Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuskaklosik

Zbędne kilogramy

Polecane posty

Gość anuskaklosik

Idzie wiosna i trzeba by było pomyśleć troszkę o zbędnych kilogramach. Przez zimę troszkę się nazbierało. Z czego wy korzystacie? Słyszałam że owijanie folia jest bardzo dobre. Znacie ten pomysł?

Gość anuskaklosik
w folię się owinę i ... do piekarnika wytopić tłuszcz

Gość aurelianowak
Coś tam kiedyś słyszałam o owijaniu folią. Ponoć daje efekty z tym, że to najlepiej np podczas aktywności fizycznej. Sama mam problem z kilogramami i jakoś nie umiem się tego pozbyć. Diety za bardzo mi nie wychodzą. Chętnie poznam wasze sposoby.

Gość gość
Może po prostu zacznijcie skromniej jeść, spaśluchy. I nie opie/rdalać lodówy po nocach a nie z folią kombinujecie.

Gość aurelkamama
Czasami ciężko schudnąć i to nie jest kwestia obżerania się. O foli słyszałam i to nie raz. Z tego co wiem też działa. Warto próbować wszystkiego, tym bardziej jeśli diety zawodzą. Bardzo dobrymi opiniami cieszą się te kapsułki https://amlanforte.com, przy okazji znajdziecie u nich cenne wskazówki jak się odchudzać zdrowo.

Gość Chubby Girls Lover
Co to znaczy zbędne?

Gość mariawronka
Ja bym chciała zrzucić tak z 5 kg bo o tyle mam za dużo. Wcale nie marzy mi się wyglądać jak modelka z wybiegu, bo to już jest dla mnie za chudo. Takie kapsułki byłabym skłonna kupić.

Gość gość
Taaa owin się folią i kup 2 chipsów 2 litry coli a kilogramy znikną:P

Gość martynapawl
Mi zostało po ciąży, już rok z nimi walczę i nic. Stosowałam kilka diet ale rezultat zerowy. nie mam czasu na ćwiczenia wiec to odpada. staram się jednak jak najwięcej chodzić. Aż poczytam u nich , może robię jakiś błąd.

Gość gość
polecaam cwiczenia z obciązeniem 4 dni w tygodniu zdrowo sie odżywiać zero cukru i fastfoodów raz w tygodniu peeling z kawy. efekty są;)

Gość gość
dziewczyno samą dietą i chodzeniem nic nie zdziałasz. tylko cwiczenia z obciązeniem pozwola ci cieszyc sie piękną figurą!

Gość gość
Folia nie jest dobrym rozwiązaniem, musiałam na ręce nosic i pod żebrami, jak robiłam tatuaże (musiały się zagoić) i rzeczywiście po zdjęciu folii skóra była mocno „wypocona” ale nie polecma tej metody na odchudzanie! Trzeba się wziąć do rovboty, można isc na silke, herbatki odchudzające pic tego typu http://www.malwatea.com/pl/herbaty-zio%C5%82owe/herbaty-odchudzaj%C4%85ce.html Jesc zdrowo i po paru miesiącach różnica będzie ogromna!

Gość Krysia33
Mi ani herbatki ani suplement który kupiłam ostatnio nie pomogły. Ba, po tym specyfiku - calomian się nazywał, miałam potworne zaparcia i nic poza tym :/

Gość gość
Ja walczyłam z nadprogramowymi kilogramami od świąt i ograniczyłam słodycze, fast foody plus zaczęłam robić ćwiczenia z Chodakowską. Do tego zdecydowałam się tez na tabletki z agrestem indyjskim z http://amlanforte.com/ i jestem gotowa na sezon wiosna/lato :) Schudłam od stycznia łącznie 8 kg i nie zanosi się, żeby dopadł mnie efekt jo-jo :)

Gość Zgrabna Anet
Folia jest totalnie bez sensu - nie da się miejscowo spalać tłuszczu. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że na razie skupie się na diecie i ćwiczeniach, tylko z dużo większą intensywnością, bo na jakieś magiczne sposoby nie ma co liczyć. Do tego nacięłam się na "cudowne" suplementy na spalanie. Wydałam ponad 60 zł na Liporedium i wiecie co? NIC, żadnych efektów, a cały czas regularnie chodzę na zumbę i biegam. Nie marnujcie pieniędzy na ten suplement.

Gość Taamara
Anet - a ja głupia z tą folią na bieżni biegałam, myśląc że spale brzuch :D . Co do supli to faktycznie ciężko znaleźć coś skutecznego - ja też wyrzuciłam kasę w błoto, tyle, że na calominal - i jedynym efektem który dostałam w zamian były zaparcia -.-

Gość gość
A nie lepiej nie kombinować za dużo i po prostu wziąć się za jakiś sport? Ja proponuję bieganie, bo jest bardzo skuteczne, tanie i przyjemne. www.runners-world.pl - to jest fajna strona na start. Ewentualnie można po prostu ćwiczyć, np. na podstawie tego: http://www.menshealth.pl/atlas-cwiczen