Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porada

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam na imie Agnieszka. Mam 24 lata. Zacznę od poczatku. Postanowilam zalogowac sie na portalu sympatia.pl. Poznalam tam chłopaka ( niech ma na imie X)który obecnie przebywa za granicą. Piszemy do siebie codziennie, dzwonimy. Bardzo bym chciala zebysmy w przyszlosci stworzyli cos fajnego. Planujemy od dłuższego czasu nasze spotkanie. Ale ostatnim czasem poznałam chlopaka( Y) ktory mieszka niedaleko mnie w sasiedniej miejscowości. Spotkalam sie z nim pare razy ale zauwazylam ze bardzo mu na mnie zalezy co pokazuje kazdego dnia. Chciałam zakonczyc z nim znajomość ale niestety. Kiedy jestem z nim sama nie wiem co sie ze mna dzieję. Pare razy mnie pocalowal a ja mu uleglam za kazdym razem. Mowi mi ze jestem dla niego idealna ze nie musze sie dla niego zmieniac, ze kocha mnie taką jaka jestem. Wiem ze pomyslicie sobie o mnie ze jestem jakaś nienormalna ale pomóżcie. Co mam zrobic zeby rozwiazac ta sytuację ? Bardzo chce byc z chlopakiem z portalu sympatia ale nawet sie nie widzielismy. Ciagle mi pisze ze jestem dla niego wazna i chce spędzić reszte zycia ze mną. Chcialabym zakonczyc znajomosc z chlopakiem (Y) ale wiem ze to bedzie bardzo trudne bo on nie chce nawet o tym slyszec. Czy z milosci przez internet moze byc cos powaznego ? Blagam pomóżcie.

Gość gość
powiedz ze sex po dopiero po slubie jezeli to amator darmowego sexu to ucieknie ale trzeba byc konsekwentnym

Gość gość
Ze swoim jestem już 5 lat, poznaliśmy się przez net, jeśli obojgu Wam zależy i faktycznie nadajecie podobnie - oczywiście że moze coś z tego być, czasem nawet bardziej wartościowego niż z tym poznanym twarzą w twarz - w końcu większość rzeczy łatwiej jest napisać niż w oczy powiedzieć

Gość gość
ja na przykład poznałam swojego męża na sympatii własnie. I jest git. 5 lat po ślubie, dzieci. to kochający facet, który dba o mnie, dom. Z wzajemnością. Czego chcieć więcej?

Gość gość
Lepszy wróbel w ręku niz gołąb na sęku