Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna159

samotność singli

Polecane posty

Gość smutna159

lada chwila kończę 32 lata, jestem wykształcona, niczego mi nie brakuje. ..prócz najważniejszej drugiej połowki..., martwię się gdyż życie osobiste kompletnie mi się nie układa. jestem po dwóch poważnych i nieudany związkach. pierwszy, które zakończył się zdradą mojego partnerami z moja przyjaciółką, a gdyby stanęłam na nogi trafiłam na cudownego mężczyzne, których okazał się tyranem...czy Wy też macie trudność ze znalezieniem miłości?

Gość gość
marudzisz jak stara panna heh

Gość gość
i tak masz dobrze, ze mialas te 2 dluzsze zwiazki, niektorzy sa cale zycie sami. co znaczy tyran? maskowal sie na poczatku? to tak pytam ku przestrodze innych kobiet.

Gość gość
Mam 22 lata, jedyny raz w życiu dziewczynę miałem przez 3 miesiące, ale ona znalazła sobie kogoś innego i odeszła. Od tej pory nie potrafię się zebrać na inne próby bo się boje potwórki z historii

Gość gość
marne prowo

Gość arbuziak
zamiast biadolić i użalać się nad swoim losem podaj jakieś namiary. też jestem samotny po nieudanych 2 związkach mam 35 lat a od 3 sam. podaj maila

Gość smutna159
to żadna prowokacją... ja nie biadole ;)

Gość obecny
raczej zapytaj wprost : - nie chcę być sama , czy jest jakiś Dyzio na sali , który zrobi mi 'bobaska' i będzie płacił alimenty na tego bobaska przez najbliższe 26 lat ?