Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćja

szpary między zębami

Polecane posty

Gość gośćja

witam. mam 24 lata. mam pytanie, dotyczące szpar między zębami. kiedy byłam mała mama była ze mną u ortodonty, który (na tamte czasy) stwierdził, że moje szpary, które są między wszystkimi zębami, chociaż z tyłu minimalne, nie nadają się do niwelowania aparatem, tylko koronka, na którą oczywiście nie było mnie stać. przyzwyczaiłam się do nich, bo mam białe, zadbane, równiutkie zęby, nikt nigdy mi nie dogryzał, więc tak to zostało. dziś pracuję jako doradca klienta w PUP i prowadzę spotkania z ludźmi- skrępowanie wróciło. u dentysty byłam ok 5 mcy temu...;/, powiecie jego się zapytaj, ale zanim pójdę chciałabym wiedzieć jakie znacie sposoby pozbycia się tego, WASZE OPINIE itd i itp. drugie pytanie- córka ma 2 lata i już widzę że będzie miała takie same zęby. na przeglądzie była, na moje pytanie dentysta zaśmiał się, że mam ładne zęby i przynajmniej całe dokładnie wyczyszczone i żebym już dziecka ząbków nie skreślała. pytanie brzmi: kiedy powinnam zabrać się za ortodontę, żeby córka miała jakies szanse (może aparatem?) na złączenie zębów? dzięki z góry za odp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować