Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z zza granicy nie chcą Polaków

Polecane posty

Gość gość
I szukają kobiety która by prala sprzatala gotowała wytarla mu d**e i jeszcze na dom zarobiła a książę tylko by leżał pachniał i pił piwko :3 Polacy sa tragiczni w większości a ci porządni od x czasu zajęci , ukrainki lecą na Polaków nie dla urody (której Polacy nie mają ) nie dla kasy (której Polacy nie mają ) nie dla kultury (której Polacy nie mają ) a dla stałego pobytu w uni żeby sobie żyć pozniej dostatnio i miło z niemieckim helmutem po tym jak już się przemeczy te 4 lata z polskim chamem

Gość gość
"BIEDNYCH I NIE PARTNERSKICH " x otóż to, otóż to :) ja właśnie też słyszałam, że zdecydowana większość kobiet z zachodu (z resztą w Polsce też coraz częściej) uznaje jedynie związki w pełni partnerskie, mimo że polaczki-cebulaczki, nawet na tym forum, próbują ciągle wmówić wszystkim, że kobiety wolą "tradycyjne" związki - a goowno prawda!

Gość gość
Polacy są szarmanccy i przystojni to dlatego mają takie wzięcie, mało który naród taki jest. Poza tym są uczciwi i szczerzy, nie to co Turcy, Arabowie co to plotą to czego kobieta oczekuje, aby ją przelecieć albo mieć dzieci dla zasiłku i karty pobytu.

Gość gość
tego forum nie bierze pod uwagę :P W młodszym pokoleniu takie dziwne poglądy mają zazwyczaj chłopaki z patologii, bez wykształcenia lub tacy których nawet głodny pies nie powącha więc co za różnica co oni myślą o związkach? I tak w żadnym nie będą :D

Gość gość
Ja nie mówię że każdy Polak to cham i burol ale większość , ja mam normalnego ale jak widzę swoich rówieśników to małpa w rozwoju ich przescignela , a marzą sobie o modelkach z wybiegu najlepiej francuskiego pochodzenia haha

Gość gość
w np. usa to już w ogóle jest bajka - z jednej strony totalne równouprawnienie społeczno-zawodowe, ale nie te obyczajowe - bo to zawsze facet wykonuje pierwszy krok stara się, jest dżentelmenem, kupuje kwiaty itd. a i nie nalegają na seks na pierwszych randkach- ahhh, idealnie :D tylko szukać męża wśród amerykanów ;)

Gość gość
Straszne to co mówisz :/ Prawdę mówiąc na tą chwilę nie znam za wielu Polaków. Ci których znam są całkiem ok, ale ani nie znam ich bardzo dobrze, ani pewnie nie są dobrą reprezentacją większości (w końcu to te wyjątki są).

Gość gość
A ja uważam że polaczki mają przerosniete ego , wygląda taki jak małpa z klatki a startuje do piękności 30 razy ladniejszej od siebie a sam nie da szansy dziewczynie na swoim poziomie , to hipokryzja na całym świecie faceci rozumieją że trzeba sobie brać dziewczynę na swoim poziomie tylko Polacy chcą tych z górnej półki nawet jak na taką nie zasługują

Gość gość
Przeraza mnie durnota ludzi z kafe.Pisza,ze Polacy to nieroby,lenie,itd.A wy kim jestescie?Jakiej narodowosci?W ten sposob wystawiacie tez swiadectwo sami o sobie.Musicie tak srac za przeproszeniem we wlasne gniazdo?A ci,ktorzy pisza,ze Ukraincy sa tacy pracowici i w ogole lepsi to niech wyjada na Ukraine,droga wolna.Po co macie meczyc sie i narzekac na "Polaczkow".

Gość gość
bajki opowiadacie, krótko mówiąc jakim trzeba być debilem, aby tutaj dokonywać jakichkolwiek wpisów, samo pytanie to prowokacja kretyna

Gość gość
No cóż, panowie, trochę refleksji teraz. Polki faktycznie wszędzie mają wzięcie, natomiast Polacy jedynie na wschodzie, w tych biedniejszych krajach - no więc zastanówcie się dlaczego tak jest :)

Gość gość
Bo prawda w oczy kole? Co Ty robisz dla swojej kobiety ? Nic pewnie jak większość facetów tylko czekasz jak typowy Polak na to aż dziewczyna ci dogodzi zatańczy koło Ciebie a Ty dla niej nie robisz nic a nic , gdzie to facet powinien się opiekować kobieta a nie kobieta facetem

Gość gość
Japonki sa zachwycone naszymi panami. Mowia, ze przystojni i kulturalni. Nic tylki do Japonii emigrowac. No ale tam trzeba ostro zasuwac w pracy to moze byc problem.

Gość gość
Nie moja droga Polacy nawet nie mają wzięcia u rosjanek bo rosjanki się Polakami brzydza tak samo jak bialorusinki , tylko ukrainki może trochę ale to też dla swoich korzyści

Gość gość
A czy w tej bajce o japonkach były smoki ? W Japonii mieszka na stałe około 1000 Polaków więc nie sądzę żeby japonki miały zbytnia okazję poznać Polaków , może to i lepiej bo i tam byście mieli okropna opinie

Gość gość
Czyli zakladajac po waszych wpisach rowniez tacy jestescie,w koncu Polakami jestescie,no nie?Bo chyba nie Marsjanami.Oj glupi narodzie jestes.

Gość gość
Prawdziwi Polacy wyginęli na wojnie. Taka jest smutna prawda. Komuna to okres cwaniaczków i leniwych pijaczków. Przemarsz wieśniaków do miast zrobił swoje. Potrzeba cudu żebyśmy odbili się od dna. Współcześni faceci to narkomani, alkoholicy i sfrustrowani gówniarze, którzy oczekują, że żona będzie 2 mamusią. Dno i wodorosty.

Gość gość
fakt, tylko ukrainki "lecą" na polaków, ale to tylko dlatego aby wyrwać się z biedy ze swojego kraju i znaleźć sponsora

Gość gość
W każdym kraju sa tacy smacy i owacy faceci , ale w Polsce jest tragedia , kiedyś to Polak zapłacił za kobietę otwaorzyl drzwi wziął ciężkie rzeczy i w ten sposób wyrownywal brak zachodniego charakteru a teraz nie dość ze nadal katolickie patryjarchalne gbury które wszystko zrzucają na krzyż kobiety to jeszcze nawet sknerus poczka za 2 zł nie postawi , same najgorsze cechy

Gość gość
Zauważyłyście te masy maminsynków w bluzach ze znakiem Polski Walczącej? :D Do tego najlepiej stare adidasy, długie białe skarpety i spodenki do kolan. Morda zaniedbana, wzrok szukający rozumu, pierwsze objawy ginekomastii i wielki kałdun. Szkoda mi AK-owców, którzy jeszcze żyją.

Gość gość
to jest temat jakieś idiotki, co to żyje z patologią w swojej wsi i myśli, że tak wygląda cały świat, KOBIETO idź rąbnij się w łeb może ci się klepki w głowie poukładają

Gość gość
Bo Polacy nie starają się wogole dla kobiet , tylko daj i daj A sami jedyne co dają do związku to swoją przemadrzala brzydka Polska gębę :( przykro , jak widzę te Haliny nad którymi wyzywaja się janusze bo za drogi makaron wzięła ZA PIENIADZE KTÓRA SAMA ZAROBIŁA to mi się rzyagc chce , że w Polsce polaczki to nie dość ze sami od siebie nic nie zapłacą to jeszcze rządzą pieniędzmi kobiety , w żadnym innym ktaju tak nie ma , bo rosjanka czy ukrainka zarabia pieniądze na siebie i swoją urodę

Gość gość
Polacy mają na papieroski i browarki, ale na wynajęcie stancji już nie :D Kiszą się z mamusiami do 40 i szukają frajerki, która ich przygarnie i będzie prała brudne gacie.

Gość gość
"Temat jakiejs idiotki " oraz inne obeligi to sa wlanie polaczki i jeszcze mają czelność uważać się za normalnych ludzi

Gość gość
Mówisz o patologii ze wsi a sam jesteś patusem odzywajac się tak do kobiety tylko potwierdzasz regułę ze polacy to życiowe przegrywy

Gość gość
13:05 mówią o tym polscy profesorowie. Już nawet księża zauważyli, że Polacy są toksycznymi nieudacznikami :D Widać to też na tym forum.

Gość gość
Pamiętam temat dziewczyny, której "chłopak" wyzywał ją od grubasek ( miała tylko wydatniejszą pupę ). Sam był chudy, śmierdział i miał wielkiego parcha na głowie, którego nie dało zasłonić się włosami. Moja koleżanka jest z pryszczatym kolesiem, który wytyka jej rozmiar biustu ( miseczka B ). Całą mordę ma w wielkich, czerwonych krostach :O Nie wiem jak ona może go całować... Masa tematów kobiet, których mężowie w domu nie robią dosłownie nic. Niektórzy zachowują się jak autystyczne dzieci. Olana deska, upaćkane drzwi od lodówki, zapchany zlew, porozwalane pranie bo pan nie może minąć suszarki do ubrań itd.

Gość gość
A wy naprawde bierzecie wszystkie historyjki na kafe na powaznie?

Gość gość
Widzę jakiś "świetnych" partnerów mają moje koleżanki. Sama też miałam okazję być w toksycznym związku z polskim januszem. Po 2 tygodniach miałam dosyć.

Gość gość
Jakich*