Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z zza granicy nie chcą Polaków

Polecane posty

Gość gość

No właśnie , niemki i angielki nawet na Polaka nie spojrza a rosjanki czy ukrainki biorą polaka jak nic lepszego się nie nawinie np : Szwed Niemiec , no właśnie dlaczego Polacy mają tak słabe branie u innych narodowości ? Czy Polacy mają okropne charaktery czy są brzydcy ?

Gość gość
Bo Polacy niczym się nie wyróżniają ani uroda ani pracowitoscia, bo przystojni to sa skandynawowie Niemcy a pracowici rosjanie Ukraińcy

Gość gość
Nie wiem ale to jest prawda bo jak wytłumaczyć ze większość np ukrainek zna niemiecki a nie zna polskiego którego dużo łatwiej można się nauczyć na Ukrainie ? To znaczy że ich punktem docelowym jest facet z zachodu a nie Polak

Gość gość
Ja mieszkałam w niemczech to mogę powiedzieć ze niemki się trochę brzydza Polakami i uważają ich za brzydkich i przede wszystkim BIEDNYCH I NIE PARTNERSKICH , Niemcy z resztą nadal wierzą że Polacy chleja i biją kobiety bo taka opinie otrzymałam od 23 letniego Niemca , jak chcecie to mogę się popytać znajomych niemcow jeszcze coś o Polaków , aha i Niemcy mówią o Polakach ze polacy sa brzydcy ale polki ladne

Gość gość
Za to Niemki sa brzydsze od Polek.

Gość gość
To jest mit widziałam dużo bardzo ładnych niemek , nie zapominaj że niemcy mają sporo krwi nordyckiej podobnej szwedkom czy norwezkom

Gość gość
(09:19) Nie wiem czy mit,ale ja sporo jezdze do rodziny do Niemiec,mialam stycznosc z Niemcami i jakos nie widzialam tej szczegolnej urody Niemek.

Gość gość
Bo masz takie nastawienie ze niemki beee i wogole , ale prawda jest taka ze w Polsce wszystkie dziewczyny są ładne ale nie piękne tak samo jak inne slowianki , a np w Szwecji czy niemczech jest dużo brzydkich kobiet ale jak się trafi piękna to drugiej takiej polki ani rosjanki nie znajdziesz

Gość gość
Tak pieprzycie o nierobach Polakach,ale prawda jest taka,ze to Polacy zapieprzaja najwiecej godzin w pracy,jeszcze za psie pieniadze.

Gość gość
To dlaczego ukrainki często mówią o Polakach ze sa leniami ? Nie raz słyszałam taka opinie od ukrainek więc chyba coś w tym musi być

Gość gość
Spytalam się jeszcze o opinie znajomych Niemców i Niemcy mówią ze polacy sa szarmanccy płacą za kobiety otwierają drzwi przed kobietami a polki są miłe kochane i szczere dla porównania powiedzieli ze np rosyjscy faceci to macho bez kultury a rosjanki zapatrzone w siebie lale z nosem do góry , więc Polacy i polki mają lepsze opinie w niemczech niż np rosjanie i rosjanki

Gość gość
(09:28) Dla mnie jakas tam Ukrainka nie jest wyznacznikiem faktow.Poczytaj sobie wszelkie badania i statystyki mowiace o tym ile godzin zapieprzaja Polacy w pracy a nie wyjezdzasz z jakimis Ukraincami.

Gość gość
I to musi być jakaś prawda bo kiedyś nawet na niemieckim forum czytałam opinie Niemców o polkach i rosjankach i ogólnie niemcy mówili że rosjanki sa zimne i trzeba biegać za nimi jak niewolnik a polki same się przylepiaja i tula do facetów

Gość gość
No ale ukrainiec to se sam wszystko w domu porobi a Polak do wymiany uszczelki majstra by brał

Gość gość
Polacy nie sa pracowici moja mama całe życie nie dość ze robiła na ojca to jeszcze zajmowała się domem a on jej tylko morda odplacal znam wiele takich małżeństw gdzie Polacy sa na całkowitym utrzymaniu facetów i jeszcze te kobiety piora sprzątają gotują, Polacy poprostu nie mają honoru

Gość gość
Na całkowitym utrzymaniu żon *

Gość gość
To akurat prawda Polacy to nieroby w przeciwieństwie do Polek , moja matka wraca utyrana z pracy po 10 godzinach a ojczulek Ferdek kiepski czeka z piwskiem w łapie aż ktoś mu pod mordę obiad podstawi bo się wielce umeczyl siedzeniem przed telewizorem , nie mówiąc ze się nawet brudas nie myje jest wulgarny i tępy a matke wyzywa ze glupia, bo się za wielkiego uczonego geniusza uważa , śmiech na sali, tak moja matka jest głupia bo powinna tego pasożyta już dawno temu eksmitowac pod most

Gość gość
Wśród Niemek i ukrainek panuje opinia że polki to tanie i łatwe dzifki.Biore to za pewnik skoro twierdzicie że mają one racje.

Gość gość
10:31 współczuję patologicznej rodziny z jednym zastrzeżeniem-nie każdy taką ma

Gość prawictwo pospolite 114
bo Polacy to cwane bestie.. Ukrainek Polacy nie chcą, bo są biedne.. Po co komu dziewczyna którą trzeba sponsorować bo nie ma nawet własnego mieszkania ? Slub z taką utrzymanką to nieporozumienie Druga rzecz Polacy za granice w przeciwienstwie do Polek nie jadą dawać dupp y, t ylko jadą do pracy .. Nie interesują ich brudne niemki których przodkowie mieli polską krew na rękach

Gość gość
Pieprzycie jak potłuczeni! Polki mają branie wszędzie, a Polacy są jak najbardziej pożądani. Tyle widzę par Polak np. Azjatka, że już się przyzwyczaiłem. Podobno Ukrainki lecą na Polaków, jest mnóstwo małżeństw, ale jak podejrzewam, że to dla obywatelstwa i że muszą płacić. Generalnie Polacy brzydzą się banderowskich i chciwych Ukrainek, co innego Rosjanki, te które są w Warszawie mają klasę i kasę, w przeciwieństwie do biednych i brzydkich Ukrainek.

Gość gość
Polacy brzydzą się debilnymi muzułmankami i żaden nie dotknie tego arabsko-czeczeńskiego syfu! Wolą piękne Polki i Europejki!

Gość gość
W Warszawie to wstyd dla mężczyzny, że wiąże się z ciapatą, Ukrainką, czy nawet Wietnamką, bo skojarzenia są brzydkie. To muszą być skończone niemoty i patologia. Prawdziwy facet wybiera sobie z Azjatek wykształcone Japonki, Tajki, Filipinki. Unika chciwych i żyjących z przemytu Wietnamek i Chinek. Ukrainki mają chorą mentalność i po prostu są brzydkie. Ukrainę kojarzy się ze zdegenerowanym państwem i chamskimi ludźmi.

Gość gość
Ja jako Polak miałem branie wśród wszystkich nacji, na Zachodzie, wśród Francuzek, Belgijek, Niemek. Na faceta przystojnego każda poleci! :-)

Gość gość
Facet który powiedział że polki mają wśród niemiek i ukrainek opinie szmat ma nierówno pod deklem , może wśród niemiek tak ale ukrainki są dużo bardziej puszczalskie niż polki , dają d**y za mieszkanie w Polsce Starym polskim nieudacznikom, jeden już się na kafe chwalił jak ukrainki za pokój heblowal

Gość gość
Z czego jak przyznał wiele z tych ukrainek które zapinal były mezatkami

Gość gość
To zależy - Polacy którzy są trochę bardziej ucywilizowani, czyli nie pan Mieciu którzy cały tydzień pracuje w fabryce, a w weekend zalewa gardło wódką i tanim piwem, mają wzięcie. Jest dużo przystojnych Polaków którzy nie traktują kobiet jak niewolnic.

Gość gość
Polacy nie traktują Polek jak niewolnic? To żeś bratku pojechał , cały czas sa na kafe tematy jak pobić kobietę żeby nie było śladów , albo ze jak kobieta miała orgazm to nie gwałt albo , żale kobiet ze gotują pióra sprzątają a Polski ferdus kiepski nawet dzieciaka chwilkę nie zabawi żeby kobieta chociaż w spokoju obiad zrobiła

Gość gość
Bo faceci za granicą są bardziej szarmanccy i kulturalni. Poza tym tam jest większe równouprawnienie i faceci chętniej pomagają w domach, zajmują się dziećmi itd. A polaczki to chamy i buraki, w dodatku często z mocno patriarchalnymi poglądami.

Gość gość
Napisałam, że jest DUŻO Polaków którzy tacy nie są i oni bez problemów znajdują partnerki na zachodzie. Nie żeby specjalnie szukali, po prostu poznają kogoś i już. Brat mojego narzeczonego jest z Brytyjką (i to ładną, nie żadna desperatka) i mają dzieci. Miałam też kilka znajomych Angielek które umawiały się z Polakami.