Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mihriana

17 latka i 31 latek

Polecane posty

Gość gość
Ona jest aseksualna...wiec nic nie rozumie

Ona jest aseksualna...wiec nic nie rozumie x no jasne, argument wytrych:D bardzo mnie obchodzi Twoja opinia

Gość gość
Komandos pewnie piesci sie teraz z 40tka....zlizuje z niej bita smietane :-D

Gość gość
Broken sądząc po ilości tematów i wpisów, to chyba ci się tu podoba :P A Ty autorko skoro się pytasz obcych o zdanie i oczekujesz tylko aprobaty, a potem ich wyzywasz, nie najlepiej to świadczy o Tobie. Ciebie głupia gąsko starość nie ominie :P Żałosne jest to, jak kobiety nie szanują innych kobiet, gdy tylko chodzi jakiegoś gacha.

Gość gość
Zdrowa emocjonalnie kobieta po 40 nie da sie zamknac w klatce.

Nigdzie nikogo nie wyzwałam :) Stara baba to jest stwierdzenie faktu :)

stara baba to określenie stanu mentalnego, przestańcie wszystko zwalać na wygląd i fizycznosć! dbajcie o duszę x Zdrowa emocjonalnie kobieta po 40 nie da sie zamknac w klatce. x chciał też tresować.... ładne mamy wojsko

Gość gość
Bedziesz taka stara baba predzej niz myslisz dziewczynko. Mnie zastanawia cos innego. Mezcxyzna 31 letni i brak seksu...podejrzane. Albo ma jakas na boku,albo problemy w tej sferze.

Gość gość
Dziecinko nie wiesz z kim rozmawiasz, więc nic nie stwierdzasz :) Przyklasnęłaś broken, pisząc: Weźcie się za siebie stare baby, czyli obrażasz, pisząc, że goście piszący tu są starzy i zapuszczeni.

Gość gość
Raczej piescic i calowac,nie tresowac. Zmyl sie w trymiga,razem z nia. Przegralas z dojrzala kobieta. Boli?

Gość gość
Młoda, a stukaliście się już?

Gość gość
Zazdrosnica broken :-D

Pisałam, że ja jestem dziewicą, on prawiczkiem i czekamy z tym do ewentualnego ślubu!!

Gość gość
Prawiczek koniotrzep...i wszystko jasne :-D

Gość gość
Broken taka chodząca inteligencja, a przesiaduje już prawie dekadę na kafe, wiedząc, że straciła tylko czas, a wciąż w to brnie :D

Gość gość
Z doświadczenia wiem że to nie jest łatwe przynajmniej na początku. Chociaż w moim przypadku było trochę inaczej. Ja miałam 22 on 13 lat starszy. Trwało to trochę zanim się dogadaliśmy że tak to nazwę. A teraz już 12 lat jesteśmy razem ☺️ dlatego da się tylko pewnie każdy przypadek jest inny

Broken taka chodząca inteligencja, a przesiaduje już prawie dekadę na kafe, wiedząc, że straciła tylko czas, a wciąż w to brnie smiech.gif x "Chce byście mnie jechali Bo jestem masochistą"

Ooo widzę, że komuś się udało, w ogóle pomiędzy moimi rodzicami jest 10 lat różnicy i są razem 20 lat :D