Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość

Hej mam taką sytuację jestem z facetem 5 lat i mam dość on tylko widzi siebie wszystko on .On tylko praca od rana do wieczora. Nigdzie nie wychodzimy razem no chyba że on gdzieś musi jechać to tylko w interesach . Tak się zmienił . Wciąż mi dogryz już od dłuższego czasu nie słyszałam z jego ust nic miłego tylko że jestem wredna i gruba jak ja ważę zaledwie 58 kg i jestem po trzech porodach nie mam niestety 25 lat tylko 33 . Ostatnio nasze klutni są coraz częściej . Szuka powodu do klutni ręce opadają staje na głowie żeby było dobrze ale co bym nie zrobiła to i tak źle. Chciała bym się wyprowadzić ale nie mam do kod . Myślałam o wynajęcia mieszkania ale kaucję mnie przerażają odkąd jestem z nim nie pracuje zrezygnowałam z pracy dla niego i tego żałuję . Na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia co mam zrobić . Szukam pracy ale wszędzie czeba dojechać a ja mieszkam na takim zadupiu . Mam syna 3 letniego chciała bym go dać do przeczkola to nie bo za wcześnie tak wciąż mówi . Z rodziną mało co się spotykam bo jak słyszy że mam jechać do mamy lub sióstr do po co nie dawno byłaś i kluczyki od auta zabrane . Niszczy mnie psychicznie gdyby nie dzieci już dawno bym zrobiła sobie krzywdę . Pewnie myślicie że jestem bez nadzieja macie rację . Nie wiem jak się zachować co robić . Syn z córką proszą mnie żebym odeszła ale gdzie to nie jest takie proste nie mam się do kogo zwrócić o pomoc . Nie mam znajomych przez niego rodzina daleko . Co robić?

Gość gość
Czeba slóbó a nie tylko kąkóbęt to ciem nie szanóje