Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metody na krzywe zęby

Polecane posty

Gość gość

Witam Za półtora roku biorę ślub. Mój kompleks polega na krzywych 4 oraz 5. Stały aparat odpada ze względu na długi czas leczenia. Moja dentystka powiedziała ze licówki również odpadają w tych miejscach. Wiem że powinnam się z tym problemem zgłosić do ortodonty ale przed tym chciała bym was zapytać czy nie znacie jakiś metod na zatuszowanie tej krzywizny? Chodzi szczególnie to ten jeden dzień, po weselu decyduje się na stały aparat. Z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
licówki dlaczego odpadają? przecież możesz sobie zrobić np 4 górne itd

Gość gość
Powiedziała ze tych miejscach nie da rady i moge zapomnieć.

Gość gość
to zmień dentystkę

Gość gość
Pomyśle :)

Gość gość
Chodz moze jej chodzilo o to ze 5 jest bardzo skrzywiona. ale tylko 5 z jedej strony.

Gość gość
Czemu nie aparat? Półtora roku to dużo czasu.

Gość gość
Mówiła ze duże ryzyko ze mogą sie nie wyprostować. Zęby co prawda mam wyleczone ale sam czas wyrwania czterech 8 oraz pierwszych wizyt u ortodonty chyba troche zajmuje? Sama do konca nie wiem. Troche sie boje ze nie doprosuje mi na wesle, a stałego chyba nie mozna zdjac na pare dni :/ słyszałam ze są tzw "aparaty na jedego zęba" inni mówią na to haczyki. prawda czy mit ?

Gość gość
11:45 nie wiedziałam, ale g00gle wie wszystko :) wpisz "aparat na jednego zęba" i "aparat na jednego zęba cena" poczytaj, jest tam troche o tym.

Gość gość
wyraz G00GLE to spam :D ha ha ha, no to naspamowałam G00GLE :D

Gość gość
No google to nie wszytko. Generalnie piszą ze nie ma czegoś takiego. No ale o tym mówiła mi znajoma. I jest osobą która nie mówiłaby mi czegoś o czym by nie słyszała. Już sama nie wiem co innego mogę zrobić. Na wizytę do dobrego ortodonty w moich okolicach ponoć trzeba czekać do 0,5 roku.

Gość gość
A nie myślałaś jednak nad założeniem przezroczystego aparatu? Teraz istnieje tyle sporo sposobów na przyspieszenie procesu leczenia. Sama leczyłam się w http://ortodontix.pl/ i po roku efekt jest super.

Gość gość
Imadło