Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupila sobie słuchawki bluetooth za 500 plus

Polecane posty

Gość gość

szok

Gość gość
a czego tu się spodziewać? przecież wiadomo, że w 90% przypadków dziecko z tych pieniędzy nie skorzysta a jedynie "rodzice". dla mnie to chory pomysł, jest mnóstwo innych potrzebujących osób a to tylko wpływa na rozwój bezrobocia

Gość gość
takze teraz nawet nie mam ani grosza potrzebującym, trudno, chorzy niech umierają bez pomocy bo jeżeli rzad stać na płacenie za pieprzenie sie i rozmnażanie to niech najpierw pomaga chorym, no ale u nas chorzy mają umierać, także jak urodzicie chore dziecko to niech umiera a nie chcecie go leczyć na siłę.

Gość gość
U nas dzieci mają kupowane rzeczy i zajęcia dodatkowe za te pieniądze a nie na nasze wydatki dlatego jestem zwolenniczką by sprawdzali na co ludzie te pieniądze wydają bo one są przeznaczone dla dzieci by zapewnić im lepszy byt a nie rodzicom!!!!!!

Gość gość
no a jak obydwoje rodzice nie pracują tak jak moi sąsiedzi mając 4 dzieci to z czego żyją, powietrzem, przecież to normalne że z 500+, matka, no dobrze opiekuje się tymi dziećmi ,ale ojciec, co dzwoni jajami

Gość gość
Ja kase z 500+ wydaje glownie na dom ( jedzenie, jakiś nowy mebel, ciuchy dla nas i dzieci , srodki czystości) a juztro jade sobie kupic 2 pary porządnych jeansów wlasnie z kasy na dzieci :)

Gość gość
a ja kuźwa nie dostaję, bo mój dochód 1800 zł, i na dwie osoby przy wynajmowanym mieszkaniu i co mam zrobić, zagłodzić siebie i dziecko. Brawo pieprzone pisowce. Pracuję, odprowadzam podatki, ale mnie sie nic nie należy, my dla cholernych chrześcijańskich piswoców nie jesteśmy ludźmi, idzie sie totalnie zdołować.

Gość gość
gość dziś 500 plus dopiero od roku jest wczesniej glodzilas dziecko? skoro bez tych pieniedzy umieracie z glodu? po co sie rozmnazalas skoro cie nie bylo stac?:o

Gość gość
No właśnie! Popieram poprzedniczkę! Jak cię nie było stać przed PiSem na dziecko to po co ci ono było? Żeby cię utrzymywało na starość? :o Widzisz, większość ludzi którzy się załapali do programu miała je mimo wszystko i była w stanie je utrzymać wcześniej bez pomocy państwa. Ci ludzie są świadomi, że dziś ta kasa jest ale za parę lat jej nie będzie i to nie zmienia faktu że nadal będą w stanie zapewnić dzieciom byt na godziwym poziomie.

Gość gość
do gość dziś - wcześniej była z mężem, teraz się rozeszłam, małpo pieprzona, dociera do ciebie, robisz dochodzenie, a jak bogatym dają to kuźwa nie robisz dochodzenie dlaczego dostają na waciki do uszu, cholerna katoliczka pieprzona, aby ona dostała, inne dzieci mogą przymierać głodem.

Gość gość
byle szmacie się tłumacz, kuźwa

Gość gość
ja p******* trolice od roku zakładają po 10 tematów 500 plus dziennie a te się produkują i tłumaczą ze swojej płodności :-o A s***********e k***y od cudzych dzieci , macic****incet plus :-)

Gość gość
gość dziś a alimentow od meza nie dostajesz?:o co za jezyk patologiczny, z rynsztoka wyjęty dosłownie, do dzieci tak nie mów, bo będą miec psychiczne problemy:o

Gość gość
15:05 To trzeba się było uczyć i znalazłabys lepiej płatna pracę. Ale Ty wolałas chłopa i rozmnażanie. To teraz nie becz i tyraj za marne pieniądze. Ja zarabiam sporo, mąż też, dostajemy 500+ na drugie dziecko i jakoś nie bardzo przejmuje się tym, że ktoś klapie biedę.

Gość gość
Nie odczuwam 500 plus. Mam 3 dzieci bo mnie stać na to. Bo wiedząc że chce mieć rodzinę taki wybierała zawód i odpowiedniego faceta by był pracowity (Nie by zarabial krocie a wiedział że dom to wspólna praca) i by był dobrym człowiekiem. 500 plus to zadłużenie państwa i propaganda polityczna. Dziś jest ale mam dzieje ze że już niedługo.

Gość gość
18 19 debilko wiesz co to jest propaganda ??? a po za tym kto ci każe brac pincet ktoś do łba c***istolet przyłożył P*********e tu jakbyście życia kretynki nie znały waszym zdaniem udzie którzy pracują jako piekarze , mleczarze , sklepikarze sprzątaczki to co ? Według was gorszy sort im nawet to j****e 500 sie nie należy bo według was ludzie gorszego sortu nie powinni się rozmnażać To po chuj wam mleko i chleb ?

Gość gość
18 19 dla Mnie taka kobieta jak ty to patologia ja mam dwoje dzieci zarabiam 12 tysięcy miesięcznie mąż 18 . Nawet nie myślę składać o to 500 :-) Ale uważam że, jest wiele rodzin z dziećmi które powinny być naszą przyszłością i wspólnym dobrem więc im się należy :-)

Gość gość
Kiedy ludzie zrozumieją ze 500 + to program demograficzny a nie socjalny-matka jedynaka