Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poezje piszemy

Polecane posty

Gość gość

Na swiecie jest cudownie mysle sobie i we wlosy wkladam dlonie obie i nadziwicic sie nie moge ze do picia biore wode a pozniej kawalek chleba i nic wiecej juz mi nie potrzeba.

Gość gośćSylvia
"Nie samym chlebem żyje człowiek,lecz każdym słowem które pochodzi z ust Bożych"

Gość gość
no i kasza manna

Gość gość
17:53 jak ładnie się podkładasz małpo niedorozwinięta

Gość gośćSylvia
Twoje słowo nie jest w stanie mnie obrazić,albowiem Jezusa też prześladowano z racji Jego wiary.

Gość gość
odkładasz się niedorozwoju pod każdą Sylwie tym czasem niedorozwoju nie tylko ty masz tak na imię nie tylko w górkach niedorozwoju ale w całej Polsce i na całym świecie są sylwie niedorozwoju które jeśli tu zaglądną do się wstydzą że noszą takie samo imię jak ty NIEDOROZWOJU z górek dzieci dwoje żona policjanta

Gość gość
piszę NIEDOROZWOJU często, żebyś zrozumiała że nie każdy post zaczynający się od S, Sylwia czy poezja tyczy się ciebie

Gość gość
Nie wiem, co jest tutaj na świecie na łące pięknie kwiecie no jak to,nie wiecie?

Gość gość
Częstochowski rym. :(

Gość gośćlaluna
Polecam,armiranda,na granice.pl,portal poetycki

Gość gość
18.20 Ten wpis trafia do prokuratury poniewaź żadna Sylwia z Górek nie ma dzieci z żadnym policjantem tylko ze dwoim mężem.To jesy powaźna obmowa i pomowiemie jak nie voś więcrj nswet."!Skąd ludzie mają tak naealone pod kopułą pytam sie??!Ludzie leczcie sie!!Patryk,brat Sylwi.

Gość gość
Proszę podać wiek i dokładne nazwisko Sylwi ,miejscowość już padła.Oraz wiek imię i nazwisko rzekomego policjanta..oraz swoje dane !Sprawiedliwosci stanie sie za dość,sprawę kierujemy do sądu..ponieważ oboje dzieci Sylwia ma z mężem Rafałem S!.który jest jedyną osobą z jaką Sylwia kiedykolwiek się zadawała .Skonczu się szkalowanie mojej siostry!!.Patryk W.

Gość gość
Rafał S nie jest żadnym policjantem ,ona nie znosi policji ,w ogole co to za poroniony pomysł?

Gość gość
Moje słowa, którymi raz jeszcze Cię opiszę. Myśli moje, zaburzone wspomnieniami o Tobie. Tęsknią za euforycznym stanem, za tamtą jakością życia. Śmiechem, zapachem, dotykiem, czułością, pożądaniem- miłością. Wierzyłem w nas, wierzyłem, że mnie kochasz. Wierzyłem że jestem dla Ciebie ważnym. Ty miałaś ubaw. Ja, zawiodłam się na sobie. Rozpadłem się na siedemdziesiąt siedem kawałków. Dziś czekam na jutro. Ani rzeki, ani traw, kwiatów los mi nie skąpi. I uśmiechu. I ...dobra, niedopowiedzeń.

Gość gość
Myslec nadto niedobra rzecz Mysli nadto - precz!

Gość gość
Jeśli pragniesz cud orgazmów a do tego jeszcze spazmów bierz się ostro do roboty od niedzieli do soboty. Poznaj wreszcie swoje ciało zakamarki..skórę całą również w wannie pełnej piany erotyczne sprawdzaj stany lub przed lustrem ciało "zbadaj" na brak szczytów już nie biadaj! Swe fantazje erotyczne realizuj metodycznie za wytrwałość jest nagroda. . psyche+ciało= zgoda.:)

Gość gość
Kto miał ubaw z czego?

Gość gość
gość dziś I to jest Kobieta!!! Jak mniemam zajęta:(

Gość gość
21.11 , 2 x tak:):)

Gość gość
gość dziś 21.11 , 2 x tak Serce rośnie czytając takie teksty. Wiesz co robisz... dziewczyno!!!

Gość gość
Ja wiedziałam:), ale mialam takie..zamówienie, prosbę, jak się odblokowac w tych sprawach, i napisałam rymem.

Gość gość
I dziękuję za uznanie, bo piszę na rozne tematy do szuflady.