Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa

Polecane posty

Gość gość

Czy też macie tak, że teściowa Was po prostu wkurza? W sumie jest dobra, nie wtrąca się, ale... Mieszkam z mężem (jedynakiem) i teściową. Teściowa nie przychodzi często, ale bywają dni, że wpada na górę (mamy drzwi na górę) co godzinę z jakimkolwiek pytaniem... Podejrzewam, że jej się nudzi, ale ja np. gotuję obiad albo chcę akurat usiąść i odpocząć. Czuję się osaczona, chociaż niby nie jest to często. Ostatnio wydaje mi się, że przekroczyła granicę jakiej nie powinna. W niedzielę o 9 zapukała na gorę i nie odpowiadałam (bo spałam!). Weszła więc i poszła prosto do naszej sypialni spytać gdzie pojechał mój mąż. Poczułam się strasznie w****iona, że odważyła się wejść do sypialni, bez pozwolenia... A jakbym spała nago? Albo jakby mąż wcale nie pojechał tylko pożyczył komuś samochód i byśmy uprawiali seks? Może wyolbrzymiam problem... Ale nie potrafię, z dnia na dzień coraz bardziej mnie wkurza... Jak przyjdzie (zaproszona) nawet na 2-3h do nas na herbatę to jest miło i sympatycznie, ale wpadanie na 2 minuty kilka razy dziennie mnie dobija. To trochę tak, jakbym nie miała ani odrobiny prywatności. Nie chce mi się przez to wracać prosto do domu z pracy (kończę 3-4h wcześniej niż mąż) i bywa, że włóczę się po centrum handlowym byleby nie wrócić za wcześnie... Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
Wyprowadzić się.

Gość gość
Co to za poroniony pomysł był, żeby zamieszkać z teściową?:D:D nie stać was na własny kąt??

Gość gość
~~~~~To trochę tak, jakbym nie miała ani odrobiny prywatności. Nie chce mi się przez to wracać prosto do domu z pracy (kończę 3-4h wcześniej niż mąż) i bywa, że włóczę się po centrum handlowym byleby nie wrócić za wcześnie... Jak sobie z tym radzić? ~~~~~~ Autorko,tak naprawdę to i teściowa nie ma swojej prywatności,bo nie jesteś dla niej kimś bliskim a jednak przyjęła cię pod swój dach.Nie myśl sobie że to tak fajnie mieszkać z synową,osobą której się nie zna,i nie wie się co myśli i jaki ma stosunek do rodziny męża. Dlaczego nie zostałaś u swoich rodziców? byłoby ci z pewnością lepiej i byłabyś szczęsliwa i miała swoją prywatność.

Gość gość
zdecydowanie wyprowadzić się, będziesz miała swoją prywatność i teściowa odzyska spokój we własnym domu

Gość gość
Może jej sie nie nudzi, tylko szuka kontaktu z Toba. A spotyka taką zimną zamknietą rybę jak Ty. Weź sie troche uspołecznij, skoro z wlasnej woli u niej zamieszkałaś.