Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rezygnuję...

Polecane posty

Gość gość

... z jakichkolwiek prób poznania kogoś i stworzenia związku. Zostaję dobrowolnym singlem i w ogóle forever alone. Ale po kolei. Mam 27lat i jestem facetem. Jestem raczej odludkiem i nie prowadzę zbyt bujnego życia towarzyskiego. Tylko dwa razy byłem w związku, z czego jeden był bardzo krótki. Za każdym razem to dziewczyny stwierdzały, że nie chcą ze mną dłużej być. Poza tym kilkukrotnie dostałem kosza od dziewczyn do których "startowałem". Wszystko pprzez moja nieporadność, bo choć dobrze dogaduję się z kobietami, to nie potrafię ich podrywać. Zupełnie nie wiem jak okazywać im zainteresowanie, bajerować i zainteresować. W dodatku mam bardzo niską samoocenę, którą jeszcze pogarszają nieudane próby z kolejnymi dziewczynami. Po prostu wypadam żałośnie. Kiedy próbuję poderwać dziewczynę i mi to nie wychodzi czuję się jak ostatnia c**a. Samotność mnie dobija, ale jakoś ją wytrzymam, jeśli nie będę sięciągle czuł jak nieudacznik. Ciągle zadaje sobie pytanie czy jest we mnie coś, co sprawiłoby, że kobieta mnie pokocha i odpowiedź niestety brzmi "nie". Dlatego dla zachowania resztek godności rezygnuję z kobiet. Nie wiem w sumie czemu to piszę, chyba muszę się anonimowo wyżalić. Trzymajcie się.

Gość gość
Przepraszam za błędy, trochę za dużo wypiłem.

Gość gość
Ok zrób sobie przerwę jak uważasz, ale dobrze wiesz, że tylko tym się unieszczęśliwisz. Może jednak trzeba w sobie zmienić parę rzeczy, ale nie dla kobiet tylko dla siebie.

Gość gość
Najlepiej ukarz sam siebie, użalaj się nad sobą, bo to bardzo łatwe, a ty ewidentnie chcesz być ofiarą, a nie lwem, twoja wola.

Gość gość
Łatwo tak mówić kiedy nie zastanawiasz się przez większą część dorosłego życia co z tobą nie tak, że nikt cię nie chce i nie dostajesz kosza za każdym razem.

Gość gość
Wszystko z Tobą ok, po prostu nie trafiasz dobrze.

Gość gość
Możesz pisać o sobie na mkaszka@o2.pl Trzeba Ci wsparcia :-)

Gość gość
Poczekaj na właściwa kobietę.

Gość gość
Zanim się doczekam będę za stary, żeby się nią nacieszyć. Najlepsze lata życia spedziłem samotnie, czas pogodzić się faktami.