Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

apteczka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

co powinno znale藕膰 si臋 w apteczce?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gammm
Ja uwa偶am, 偶e jeszcze powinno si臋 znale藕膰 http://www.tantumverde.pl/ . Bardzo dobry lek na b贸l gard艂a dost臋pny w kilku formu艂ach. Z tego co widzia艂am na stronie to by艂 aerozol, pastylki oraz roztw贸r do p艂ukania gard艂a. Do tego wsadzi艂abym lek na gor膮czk臋, na katar i kaszel :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze mie膰 pe艂n膮 apteczk臋 z lekami z wa偶n膮 dat膮 wa偶no艣ci. W mojej na pewno musz膮 by膰 plastry, woda utleniona. krem endvir na opryszczk臋 i tabletki przeciwb贸lowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ten endvir to si臋 stosuje na usta? Pytam bo mam od dwoch dni jakie艣 paskudztwo i nie jest to zajad. Umierac nie umieram ale wola艂abym si臋 pozby膰 tego :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, spokojnie mo偶esz u偶ywa膰 kremu endvir na opryszczk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki za polecenie, te偶 u偶y艂am tego kremu na opryszczk臋 i nie wiedzia艂am 偶e leki tak szybko mog膮 dzia艂a膰. Ju偶 3 dnia mia艂am po opryszczce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 w takich okresach pierwsz膮 rzecz膮 jak膮 pakuj臋 do torebki to jest krem endvir na opryszczk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie艣 leki na zaparcia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Eliksir z p臋dzi stolca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na zaparcia dobry jest dicopeg 10g. Wystarczy tylko rozpu艣ci膰 zawarto艣膰 saszetki w 1 szklance wody (125 ml) i wypi膰 sporz膮dzony roztw贸r. Wa偶ne jest, by za偶ywa膰 go w d艂ugich odst臋pach czasu od posi艂k贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja apteczka jest pe艂na lek贸w i suplement贸w mojego dziecka. Ostatnio doszed艂 do niej dicopeg junior na zaparcia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno podstawowe 艣rodki odka偶ania i opatrunkowe. Mo偶esz te偶 w艂o偶y膰 lek, kt贸rego potrzebujesz lub wiesz mo偶e Ci si臋 przyda膰. Ja kupi艂em ju偶 wyposa偶on膮 apteczk臋 od https://mado.com.pl, mam wi臋c pewno艣膰, 偶e znajduje si臋 w niej wszystko to, co w razie wypadku b臋dzie niezb臋dne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do mojej apteczki do艂膮czy艂a ostatnio Intesta z ma艣lanem sodu. Wp艂ywa on korzystnie na zachowanie integralno艣ci b艂ony 艣luzowej jelita. I teraz niezale偶nie co jem to moje jelita nie daj膮 o sobie zna膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jacek

Mi bardzo podoba si臋 ten p艂yn https://allecco.pl/octenisept-plyn-1-l.html kt贸ry nie raz ju偶 mi si臋 przyda艂. Cz臋sto nosze przy sobie apteczk臋 - oczywi艣cie w samochodzie, bo mam prawdziwego pecha i czesto si臋 kalecz臋.

Udost臋pnij ten post