Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy które mają wredne i ciekawskie teściowe lub szwagierki

Polecane posty

Gość gość

Które o was wszystko chcą wiedzieć żeby potem obgadać was za plecami. Które krytykują i obgadują inne mamy za plecami że są beznadziejne matki ?

Gość gość
Mam na myśli takie jak nasza kafeteryjna Agatka1988

Gość gość
Tak. Moja szwagierka ciągle mi dokucza, ze m jedynaka i krzywdze dziecko. Ciagle dopytuje sie, czy juz staramy sie o drugie.

Gość gość
całą rodzinka męża jest taka :-o

Gość gość
teściowa już nie żyje ale mąż ożenił się jako ostatni z trójki rodzeństwa i niestety jego siostra oraz dwie żony jego braci i siostra teścia nadrabiają z nawiązką bo czują się w obowiązku troszczyć o najmłodszego brata ;-/ za dużo ich i panoszą się wszędzie. Czasem mam naprawdę dość ich wszystkich ,zwłaszcza jak zwalą się na święta.

Gość gość
Ani szwagierki, ani teściowa- ale bratowa tak, owszem. Tyle że cała rodzina wie jaka ona jest,potrafiłyśmy nieraz usłyszeć jak obgaduje innych, a plotki o nas docierały nieraz od osób trzecich, które chciały życzliwie uprzedzić co idzie "w miasto". Efekt taki że jesli spotykamy bratową (albo brata, bo powtarza jej wszystko) u rodziców, to jest rozmowa którą równie dobrze moglibyśmy z panią z warzywniaka prowadzić, nic osobistego, żadnych własnych wniosków, takie uprzejme zagadywanie i tyle. Nikt jej nic nie mówi, bo każdą informację sobie zinterpretuje po swojemu, przekręci i puści w świat, czasami sztywno się robi przy takich spotkaniach... Moja mama też jest wścibska trochę, nie ukrywam, i czuje się zaangażowana w nasze życie, ale wiem że wszystko u niej zostaje i złego słowa by na nas nie powiedziała. A z teściową czy szwagierkami mam zupełnie luz, życzliwe, zainteresowane, ale bez żadnego skrępowania mogę stwierdzić "o tym wolałabym nie mówić" i wszystko ok.

Gość gość
*z czwórki rodzeństwa

Gość gość
13.20 , pewnie ta bratowa ma was w d***e.

Gość gość
13,19 a dlaczego Ty im się nie zwalasz na swieta?

Gość gość
Ja mam taką szwagierkę i teściowa tyle ze potrafią na innych robić super wrażenie i nikt by je o to nie posadził. .....a szwagierka to mega dyplomata ostatnio opowiadała ze u jej koleżanki to nie ma nawet porządnej szklanki żeby się napić ale mówi to takim tonem spokojnym tonem ze w ogóle to nie brzmi jak obgadywanie

Gość gość
20:04 bo o to właśnie chodzi...dyplomata to osoba która gdy mówi ci s********j robi to w taki sposób ze zaczynasz się cieszyć na czekając cie podróż. .. .....niestety takie france są najgorsze

Gość gość
niestety w pl pomiędzy ludzmi jest ciagła rywalizacja kto ma lepsze auto ,dom itp....a jako ze tesciowa i szwagierka to matka i córka to synowa traktują jak rywalke zaczyna się rywalizacja i zazdrość jeżeli synowa/bratowa ma lepiej.Niestety jest to chore bo normalna matka i siostra powinna się cieszyc ze synowi/bratu się układa ,tyle ze takie kobiety zaslepione zazdroscia tego nie widza .

Gość gość
no ja mam stuknieta teściowa i szwagierkę, druga szwagierka jest ok Ale tesciowa i starsza szwagierka(stara panna) to dramat, obgaduja mnie i nie tylko, wszystkich :D jakies 5 lat temu zakonczylam relacje doprowadzilam do konfrontacji, udowodnilam im co i komu o mnie mowily (klamstwa), nie powiedzialy przepraszam tylko wyszly obrazone, ze je ktos nakryl na obrabianiu d**y ..... I teraz jest zabawnie Jestem w ciazy a one nagle uwazaja, ze skoro jestem w ciazy i bedzie dziecko to trzeba sie odwiedzac Niedoczekanie Dla mnie ciaza nic nie zmieniam, bo one dalej sa kretynkami :)

Gość gość
pewnie ze sa tu takie mamy.......nic się z tym nie zrobi trzeba zaakceptować i unikac jak ognia