Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina jest patologiczna!

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko jest jedynakiem. Mój mąż zapier/dala od 5 do 16 jako handlowiec, ale firma liczy mu godziny pracy dopiero od pierwszej sprzedaży i sukcesywnie podnosi mu pułap załapania się na cokolwiek powyżej 2800Pln na rękę. Ja z*********m praktycznie cały czas oprócz 5h snu, stale zajmuję się pracą zarobkową, nie wiem ile zarabiam ale wydaję strasznie dużo i wciąż mi na wszystko brakuje, uważam że pieniądz jest g****o wart i jesteśmy wszyscy murzynami zaprzęgniętymi do niewolniczej pracy. Nie mieściliśmy się w modelu dżender Nie mieścimy się w modelu patriarchalnym... Po prostu patology. Wszyscy jedziemy na tym samym wozie. Mój ulubiony film ,,Mściciel z Wall Street" 2013 Czy świat doczeka się takiego bohatera?

Gość gość
prawdopodobnie to tylko uzaleznienie od konsumpcyjnego stylu życia i żal że nie możesz konsumować więcej:)

Gość gość
23:06 ale co jest złego w tym, że człowiek chce ładnie wygonie i nowocześnie mieszkać i jeździć szybkim oraz wygodnym autem? Ja np. jestem kierowcą od 20lat i przy swoim doświadczeniu itd. jazda byle czym mnie męczy-nienawidzę prowadzić auta ! -Ale już porządny szybki wózek tak! Uwielbiam!

Gość gość
gość dziś jak cie na to stać to rób jak uważasz, twoja sprawa:) mówię tylko, że to nie są sprawy konieczne do życia

Gość gość
23:15 A uważasz że konieczne do życia jest uczenie naszych dzieci w szkołach, czym jest patologia i że, za kadencji jednej władzy, jest nią model rodziny patriarchalny, zaś za kadencji władzy opozycyjnej to gernder jest patologią? Po co finansują tak idiotyczne reformy edukacji zamiast wprowadzić języki obce do szkół? (nie mam na myli kilku godzin tygodniowo tylko stały kontakt z językiem)

Gość gość
Bo ja uważam że to nikomu do niczego potrzebne nie jest. I przydałby się światu taki bohater, który wytłukłby do ostatniego bankierów cwaniaczków, bo to właśnie za ich sprawą świat jest taki popieprzony.

Gość gość
Bo niby z jakiej paki, my znów mamy ginąć w wojnach? Skoro tych sku/rwysy/nów którzy na tym zarabiają jest mniej i wystarczy jeden bohater, żeby ich wykończyć i zażegnać wszelkie niebezpieczeństwa i uspokoić klimat na dziesiątki lat ? Wyobrażacie sobie? -Czystsze powietrze -Zdrowsza żywność -Zdrowsi ludzie -Deweloperzy sprzedaliby te chaty które powstają jak grzyby po deszczu za symboliczną złotówkę z pocałowaniem w rękę-bo przecież era kredytów skończyłaby się wraz z zabiciem ostatniego sku/rwy/syna

Gość gość
Ale póki oni żyją i działają to deweloperka w Pl buduje na potęgę i niedługo czeka nas to co spotkało Amerykanów! Banki zaczną padać jak kaczki w czasie polowania a my wspólnymi siłami będziemy je ratować za swoje ciężko wypracowane pieniążki. Ustawy już funkcjonują. Wszystko przygotowane. Teraz czekamy na to wielkie yeb/nięcie

Gość gość
Te firmy deweloperskie szaleją na naszym rynku, zgadza się. Tylko za chwilę pójdą z torbami. U nas pobudowali trzy bloki i mniejsze domki, a chętnych mało, za takie pieniądze. Stoi toto prawie puste, już 2 lata, a budują kolejne. Po co, na co, dla kogo?

Gość gość
Często oszukują ludzi deweloperzy, mają straszne zadłużenia te firmy różne. Jest o tym często w programach reporterskich w TV. Złodzieje i oszuśc****ełno pokrzywdzonych i sprawy się ciągną latami, a rodzina bez kasy i dachu nad głową i to niejedna