Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czarszka vlogerka

Polecane posty

Gość gość
To moze ktos jeszcze powie jakie ma wyksztalcenie? Ktos ma jej balsam myjący? Ja bym sie bala kupic robiony w domu kosmetyk nie wiadomo w jakich warunkach..

Gość gość
Też bym się bała kupić kosmetyk robiony w domu. Nie wiadomo czy pies tam nie naślinił obok czy jak.

Gość gość
Ojejq, ile w Was złośliwości... aż się nie chce czytać takich komentarzy. Więcej pozytywnych myśli, a nie tylko krytyka i krytyka...

Gość gość
Czyli mówicie, że ma 30 lat? No to chyba wygląda całkiem ok. No, chyba że na jakimś filmie widać dokładniej stan jej cery.

Gość gość
Weź pod uwagę że aparat wygładza twarz. Dodatkowo lampy również. Na żywo wygląda inaczej ale nie tylko ona. Każda nagrywająca. Taka magia yt że wygładzone są. Jak dla mnie wygląda na starszą. Zobaczcie sobie na jej owal twarzy. Gdy pokazuje masaż twarzy jej policzki się rozciągają jak wyżuta guma. Jaj owal twarzy jest jak u 50 letniej kobiety. Tak wiem że zaraz zleca się fanki jaka jestem ślepa i złośliwa. Ale w ciągu ostatnich 2 lat Paulina się bardzo postarzała. Grawitacja robi swoje. Zmarszczki pod oczami nie są przybliżone ale widać że są. Może to choroby a może przeciągżanie ćwiczeniami. Może za mało tłuszczy w diecie. Nie wiem bo jej nie znam a wiadomo że całego życia jeszcze nie pokazuje. Ale bądźmy teoszkę krytyczni.

Gość gość
A to nie wiedziałam, że tak to działa. Chociaż, przypomnialo mi sie teraz, że Maxineczka też wydawała mi się młoda, sądziłam ze wygląda dobrze jak na swój wiek - dopóki nie zobaczyłam jej na zdjęciach z jakiegoś eventu: +10 lat, makijaż wręcz ją oszpecał, postarzał, do tego w rzeczywistości jest grubsza niż sądziłam na podstawie filmików. Cóż, trzeba być bardziej zdystansowanym do filmów i zdjęć beauty guru :)

Gość gość
Chyba mowila jak to wszystko wyglada z produkcją i ile musiala załatwić spraw, żeby w ogóle mogla to potem sprzedawac. A jak nie pasuje, to nie kupujcie i glupot nie piszcie.

Gość gość
No właśnie tez mnie dziwią takie komentarze, że nie wiadomo co w tych kosmetykach jest itp. Skoro sprzedaje je poprzez sklep, robi to legalnie, to musi spełnić sporo warunków, wątpię by Sanepid był jej obcy :) osobiście nic od Czarszki nie kupowałam ale przez myśl mi nie przeszło, że powinnam mieć jakieś obawy.

Gość hepulinka
Jeśli faktycznie Czarszka ma 30lat to trochę rozczarowanie. Bo ja w wieku 30lat wygladalam nawet mlodziej od niej mimo ze moja pielegnacja byla wtedy b.podstawowa. Po 32 roku życia mniej wiwęcej zaczely pojawiać sie problemy związane z upływem czasu. Dzis mam 38 lat i niestety ząb czasu robi swoje. Coraz bardziej sie przekonuje, ze metryki ciezko oszukać.

Gość gość
Mam już dość tłumaczeń że ciężko pracuje albo że komuś czegos nie chce się szukać. Ile można. YouTube męczy to idź na 8 godzin jak większość ludzi i może wtedy zobaczysz. Zachowuje się jak by zjadła wszystkie rozumy. Nie ma problwmu z porami Ale ale! Kilka znajomych ma więc może się wypowiedzieć. Serio? Nie ma komentarzy szczerych, wszystko tylko pianie z zachwytu. Jak sie nie zachwycasz nowymi zębami to już jesteś hejter. To co kiedyś było nie do stosowania do delikatnej buzi teraz jest hitem.. albo jej za ro płacą albo ma inne korzyści.

Gość gość
Kolejny film z "poszukajcie sobie bo ja nie mam czasu". Kolejny film 'na luzie'. Ile można.

Gość gość
o co chodzi ze czarszka uparcie nie chce podac wieku?? powtarzala pare razy ze to niestosowne pytac kobiety.. kurde ja nigdy nie mialam z tym problemu. ogolnie nic nie mam do niej, poleca kosmetyki dobre, chociaz pare mi sie kompletenie nie sprawdzilo, nie mam nic do tego ze dostaje za darmo, tylko... wydaje sie troche zarozumiala, taka z gory traktujaca widzow, moze mam mylne wrazenie? podobne odczucia mam do maxi-sraxi, taka nadęta zarozumiala musla ze wszystko wiedza

Gość gość
Jak dla mnie Czarszka to kolejna wydmuszka. Wiedzy nie ma, ale tupetem nadrabia. Swoją drogą to porażające, że to się sprzedaje. Jeszcze ją do TV jako ekspertkę zapraszają. Tego to już w ogóle pojąc nie potrafię, bo telewizja publiczna powinna mieć jakieś standardy... Jeszcze przyczepię się wyglądu, bo z tymi sztucznymi zębami wygląda strasznie. Myślałam, że to tymczasowe, ale chyba nie. Wygląda jak Balcerzak z kabaretu.

Gość gość
Ja mam i to jest bardzo dobry kosmetyk. Żeby produkować kosmetyki trzeba spełnić szereg wymogów dotyczących higieny i innych. Gdyby nie to, to każdy by coś kręcił w domu i sprzedawał, a Czarszka pewnie ruszyłaby z produkcją znacznie wcześniej.

Gość gość
Ja pytalam ja jakis czas temu, o te nowe zeby. To dostalam taka odpowiedz, ze mnie wbilo w krzeslo. Zapytalam normalnie, uprzejmie. W zamian dostalam wiazanke. Do tej pory lubilam ja ogladac. Teraz pozostal niesmak. Czy ktos wie co z tymi zebami zrobila? I dlaczego to taki sekret? Przeciez jej kanal jest urodowy. Czyli wizerunek jak zmienia, to nie dziwne, ze ludzie sie pytaja. Przykre, ze niby taka wyluzowana dziewczyna, okazuje sie nieprzyjemna (lekko to ujmujac).

Gość Kasa dla Każdego
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 3 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
ona jest bardzo nieprzyjemna :/ az odechciewa sie ogladac. wywyzsza sie, ma widzow za idiotow, i wiecznie poirytowana ze ludzie pytaja, jedna z najbardziej niesympatycznych dziewczyn youtuba, na czele z maxi sraxi

Gość gość
a co ma z zebami? mowila ze nie zlaozy aparatu bo jej krzywe zeby nie przeszkadzaja. a teraz taki szybko staly sie rowniejsze, ladniejsze... licowki?

Gość gość
Co by nie miala z zebami to wyglada bardzo sztucznie. To chyba jakas szyna albo operacyjnie jej zmienili skoro tak szybko. Sama nosilam aparat ale ze wzgledow zdrowotnych bo mialam bardzo zly zgryz. Ona miala tylko troszke krzywe i kiedys nagrala film o pewnosci siebie ktory teraz jest wedlug mnie tylko dowodem na ro jaka jest zakompleksiona. Jesli tyle lat zyla z krzywymi zebami to nie wierze ze nagle to byl problem zdrowotny. Zrobila to bo stala sie popularna. Ok jej sprawa ale te odpowiedzi chamskie i to ze "teraz bede nagrywac dla przyjemnosci"? Przeciez wiadomo ze robi to dla kasy. Kosmetyki same sie nie sprzedadza. Dla przyjemnosci to nagrywaja dziewczyny ktore same kupuja kosmetyki za wlasne pieniadze albo maja male kanaly i mowia o tym co naprawde lubia. Nie mam nic do samego doatawania kosmetykow ale do chwalenia wszystkiego co popadnie. Kiedys kosmetyki z okreslonymi skladami byly zle a teraz sa super. Szkoda ze widzki ma takie naiwne co lykaja jak pelikany kazda prawde.

Gość gość
Dla mnie to jest totalna porażka i strata potencjału na świetny kanał. Dorobiła się widzów i zamiast to wykorzystać na super przepisy czy współprace z dobrymi firmami albo pokazać naturalny makijaż jak chociażby Pauina z Organic makeup to ona pokazuje niby dobrą pielęgnację a za to makijaż jakieś byle jakie świństwa chemiczne. Sam podkład nie chroni przed różem z drogerii! I jeszcze te tusze na niby wrażliwe oczy. Czy ona kiedyś czytała skład tuszu loreala albo innego maybellina?

Gość gość
Czarszka znowu w Warszawie. Widziałam ją wczoraj przelotem i po czasie zorientowałam się że to ona. Nie podoba mi sie jej styl bycia. Wydaje się być taka zarozumiała a od kiedy robi filmy "znam się na wszystkim" jakos nie mam ochoty jej oglądać.

Gość gość
Tak czytam sobie, wiecie co dziewczyny szkoda mi was bo kipiecie z zazdrosci. Ktoś tu napisał że Pauliny wygląda staro bo jaj myje twarz to jej policzki się przesuwaja,że niby nadmiar skóry. Większej bzdury nie słyszałam ha ha ha ale mądrość. Tak właśnie wygląda mega jędrna skóra która pod palcami się przesuwa. Ty już zdradziłas że takiej nie masz bo inaczej byś wiedziała. Taka to mają tylko dzieci i osoby z wypielegnowana cera czyli Paulina. Paulino jeśli to przeczytalas to olej te wszystkie komentarze bo poziom i wiedza hejtujących mówi sama za siebie

Gość gość
kiedys ja ogladalam ale odkad stracila pewnosc siebie przestalam. Wmawia ze robi filmy dla siebie,ze nie przejmuje sie niczym.Caly czas probuje udowodnic ze jest ponad wszystko,a w kazydym filmie ma wzmianke o ludziach ktorzy ja denerwuja...no to jak jest jestes wyluzowana czy w koncu Ci nerwy puszczaja?Sama sie gubi lub robi z siebie cierpiennice aby poczytac jak pisza jej zeby sie nie przejmowala.Co do potencjalu jej kanalu to nie ma co ukrywac ze jest malutki ale szkoda ze nie skupila sie na widzach ktorzy ja wspierali a nie na tej garstce ktora zyje zeby pluc jadem.Podsumowujac z jej wypowiedzi i zachowania wynika ze potrzebuje terapi...off line.

Gość gość
Dziewczyny przeciez ona widzi ze zeby jej tragiczne zrobili to po co jej jeszcze o tym pisac? wyobrazcie sobie wydac kase na cos co dozywotnio macie w centralnym punkcie twarzy i wyglada tak fatalnie...Moze miejcie dla niej litosc...Przeciez sama widzi jakie sa brzydkie,wy nie musicie juz dolewac oliwy do ognia...

Gość gość
Właśnie skasowała mój komentarz na instagramie, bo odpisałam innej dziewczynie na komentarz, że Czarszka nie odpowie jej na pytanie "jaką masz szminkę?" tylko odeśle do wcześniejszych zdjęć i filmów, bo jej się nie chce odpowiedzieć. Lubię jej balsamy i przepisy na domowe kosmetyki, ale jej stosunek do widzów jest po prostu arogancki i tyle. Właśnie się w tym utwierdziłam.

Gość gość
Ona co chwile kasuje komentarze, co chwile narzeka, że o czymś już mówiła wiele razy. Ale nie każdy będzie ogladać 500 filmów żeby zobaczyć czy daną rzecz królewna używała! Dla mnie juz dawno straciła zaufanie widzów, którzy ją ogladali wczesniej. Mówi o robieniu domowych kosmetyków ale co chwilę pokazuje jakieś koreańskie świeństwa. Skad ona wie że coś działa uzywając tylu rzeczy? Jest kilka innych kanałów o naturalnych kosmetykach, które się nie wywyższają i nie kreują na wszystkowiedzące zapracowane paniusie. Polecam popatrzeć, bo to miła odmiana.

Gość gość
Ja mam na karku czterdziestkę i spory dystans do wszystkiego, ale Paulina faktycznie zmieniła się na niekorzyść. Kiedyś zaglądałam na jej kanał, ale już tego nie robię, bo gwiazdorzy strasznie. Jest arogancka aż przykro patrzeć. I wyrobiła sobie paskudną manierę wyższości. Brr...Ale to znak naszych czasów, promowanie pseudogwiazdeczek i sztucznych autorytetów, które za dużo osiągnęły jak na swoje możliwości i sodowa gotowa. A co do zębów to faktycznie tragedia. Ktoś ją bardzo oszpecił. Jak ją zobaczyłam po czasie z tą zmianą to byłam w szoku. Ujmę to dosadnie, ale wygląda jak pięćdziesięcioletnia menelica ze sztuczną szczeną tylko u góry, bo na dolną zabrakło funduszy...Coś okropnego.

Gość gość
To znak naszych czasów, że ludzie wierzą komuś tylko dlatego że on sam kieruje sie na eksperta. A im bardziej arogancki tym lepiej jak widać na przykładzie Pauliny. Sama nie ma cery tłustej ale kilka koleżanek ma więc może się wypowiedzieć. Brawo.

Gość gość
ona ma problemy z pamiecia...ciagle czegos nie pamieta lol

Gość gość
no wlasnie sztuczna szczeka! jak mogla za to zaplacic? przeciez to sie nadaje na pozew do sady dla stomatologa! tyle dziewczyn naprawialo zeby ale tylko Paulinie stomatolog odwalil fuszerke!nie wiem czemu go po sadach nie sciga bo chyba byl pijany jak jej fortepian w ta mala buze wkladal!?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować