Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem psychicznie chora

Polecane posty

Gość gość

Szukam pracy, jakiejkolwiek (sklepy, bary, kafejki). Gdy nie dostaje odpowiedzi na moje aplikacje to zdarza mi sie plakac, a w momencie, gdy ktos mnie zaprasza na rozmowe (np.e-mailem) to czesto panikuje, boje sie isc i odmawiam piszac, ze niestety, ale nie dam rady itd. Pozniej zaluje :( Jestem nienormalna jakas :( Boje sie kontaktu z ludzmi, bo ciagle ktos sie ze mnie smieje, glupio sie patrzy, a to najprawdopodobniej z uwagi na moja wage, z ktora walcze, tak samo jak z problemami hormonalnymi :( Ludzie oczywiscie od razu mysla, ze ktos wiekszy to nic innego nie robi tylko je... A co do pracy to boje sie, ze sobie narobie bagna i nikt mnie nigdy nigdzie juz pozniej nie zatrudni, ale nie umiem przelamc strachu. Ratunku

Gość gość
Sporo osób ma takie same problemy, takie czasy że ludzie coraz bardziej bzikują i się gubią sami w swoim życiu. Głowa do góry i nie wmawiaj sobie choroby psychicznej.

Gość gość
Jestem w dokladnie takiej samej sytuacji:(

Gość Mirek                   Fajfus
tak jesteś chora szmato

Gość gość
Pomocy. Chce pracowac, brakuje mi tego tak samo jak pieniedzy, ale boje sie, odmawiam rozmowy, nie ide, przekladam. Nie chce tak dalej postepowac, co robic. Czemu jestem taka beznadziejna

Gość gość
gowno zarobisz w takiej kafejce czy barze i jeśli naprawdę nie masz wyglądu ani figury ani nie jestes kontaktowa, nie lubisz towarzystwa, to pracy nie dostaniesz , nie zaakceptują cie itp. nie masz nawet po co isc na rozmowę

Gość gość
Przede wszystkim musisz sobie uzmysłowić - czy coś tracisz idac na rozmowe? Załóżmy, że spełnia sie twoj czarny scenariusz - nie zatrudniają Cie, wytykają wagę i etc i etc - no i co z tego, świat się zawali, niebo zapadnie? Pomijając fakt, że większość Twoich obaw to wymysły, to nawet jeśli miałyby się zrealizować, to co Ciebie to obchodzi? Jakie to ma znaczenie - musisz się nauczyć, że ludzie sa rózni i ich opinie trzeba przyjmować krytycznie. Nie ta rozmowa, to ppojdziesz na inną i tak do skutku.

Gość gość
Powinny ja obchodzić spełniające sie wymysły. Jest gruba. Pracy w kafejce nie dostanie, moze być brzydka, ale musi być szczupła. Po co ma sie oszukiwać.

Gość gość
Barmanka lub kelnerka w jakimś porządnym lokalu moze mieć twarz nieprzyjemna, ale figura musi być. Przyjrzyj sie. Autorka to nawet osobowości nie ma.

Gość gość
Wykształcenia i umiejętności nie masz, ze szukasz tylko pracy dla popychadeł? :D

Gość gość
Ja sobie mysle jak mi nie odpowiadaja ze są chamami i tracą okazje na swietnego pracownika. Juz pracowałem i mimo ze najmlodszy i najnowszy bylem najlepszy, gdyby nie konflikty z przelozonymi dalej bym pracowal, wiec to te k***y tracą, tak czy siak nie dam sie wykorzystywac więcej.

Gość gość
Idac Waszym tokiem myslenia to tylko i wylacznie piekni, mlodzi i zgrabni moga miec prace...

Gość gość
No tak, bo tylko piekni, mlodzi i szczupli moga pracowac

Gość ngosc
baby wszystkie jednakowo tepe.-,

Gość gość
Kobieta jak jest gruba i biedna to ma p********e

Gość gość
chyba będziesz musiała korzystać z pomocy psychiatry, bo problem będzie sie pogłębiał

Gość gość
Ludzie! Taka w was zawiść że aż współczuję autorce tematu.Dziewczyna ma problem i może nie ma z kim porozmawiać a wy jak jeszcze dobijacie.Prace każdy może znaleźć -nie tylko te co wyglądają jak modelki.No chyba że ktoś szuka pracy hostessy.Autorko-nastaw się pozytywnie.Skup się na tym co jest Twoja dobra strona.Kazdy z nas ma zalety.Nie przejmuj się tak jak idziesz na rozmowę.W końcu w najgorszym przypadku po prostu nie dostaniesz pracy.A jak będziesz chodzić regularnie to w końcu się uda.Dasz radę!

Gość gość
Kochana.Mam to samo.Ostatnio miałam szansę być pracownikiem biurowym.Stwierdziłam,że nie poradzę sobie i uciekłam z rozmowy!

Gość gość
pracę możesz znaleźć , ale nie w tej branży no popatrz na te larwy jak one wyglądają w kawiarniach , szczuple są poszukaj pracy na magazynie lub w fabryce jak nie jesteś atrakcyjna

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet ma takie odczucia jak autorka tematu. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość gość
Weź się w garść, na pewno nikt Cię nie krytykuje ani się z ciebie nie śmieje z powodu nadwagi. To w twojej glowie. Ty jesteś swoim nagorszym wrogiem.

Gość gość
Niepewność związana z wagą, długością warg sromowych mniejszych i ich kolorem, rozmiarem piersi, oraz możliwością ciąży, występuje u praktycznie wszystkich młodych kobiet.

Gość gość
12:00 oj byś się zdziwiła tu gdzie mieszkam laski mnie obsmiewaly jak wychodziłam bez makijazu i nie dobralam ładnie ciuchów a nie jestem gruba ani brzydka kilka kooref mnie obgaduje na tej prowincji skąd wiem że ze mnie się śmiały ? a no jak grupka się spojrzy i smieje jak już jest w bezpiecznej odległości to z kogo albo idziesz gdzieś , ogladasz coś , 2 osoby koło ciebie , śmieszki i osoba tyłem do ciebie się ogląda to z kogo także jak ktoś jest otyły i brzydki to musi mieć jeszcze bardziej przeyebane

Gość gość
to sa skutki odrzucenia boga myslałem ze jestem sam

Gość gość
Mam tak samo, i nie pracuję. Wstydzę się ludzi,nie wyobrażam sobie iść na kase

Gość gość
takie prace , sklep , kawiarnia to są dla kontaktowych ludzi

Gość gość
gośćwkość faceci mają łatwiej w każdej sytuacji a ty jesteś sk*****el jakich mało.

Gość gość
W Polsce to moze i trzeba byc jak modelka nawet do prostych prac za minimalna krajowa, w uk np nawet grubsze osoby pracuja i jest ok

Gość gość
18:38 W UK do pracy typu podawanie żarcie czy nalewanie berbeluchy też biorą tylko szczuple osoby. Grubasy do fabryk.