Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli jesteś tą świrką z fejsa (a preferencje postaci się zgadzają) to nie kłam bo jesteś starą panną :-D

Gość gość
Piłka nożna dla dwuletnich dziewczynek?! ;-)

Gość gość
No właśnie, też mnie to zdziwiło

Gość gość
Zmyśla bajki:D, siedzi na tyłku i szuka wrażeń w sieci, już widzę jak spędza czas z rodziną, śmiechu warte.

Gość gość
Witam, dla zainteresowanych hejterow i jak się okazało niestety dzieci lub nastolatków na tym forum tak są zajęcia piłki dla maluszków my chodzimy do szkółki SOCATOTS w Gdańsku piłkarskie maluszki i tak owszem chodzą też dziewczynki to zajęcia ogólnorozwojowe, jest dużo różnych zajęć nawet dla maluszków które mają kilka miesięcy . Myślałam że na tym forum można sobie wyrazić zdanie na temat wątków serialu ale widocznie to pomyłka ale dziękuję tym osoba, które wiedzą po co jest forum serialu. Pozdrawiam i miłej niedzieli

Gość gość
Stanowczo wymienic dziecko ktore gra Maje! Przeciez ona caly czas sie drze,czesto przez te ryki nie mozna zrozumiec co mowia aktorzy.Owszem,jest ladna i slodka jak to dziecko ale widocznie do grania sie nie nadaje.

Gość gość
Ale za to jaka podobna do serialowego ojca! Może się jeszcze wyrobi, Mateusz był bardzo fajnym dzieckiem a teraz takie drewno.

Gość gość
Podobnie jak Wróblewska.

Gość gość
gość 13:25 nas nie intersuje gdzie mieszkasz zrozum wreszcie . Julia Wróblewska jest bardzo podobna do młodej Koroniewskiej mogłabyć jej "córką" Mateusz też jest podobny do Kuszewskiego. mnie to najbardziej denerwuje, że pierwsza Agata( siostra Artura) była rudą kobietą o kręconych włosach a teraz jest blondynką mogliby dobrać aktorkę podobną fizycznie do aktorki, która w pierwszej wersji grała siostrę Rogowskiego. nie było by problemów ze znalezieniem aktorki o rudych kręconych włosach

Gość gość
Osoba która zionie tu nienawiścią do ludzi może powinna opuścic forum i zastanowić się nad sobą . Przynajmniej niech nauczy czytać się ze zrozumieniem , kobieta napisała gdzie jest szkoła pilki nożnej dla maluszków bo ktoś się zdziwił, nie miała na celu wyłączonego informowania gdzie mieszka . A samo forum nie jest o tym tylko o serialu , kobietkę ponioslo chociaż rozumiem że nawet świętego może wyprowadzić z równowagi siana nienawiść przez dzieci i niedojrzałą młodzież. Ale z taką osoba nie warto wchodzić w polemikę. Miejmy nadzieję że doczekamy się kiedyś że hejtujace osoby będą blokowane przez administratora. Kobieta została obrzucona błotem bo na forum o serialu pisała o Adze i Asce Ja też o tym pisałam Forum po to jest by pisać o tym co nas interesuje w serialu a skoro ktoś podjąć chce temat ten sam to jest o czym pogadać

Gość gość
Rude kręcone można wyprostować i zmienić kolor,bo zmieniamy fryzury i zmieniamy się. Pisać o danej postaci a natarczywie pisać w kółko o tym samym,to różnica.

Gość gość
"przez dzieci i niedojrzałą młodzież" i tym samym się zdradziłas że jesteś tą świrką od Agnieszki. Ona tak zawsze i wszędzie pisała o ludziach, którzy nie podzielali jej fascynacji tą postacią, że dzieci i gimbaza. Zrozum wreszcie że większość tutaj nie chce w kółko czytać litani o pobocznym wątku rudej prokuratur.

Gość gość
Niedługo pojawi się trzeci Łukasz, Franek pożegna się z serialem. Andrzejek zauważy ,że Marzena bierze pigułki, żeby nie zajść w ciążę, zamieni je na cukierki, ona boi się być gruba, bo nasłuchała się opowieści o cioci, która mając dziecko nigdy nie schudła, ale jaja:D.

Gość gość
A Andrzejek to taki "przystojniak",że boki zrywać....fuj!

Gość gość
Można pisać o wszystkim na forum, taa...Szczególnie zaś w kółko to samo i to tylko o jednym, wg mnie dość pobocznym wątku. Najczęściej też wchodzić w "dyskusję", ze sobą..

Gość gość
I bronić swoich wpisów udając inną osobę :-D

Gość gość
Macie rację, Mateusz i Zośka jako dzieci wypadały o niebo lepiej. Prawie całe życie spędzili na planie, a tak jakoś niczego się nie nauczyli. Straszne z nich drewna, widać talentu aktorskiego za grosz nie posiadają. Sztuczna jest też ta Lenka Zduńskich, chyba kolejne drewienko rośnie..

Gość gość
19:54 też zauważyłam podobieństwo ale Koroniewska była jednak ładniejsza, bardziej kobieca. Wróblewska to taki dzieciak, będąc facetem czulabym się jak pedofil obcujac z nią.

Gość gość
Mnie to dziwi, jak młode, ładne kobitki mogą pakować się tak na własne życzenie, w takie chore związki z takim facetami jak Marcin, czy Paweł..Jeden z dwójką małych szkrabów na karku i każde z innej matki. Drugi trzykrotnie żonaty i na dodatek z garbem w postac***asierbicy, którą rodzona matka właściwie porzuciła i ma ją głęboko w d....Nie wspominając już, ile kobiet obaj mieli wcześniej na liczniku..

Gość gość
Myślę, że Kuberska raczej za długo miejsca w MjM to nie zagrzeje. Za młoda, za ładna jest na granie w takim chłamie i na dodatek partenerując takiej "gwieździe" aktorskiej jak R.Mroczek.

Gość gość
Mnie to wcale nie zdziwi, jak wykombinują kolejnego dzieciaka jurnemu Marcinowi. Tym razem z tą natrętną Anką. I tak będzie latał od łóżka do łóżka przez kolejne sezony od jednej do drugiej, jak wcześniej robił ten jego nieboszczyk stryjek. Od początku lecą schematami w tym MjM, a szczególnie uwielbiają trójkąciki, on/ona a ich dwie lub dwóch. Co prawda Pawłowi tym razem zafundowali czworokącik..

Gość gość
To co już młoda ładna dziewczyna nie może pokochać kogoś z dzieckiem?...

Gość gość
Ala nie porzuciła Basi. Ta smarkula swoimi występkami niemalże zmusiła matkę, by ta odpuściła i pozwoliła jej zostać z Pawłem. Ala ma dziecko, które często choruje i dlatego na to pozwoliła dla świętego spokoju. A Baśka zawsze nią dyrygowała.

Gość gość
Baśka jest właściwie pod opieką swojego biologicznego dziadka. Z Pawłem widuje się czasami. Jej matka odpuściła bo ma małe dziecko i wystarczającą ilośc problemów a ta i tak ciągle uciekała. Anka od Marcina jest nie do końca normalna. Finalnie Marcin będzie z Izą a ta będzie ich nachodzić. Iza przejściowo będzie się spotykać z Jakubem. Mogliby Jakubowi normalną dziewczynę wreszcie dać. To naprawdę fajny facet.

Gość gość
Ala to nigdy się swoim dzieckiem nie zajmowała więc nie obwiniajcie małej, że jest tak a nie inaczej wychowana. Była młoda dziewczyną ( miała 19 lub 20 lat) gdy w ciąże zaszła ojciec dziecka ją zostawił rodzina ze strony biologicznego ojca też dziewczynie nie pomogła ( jakby jej pomogli to Ala nie dowiedziałaby się jako dorosła że Stefan to dziadek jej dziecka) jej rodzice umarli i sama z tą porypaną siostrą- artystką to dziecko chowała potem wyjechała do Kanady a małą się zajmowała ta szurnięta artystka jej siostra więc obwiniajcie tej małej i nie każcie jej płacić za błędy jej matki. to , że lgnie do Pawła to normalne to on jej okazywał zainteresowanie i czułość i wkońcu jak każde dziecko chce mieć ojca .a ta dziewczyna co robiła zdjęcia domu tego sąsiada Joanny to kim jest? jego dziecko? ale po co córka miałaby robić zdjęcia domu swojego ojca?

Gość gość
Gość 7;33 to chyba w twojej głowie bo zdjęcia z fanpaga Małgorzaty Pieczyńskiej czyli aktorki która gra Aleksandrę mówią co innego - Anna nadal mieszka z Marcinem i te zdjęcia są z października to Izka będzie doczepiona i będzie z Jakubem

Gość gość
Ta dziewczyna co robiła zdjęcie Ostrowskiemu, może być jego córką, widać, że jest ładna, myślałam, że Agnieszka zauważy, że ktoś kręci koło domu, w ostatniej chwili podjechała z Helenką, tamta szybko odeszła, dojdzie do kłótni między Jankiem i Bartkiem, ale jest tajemnicą jak doszło do postrzału, na wsi powstają plotki, że winni są Ula i Bartek. Aga córka Teresy będzie z Olkiem, wmówi ,że spędzili razem noc w łóżku, on nie pamięta, bo był pijany. Magda i Andrzej starają się o dziecko. Paweł tak szybko nie dostanie rozwodu, bo Katia zniknie, Piotr znowu obrywa za brata, ale pechowiec, Gruzin ma ciężką rękę, jego ojciec zaprosi Marię na randkę, co knuje? Marek ma kłopoty w swojej przetwórni, prosi o pomoc Starskiego, wyjedzie do Irlandii, komu przekaże swój biznes? Ola , koleżanka Wojtka jest ciężko chora, odwiedzi ją w szpitalu.

Gość gość
W necie tez są zdjęcia Izy i Marcina z dziećmi u niego w domu oraz jego rodziców przy stole kolacji. Anki tam nie ma. Nie sądze zeby Anka była z Marcinem do końca tego sezonu. To związek na siłę z wdzięczności wymuszony. Nie ma między nimi ani miłości ani chemii. Marcin sam powiedział że nie wie co i do kogo czuje.

Gość gość
Związek bardziej wychodzony przez Anke, zresztą z każdą tak było, Kaśka i Izą też.

Gość gość
Bo Marcin uganiał się tylko z Agą. Takie są fakty. Była jedną za którą łaził. A resztę wszystko na siłę.