Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieplanowana wycinka drzew

Polecane posty

Gość gość

kilka lat temu kupilismy duże działki budowlane. 1/3 powierzchni działek to młody zagajnik [działki duże, ok 60-70 arów każda. Cieszyliśmy się, że mamy namiastkę dużego lasu, brzozy, dęby, nawet grzyby do pierogów mieliśmy swoje. A teraz... jestem ostatnia, która nie wycięła drzew na swojej działce, ale w tym tygodniu i tego spustoszenia dokonam. Nie mam siły walczyć z dobrze ustawionym sąsiadem w obecnych strukturach wojewódzkich, rezygnuję! Tylko zal, chciałam mieć swój mały świat, w otoczeniu przyrody, a co mi zostanie? Pustynia.

Gość gość
Naprawdę współczuję :(( To zbrodnia , robić nam wszystkim coś takiego. Kompletna bezmyślność , brak przewidywania i wiele innych podobnych ciśnie się na usta. ...Ale jeśli wychodzi się z założenia ...po nas choćby potop...to o czym tu mówić. Czy jest obowiązek usunięcia tych drzew u Państwa? Podobno każdy ma prawo decydować o prywatnej własności? Czy nie po to tę BZDURĘ!!uchwalili?!

Gość gość

Jeżeli na szybko musisz znaleźć firmę, która zajmuje się wycinką drzew to skontaktuj się z www.robotyziemneladniak.pl Firma ta ma swoją siedzibę w województwie zachodniopomorskim, więc polecam ich wszystkim z tego rejonu polski.