Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaczki za cel życia mają jēbanie 23godź na dobr

Polecane posty

Gość gość

6 dni w tygodniu, a najlepiej jak robi to facet, a suka siedzi i pachnie

Gość gość
Ty nawek suki nie masz pedale z uk:D gnij smierdzielu hahaaaaaah

Gość gość
Autora to zapewne nadziany tatus sponsoruje.Tatus nie kupil mu teraz nowego Iphone'a to musi gdzies wyzyc sie.

Gość gość
Ty byś nie mógł sobie pozwolić ani na sukę ani na kobietę pajacu więc tak cię boli :) pewnie sam zapieprzasz tyle godzin ahahah

Gość gość
Na moją zone w pl to co drugi zawiesza oko, a ty emigracyjny paździerzu musisz zwalać sobie reczniej :D gnij cwelu

Gość gość
czy ktoś zna polski którym posługują się romowie i przetłumaczy to na polski? "Polki to kurwy i pieprzą się cały dzień" z ust roma chyba znaczy: 1. przyłapała mnie sprzedawczyni (Polka) w sklepie jak chiałem zajebać perfumy (rom który ma na fejsie że pracuje w chanelle) 2. dzisiaj ludzie (w tym Polki) mało wrzucili mi do kubka jak mówiłem pani da (ci mają na fejsie w opisie pasuję w "szlachta nie pracuje"- Niektórzy polacy to podupili od romów- zmieńcie to jak nie jesteście romami) 3. nie udało mi się ukraść dzisiaj samochodu bo Polka znała karatę (ci rowie mają w na fejsie w info jako praca że pracują w mercedes) 4. dzisiaj Polka jak chciałem jej wyrwać torebkę spryskała mi oczy gazem (ci romowie na fejsie chwalą się że pracują w witon czy viton- ten co produkuje markowe torebki- romowie wiedzą jak to się pisze lepiej niż jak się pisze po polsku) Więc drogie Polski - jesteście wielki :) PS: na fejsie jak klikniesz w gdzie ktoś pracuje to wyświetla inne osoby które tam pracują :P romowie to jedna wielka rodzina. Pozdrawiam reporter społeczny. I jak jeszcze gdzieś na internetach znajdę coś pisane romską polszczyzną to też przetłumaczę na polski- dobro wraca- tylko nic nikomu nie ukradnę tylko powiem jak kradniecie .... nie komciajcie romowie na youtube i facebooku w grupach i fanpagach - też tam jestem. W zębach będziecie przynosili co zarąbaliście właścicielom, a nie waszemu królowi romów który karmi was psami mówiąc że to mięso a sam je wołowinę.

Gość gość
Tylko co drugi?? Słabo. Z doświadczenia wiem że faceci to takie śliniace się kundle i nawet na przeciętnej babce każdy zawiesi oko. Inne babki też. I geje. Więc słaba ta zonke masz. W sumie się nie dziwię bo nic powyżej trojeczki by cię pewnie nie chciało :D

Gość gość
Kundle- kolejny polskoromski wyraz :P Którego często używają "panda" romowie. Który normalny Polak lub Polka użyła wyrazu kundel w odniesieniu do innego człowieka w ciągu ostatnich 10 lat? Polacy nie mają króla, polityków nie nawidzą albo wierzą w radio katolickie co nie daje romom tylko na radio. Cygan brzmi dumnie-ale rom to popierdułki co głosują za jedzenie na Węgrzech.

Gość gość
w Polsce romom źle- było żyć na Węgrzech to by was orban do wyborów woził autokarem i dawał za głosy ... a Polska to rasistowski kraj i wam się dziwie co was tutaj trzyma zamiast uciekać z Polski- sami rasiści, narodowcy ... nie mówcie że król cyganów was stąd nie wypuszcza :P

Gość gość
gość wczoraj Na moją zone w pl to co drugi zawiesza oko, a ty emigracyjny paździerzu musisz zwalać sobie reczniej smiech.gif gnij cwelu Zgłoś Oni nie zawieszają okiem tylko dymają ją za stodołą aż iskry lecą, lepiej testy na ojcostwo rób swoim szkrabom

Gość gość
Haha zawieszają oko :D ja myślałam że to normalne? Faceci gapią się na wszystko, dosłownie wszystko, cwelu. Nie ma się czym chwalić ;)

Gość gość
Jestem facetem- i też patrzę na ludzi dookoła w miejscach publicznych. I wiecie co- nie patrzę na każdą osobę którą z chciałbym przelecieć bo połowa z tych osób to faceci, dużo dzieciaków a jestem zażyłym hetero mającym prawie podwójnie pełnoletnią kobietę którą kocham.

Gość gość
Dokładnie, to że się na nią gapią nie znaczy że jest atrakcyjna ;) może ma garb lub brodawkę na nosie...Się chłopie tak nie podniecaj już że na żonę ci się patrzą bo zalatuje wsią :)