Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedronka to właśnie drogi sklep.

Polecane posty

Gość gość

Leże chora i poprosiłam kolezanke o drobne zakupy. Ta pyta czy moga byc z Biedry bo ma po drodze,mowie ok,co za roznica z jakiego sklepu. Ja akurat nie znam towaru biedronki bo za daleko mam i nie robilam nigdy zakupow tam. Toż tam ceny jak za towary firmowe. Duży jogurt biedronkowy 1.99,u mnie w sklepie mlekowity 1.87. Mleko biedr 2.09 tyle samo u mnie Mlekovity. Kajzerki 0.29 wstretne,tyle samo co w piekarni i przepyszne. Nie wiem czym niektorzy sie zachwycaja w Biedronce,ja wole za te sama cene a nawet nizsza markowy produkt. Jak oni robia ze tak przyciagaja ludzi,no bo cena i jakoscią nie.

Gość gość
Nikt, kto nie robi zakupów w Biedronce, nie mówi "Biedra". Mamy Cię :-)

Gość gość
Hahaha,padĺam. Ja tez nie robie zakupow a mowie BIEDRA. Ciesze sie ze nie mam na osiedlu tego sklepu. U mnie w pracy kolega pije kawe z Biedry i jak ja zaparza to taki nieprzyjemny zapach od razu sie robi ze szok,raz mi sparzył ,bo nie zdazylam podac mu swojej,telepało mnie po niej z poł dnia. Hmmm ,zdradz tok rozumowania swojego,ze nie kupujacy nie mowia biedra,badania jakies byly na ten temat? Bo rozumowanie to masz ptaszka.

Gość gość
Drogi i dziadowski sklep. Ameryki nie odkryłas. Ps. Tez mowie biedra,a zakupow nie robie.

Gość gość
no nie bardzo drohi bo jest mnóstwo produktów tańszych niż w zwykłym spożywczaku czy niejednym hipermarkecie

Gość gość
i mleko w biedrze kosztuje 1.99 nie wiem jakie mleko ci ta koleżanka kupiła :D

Gość gość
Nikt nie robi zakupów, a tłok.

Gość gość
Mleko 3.2, w kartonie,mam paragon 2.09 zł

Gość gość
Tez nie robie zakupów w 'biedrze' bo mam daleko, chodzę do lidla

Gość gość
Moja cała rodzina i sąsiedzi tam kupują i mówimy "w Biedzie" a nie w Biedrze. Mówimy: "jadę do Biedy" albo "mleko z Biedy" albo "po ile były truskawki w Biedzie?" :D A sklep jest ok! Nie wiem skąd takie uprzedzenia. Nie wszystsko jest tanie, ale kupa rzeczy marek własnych jest od bardzo dobrych znanych producentów (President, Bakoma, Piątnica itd)

Gość gość
To musi być straszna bieda liczyć co gdzie jest taniej o pare groszy. smutne.

Gość Kajtkowa56
Nie jest drogi . Ma normalne ceny , choć np chemię gospodarczą oplaca się kupować , słodycze ;) Zawsze bardzo lubiłam ciastka Paryskie . Ale coś jest z nimi nie tak :/ po dzisiejszym spotkaniu z kuzynką przy po południowej herbatce ,zauważyłyśmy ,ze maja nieco inny smak ... zauważył to ktoś może ? Dodam ,ze sytuacja dotyczy Koszalina . ( tutaj kupowała ciastka w jednej z biedronek .

Gość NickyMinaj
Też zauważyłam różnice , z tym ,że nie w Koszalinie a we Wrocławiu z tymi ciastkami Paryskie . A o jakich smakach konkretnie mówisz ? Bo u mnie malinowe się zmieniły własnie .I faktycznie mają taki posmak chemiczny .

Gość gość
W biedronce jest bardzo tanio w porównaniu do innych sklepów. Byłam ostatnio w Tesco i kupowałam tylko rzeczy, które były w promocji, bo na rzeczy w normalnej cenie szkoda kasy, żeby tak przepłacać. Kosmetyki też tam kupuje lub w ich drugim sklepie - Hebe. Zawsze kupowałam w rossmanie ale odkąd odkryłam Hebe to już w rossmanie nie kupuje, bo dopiero przejrzałam na oczy jak tam drogo.

Gość gość
Rossmann tez jest drogi. Wkurzaja mnie ciagle pytania o aplikacje. Juz wiekszosc promocji tylko z aplikacja. I co to za promocje, kiedy w sumie maja o zlotowke drizej w cenie regularnej niz w hebe. Bebilon 2 1200g w Ross kosztuje 66.99. Tymczasem w hebe z karta zaplacilam 60zl.

Gość AlinkaKalinka
no z tymi aplikacjami to prawda , tez się ciągle mnie o to pytałam choć na dobra sprawę to poniekąd dobra rzecz dla zabieganych pań.I w Biedronkach jest tanio . Zresztą nawet nie ma co porównywać . A co do delicji paryskich , to w moim odczuci nie tylko ta galaretka jest przeraźliwie słodka , ale również i biszkopt jest bardzo suchy .Wypieczony ale za suchy .

Gość gość
A ja się na Kaufland ostatnio przerzuciłam, mają fajne promocje. I ich produkty (w sensie made by kaufland) też są ok. A Rossman ku/re/wsko drogi.