Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena52

maz pragnie

Polecane posty

Moj maz jest od 15lat inwalida barzo sie kochamy i mamy wzajemne zaufanie. Z milosci do niego robie dla niego wszystko tak jak i on dla mnie. Juz od dawna nie daje mi spokoju i ciagle mnie przekonuje do tego zebym sie bzykala z inymi na jego oczach. Kocham go nad zycie i boje sie ze go bardzo bym tym zranila. Nie ukrywam ze mam juz od kilku lat takie fantazje

Gość gość
Witam, Jesli moge spytac,w jakim stopniu maz jest inwalidą,i jakie jest miedzy wami pozycie seksualne?

maz ma znaczny stopien niepelno sprawnosci. Jest po wypadku i ma uszkodzony rdzen na odcinku szyjnym i ma niedowlad prawej nogi. Na codzien uklada nam sie cudownie

Gość gość
wpadnij na loda,moze sie dogadamy:-P

Gość gość
Jeżeli oboje będziecie czuć się w takiej sytuacji komfortowo - nie widzę problemu. Ale to nie może byc jedno stronna zachciewajka - oboje musicie być pewni.. no i ten trzeci nie może być pierwszym lepszym, wzajemne zaufanie to podstawa

Gość gość
więc na co czekasz kobieto ? żona z takimi fantazjami to skarb przecież i jeszcze jakby była Bi to już poezja normalnie !

wiem ze nie morze to byc facet prypadkowy. meza zawsze interesowaly nowosci i urozmaicenia w lozku

nigdy nie bzykalam sie jeszcze z kobieta i tak wogle bardzo szczerze to bardzo jestem ciekawa jak to jest i tez w wiekszym gronie

najczesciej nogi na pagony , na jezca no i maz uwielbia lizac cipke . Ma wogle bzika na tym punkcie

Gość gość
Wiesz, Ja tez opiekuje sie mezem,jest po wylewie, wymaga ciaglej rehabilitacji i opieki,po wylewie ciezko tez u niego z mowa,jest mi niezmiernie ciezko,jednak obiecalam ze go nie zostawie choc o seksie nie moze byc mowy,a kochanek nie wchodzi w gre,staram sie i jakos sobie radze .

Gość gość
w jaki sposub radzisz sobie z potrzebami?

Gość marrzena52
jak to jak? normalnie siadam na sedesie i sikam albo sram, coza dziwne pytanie?

Gość gość
gdzie mieszkacie jaki region ?

Gość gość
fuuuuuj jeba.e chore k..wy i roznosiciele chorob

Gość gość
Taaaa,Marzena. Nogi na pagony,jak twój chłop ma niedowład jednej nogi i to stopniu znacznym.Jakis zbok załozył temat i teraz sie jara waszymi wpisami.