Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak to zmienić , Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem ponad 2 lata, pomieszkujemu razem ,ale niekiedy gdy spędzamy wieczory on przy laptopie , nachodzi mnie chęć pogadania z jakimś chłopakiem tak po prostu , ale wiem że to by mogło popsuć mój związek . I co tu robić ? Jakaś rada ?

Gość gość
Zawsze można pogadać, to nie zdrada.

Gość gość
Mój chłopak jest bardzo zazdrosny i uważa pisanie za zdradę , chociaż mu tłumaczyłam że to tylko pisanie .

Gość gość
W d***e Ci już się z tego szczęścia poprzewracało?? Lepiej tego nie rób, bo się uzależnisz od takich rozmów, od tej osoby, z którą będziesz pisać. Co robić??? Lepiej zajmij się czymś pożytecznym: wypożycz książkę, poczytaj coś, ugotuj coś, obejrzyj film/serial, naucz się szyć, posprzątaj, zadbaj o siebie w wolnym czasie. Wymyśl coś. Po co Ci dodatkowe problemy. Sorry, ale wydajesz się strasznie pustą osobą.

Gość gość
Wiesz , dużo czytam książek , całe mieszkanie jest na mojej głowie i ugotować czy zeszyć też potrafię i to robię , dbać o siebie też dbam , a tv to już mam dość .

Gość gość
Jasne jasne. Pewnie mieszkanie gorzej niż chlew wygląda a Tobie się męskiego towarzystwa zachciewa. Pamiętaj, że Cię ostrzegałam. Sama kiedyś tak się zaangażowałam przez neta, ale ja byłam wtedy wolna. Ty masz związek, o który powinnaś dbać. Masz Ty w ogóle dziewczyno jakieś zasady? Od takich rozmów do zdrady już tylko krok. Ale Twoje życie, Twój problem.

Gość gość
Lepiej się nie wypowiadaj dobrze , bo szkoda mi czasu na to co gadasz , napisałam że myślę o pisaniu z innym ,ale tego nie robię i nie zrobię , bo Kocham mojego faceta . Chciałam rady a nie żeby ktoś mnie oceniał

Gość kallafiorro
Ja nie bede ciebie wyzywac, ani oceniac jak masz w domu, ani co masz w głowie. Uważam, ze jak zaczniesz z kims pisac, to za chwilę, gdy on np przestanie odzywać sie, to zaczniesz zastanawiac sie, co sie stało, dlaczego nie pisze, zaczniesz sie martwic, tesknić, gdy znow zacznie pisac to zaczniesz marzyć, fantazjować. Nagle okaże się, że czesciej myslisz by z kims popisac niż o swoim chłopaku. Ja rozumiem, że mozesz kochac swoje chłopaka, ale odpowiedz sobie "kim on w życiu jest dla ciebie". Moze podziel się tym tu z nami?

Gość gość
Mój chłopak jest najważniejszą osobą w moim życiu , bardzo go Kocham i chce być z nim już na zawsze .

Gość gość
No widzisz trochę Cię wczoraj pojechałyśmy i od razu zaczynasz przytomniej myśleć. Jeśli już na tym etapie doszłabyś do wniosku, że swojego faceta nie kochasz to lepiej odejdź od niego już teraz i nie marnuj mu życia. Znalazłby pewnie niejedną lepszą, która nie miałaby takich "odchyłów" jak Ty. A Ty mogłabyś dowoli pisać ze zbokami i pedofilami z neta, których w realu żadna nawet kijem nie tknie. Your life, your choice.

Gość gość
Koniec tematu , bo widzę tu takie madralee bardzo . Ja tylko mówiłam że czasami myślę o tym tylko . A tu mówią że piszę i wogule , szkoda gadać . Szkoda słów , zamiast rad to tylko podsumowują mnie że tak czy owaka ehh