Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje rude dziecko

Polecane posty

Gość gość

Urodzilam rok temu dziewczynke. Ma cudne rude wlosy. Bylismy bardzo zdziwieni tym kolorem bo my jestemsy blondynami ale okazalo sie ze nasi ojcowie w dziecinstwie wyli lekko rudawi. Zakochalam sie w jej rudych wloskach ale non stop slysze komentarze typu: moze jej sie jeszcze zmieni, dzieci z takiego koloru wyrastaja a lekarka wczoraj az wykrzyczala a co ona taka ruda? Naprawde mam nadzieje ze jej ten rudy pozostanie ale ludzie czesto jakos negatywnie na ten kolor reaguja nawet w rodzinie. O co chodzi?

Gość gość
to przez ryżego Tuska wszystko !

Gość gość
Ryży ;)

Gość gość
Nie wiem, mi tez bardzo podobaja sie rude wlosy a juz krecone u dziewczynki sa super.

Gość gość
Rózne sa rudosci.Mojej kolezanki coreczka ma kasztanowe piekne wlosy,oliwkowa cere,bez żadnej plamki,opala sie na ciemno.Ale mam kolezanke ruda i na zdjeciach z dzieciństwa jest pomaranczowa i ma pieg na piegu.A Twoja córeczka jaka ma cere?

Gość gość
odcień rudego miedziny jest mega efekt u fryzjera taki osiągnąć rzadkość masz bardzo oryginalną córe

Gość gość
Coreczka ma jasna cere, niebieskie oczy. Bardzo proste wloski. Rudy jest taki marchwkowy, jasny

Gość gość
Czyli brzydka, wiec nie dziwi się, ze ludzie tak reagują. Są obiektywni, a ty jesteś matką i jesteś zaslepiona

Gość gość
Rude włosy są brzydkie... Takie pomarańczowe, marchewkowe. Taki kolor zawsze się kojarzył z wredną, fałszywą osobą, do tego większość ma te szpetne piegi. Współczuję dziecku, może jeszcze jej się to zmieni.

Gość gość
Moja żona ma kasztanowo rude włosy i milion piegów. Dla mnie jest bombowa :D i na brak zainteresowania mężczyzn nie narzekała i nie narzeka nadal, a ludźmi się nie przejmuj :) Takie pieprzenie od rzeczy byle coś pobiadolić. W sumie bez obrazy ale to chyba kobiety częściej tak się użalają i głupio komentują, bo facetom to albo wisi albo się podoba.

Gość gość
Jestem rudzielcem, lat 50, farbuję się, nawet mąż się nie zastanawia, jaka jestem naprawdę...W przeszłości moja matka nienawidziła mnie, m.in. za te rudości, dziś ja nie jej nie znam...NIE DRAMATYZUJ, wspieraj córcię, ubieraj fajnie, będzie laleczką...

Gość gość
Mam kuzunke ruda, nie trochę tylko jak marchewka! do tego biała cera i full piegow. Masakrycznie wygląda. Zawsze była brzydka. Ten kolor ssprawił, ze całe jej życie wszyscy się śmieją. Ale mam też koleżankę rudzielca. Ładna! Taki ładny ten rudy. Opala się na brązowo. Zawsze podobała się mężczyznom :-)