP

Gość gość
Wakacyjna przerwa w kwietniu? No to by pojechali po bandzie

Gość gość
Nie skończy się ten serial spokojna głowa :);) Ale skoro robią już z tego serialu kicz w postaci każdy z każdym to może i lepiej niech zakończą. Faktycznie opisali na stronie Emki że Aga mówi Asi że Jacek nie szanuje ludzi i nimi pogrywa w biznesie a tego nie było w odcinku - to dowodzi że producenci mijają się z prawdą sami nie szanują widzów . Ponoć gdzieś odpisali że Wieczorkowski dalej gra w serialu a właśnie w następnym odcinku z Aga dowiemy się że rozstała się z Jackiem tak więc słabe kłamstwo Można było zrobić ich wspólny wyjazd ale nie lepiej znów kręcić bzdury

Gość gość
Rzeczywiście z tym wątkiem Agi i Jacka to wielki przekręt brak szacunku dla widza pisać coś co nie ma miejsca w serialu to wiocha dla produkcji. Ogulnie szkoda że ich zwiazek rozwalili zamiast zrobić ich wspólny wyjazd a sama Aga mogłaby wpadać do Aśki ale nie..... trzeba pokazać ludziom że związek łatwo zakończyć wejść w inny itp. Więc mamy odpowiedź Wieczorkowski odszedł Walach zostaje lub odejdzie a wątek Agi zakończy się się źle Szkoda bo Aga i Jacek był fajnym wątkiem Zaraz będzie Trójkąt z Michałem, potem Andrzej zdradzi Magdę Marcin zamiast układać co ie życie zmatka swojego dziecka woli inna Paweł lowelas itp może czas kończyć serial

Gość gość
Wiocha z tym watkiem jest taka ze nie bedzie wspolnej sceny jak sie rozstaja (bo to ze bedzie rozpad zawsze tak w mjm jest) a po drugie klamstwo producenta wzgledem fanow akurat tego watku.

Gość gość
Dajcie już spokój z tą Agą. Mogłabym całkiem zniknąć z serialu, Aśka zresztą też.

Gość gość
Mnie zaciekawiło skąd Michał wie o tym że iskrzyło między Olszewską a Chodakowskim.Ma zamiar napisać książkę. Agę to aż zaszokowało.

Gość gość
Aśka nie zniknie bo przecież Wojtka wychowuje, a Wojtek to jednak Mostowiak jest. Po kądzieli, ale zawsze.

Gość gość
Z tą książką to raczej przypadek, ale sam fakt że rozwalili związek Olszewskiej i Mrozowskiego jest przykry dla mnie szkoda że produkcja twierdzi że Wieczorkowski gra z Walach dalej bo to dowodzi że widza maja za nic byle kasa się zgadzała I fakt wiocha że żadnych scen z nimi razem nie ma i wszystkiego dowiadujemy się z rozmowy z Aśka kurde maja kryzys niby rozmawiają wyjaśniają ale my widzowie tego nie możemy zobaczyć słabe

Gość gość
Jeśli chodzi o "wakacyjną" przerwę w kwietniu, to oni od lat w takim trybie pracują. Np w tym roku mieli przerwę, od połowy lutego do Wielkanocy. Nie kręcą tego serialu na okrągło przez cały rok. Z reguły mają też krótsze przerwy w grudniu. A nagrywania odcinkow jednego sezonu kończy się im właśnie na wiosnę. Po tej przerwie zaczynają kręcić następny sezon. Poza tym w tv oglądamy odcinki, które były kręcone mniej więcej około 3 miesiące wcześniej. I nie ma co pisać bzdur, że ten serial zakończą w kwietniu 2019 r. Nikt przy zdrowych zmysłach w k***izji, teraz jeszcze nie zarżnie tej "złotej kury", która generuje im największą oglądalność, a przede wszystkim ogromną kasę za reklamy, które pokazują w dość długich blokach przed, po emisji odc, a także przed Kulisami. Być może kiedyś zakończą kręcenie tego gniota, ale na pewno nie w 2019 r.

Gość gość
Nie zakończą gniota bo kaska się zgadza. Aga ostatnio słabo została pomalowana czy coś, wyszła twarz gruba opuchnieta wory pod oczami w scenie z Aśka na leżakach szkoda bo Aktorka seksowna piękna babka. A sam wątek Agi i Jacka niestety rozwalaja lipa ze scenarzysci tylko rozstania piszą gniot się robi straszy

Gość gość
Jak im nagle spadnie oglądalność,to może to zakończą.

Gość gość
myślisz , z tym że Michał pisze książkę o prokurator i policjancie to przypadek? bo znając tych scenarzystów to pewnie coś się za tym kryje ale może się mylę a który to odcinek będzie jak ona mówi do Joanny że spodobała mu się Agnieszka?

Gość gość
zamiast ona powinno być on-Michał

Gość gość
Pokazali w kulisach że Michał powie Asi że podoba mu się Aga i on sam będzie ją podrywal najprawdopodobniej będzie to odcinek 1399. Myślę że z książką to przypadek jest. Strasznie nie podoba mi się że będzie rozstanie z Jackiem niestety już był odcinek w którym Aga mówi że to nie ten nie to eh znów Trójkąt i kolejne głupie rozstanie zamiast rozwinąć wątek Agi i Jacka lub zakończyć szczesliwie z wyjazdem ich do Francji W życiu Michała pojawi się Kaja pewnie to będzie jego córka Aga nie kocha Jacka jak się okaże iniestety zainteresuje się Michałem słabe

Gość gość
Ostatnia scena Wieczorkowskiego w serialu to jak pakuje walizkę mówi że wróci za tydzień i chce pomóc Asi w kupnie auta, naprawdę? Tak zakończyli wątek Jacka z Aga? Serial staje się romansidlem pozbawionym klasy ciągle rozstania, romanse, zdrady a to jeszcze nie koniec.

Gość gość
wcale nie wiadomo czy szatan jest na chwile na głównym pytają z kim chcecie Aśkę i Eryk jest w grze. więc nie wiadomo z kim będzie Aśka. Po za tym ma się jakaś Kaja pojawic pewnie córka Ostrowskiego

Gość gość
Co z tego ze Eryk jak Joanna z nim jest kiepska. Zresztą czuć zmęczenie widza BKS.

Gość gość
Eryk jest żonaty i dzieciaty uwiedzie córkę Asi Zosie nie wydaje mi się że będzie z Asią to raczej epizod Wydaje mi się że jednak tu Michał będzie w jej życiu ważny, chociaż ma być Trójkąt z Aga Mam nadzieję że jednak Aga uświadomi sobie ze kocha Jacka oby bo to chory pomysł rozstanie była miłość i Jacek świata nie widzi poza nią a tu kolejny facet i rozstanie Michał chyba będzie miał córkę

Gość gość
ale Jacka nie ma, Janek aut, więc tak nie będzie.

Gość gość
I znów pieprzenie o Adze, a to wcale nie jest interesujący wątek ona i Jacek. To chyba jedna i ta sama osoba ciągle pisze.

Gość gość
Tak głównie jedna i ta sama. Tylko zastanawia mnie czy ktoś sobie jaja robi już tyle czasu więc musi mieć nudne życie czy ta osoba jest zaburzona.

Gość gość
to że pianista ma żonę dla scenarzystek żaden problem go rozwieść Aśka też pokocha jego dzieci. więc luz po za tym gdyby Michał miał jednak dziecko to taka sama historia jak z Tomkiem a ja jestem ciekawa skąd wiadomo że ten Michał cały ma zamiar napisać książkę o romansie Rudej i Tomka? na razie miał zamiar napisać książkę o czymś innym na głównym mało kto chce Aśkę i Deląga. Po za tym chyba nam szykują wątek w którym Aśka będzie sławną piosenkarka i muzyk będzie jej menadżerem. Czyli 1394 to ostatni z Rudą?

Gość gość
Albo ten serial opiera się głównie na scenach z szatan i walach albo tu jakaś kretynka w kółko walkuje ten sam temat- idź na spacer, prawdziwe życie też istnieje

Gość gość
1394 odcinek to nie ostatni z Ruda będą jeszcze na pewno dwa odcinki to wiadomo z kulis i myślę że będzie ich więcej a plotka o odejściu aktorki jest przesadzona. Nie jestem jedyną osobą która pisze o Adze i Asi, każdy lubi inny wątek takie prawo. Nie jestem kretynka itp Byłam nie tylko a spacerze ale i na rowerze z mężem i dwuletnią córką na zajęciach piłki nożnej dla małej i basenie wykonałam kawał świetnej grafiki dla klienta bo młyn od dwuch tygodni w robocie Jutro od rana poranek filmowy w kinie dla małej ciacho ze znajomymi plastyka dla małej itp itd tak więc widzisz życie prawdziwe życie a emka to oderwanie od niego Mała śpi mąż ogląda mecz :) a ja mam chwilkę by tu zajrzeć i napisać że jad hejt i złośliwość to najgorsze cechy człowieka Miłego wieczoru :) :) Aga jest mi bliska jako kobieta i chciałabym ją z Jackiem szczęśliwa Lubie Marie i Artura żal mi że Marek z Ewą wyjeżdżają ale cieszę się że razem czas pokazywać że miłość jest najważniejsza