Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaaa92

Jego opinia wpływa na moja

Polecane posty

Gość Izaaa92

Miałam jeden krótki związek. Był on 1,5 roku temu. Po jego zakończeniu poznałam swojego obecnego chłopaka. Problem tkwi w tym że wyszło kim był tamten człowiek. Jakaś masakra. Prostytutki, rozboje izby wytrzeźwień. Takie degenerat. Kolejny problem w tym że mój obecny wie że byłam z nim związana i chyba chce się rozejsc. Kolejny problem ze inni tez wiedza o tym. Teraz "mamy przerwę" ale mówił że musi to sobie poukładać. Ale nie wiem jak ma na mnie patrzeć jeżeli kiedyś imponowali mi tacy ludzie. Ja jestem w kropce bo wyprzec się tego nie mogę. Generlanie sama zaproponowała bym rozstanie ale ja z taką opinia to co najwyżej jakiegoś Żula spod sklepu przyciagne. Dziewczyny jak oceniacie reakcje chłopaka? Czy któraś z was miala podobny problem?

Gość gość
Niestety, ale racja, nie dziwię się Twemu chłopakowi. Byłaś z tamtym 1,5 roku i wiedzialas jaki jest. Mam serdeczną koleżankę ze szkoły, dawno jest rozwiedziona, ale ciągnie sie za nią chmura niechęci w srodowisku, z powodu bylego męza, ktory robil jakies przekręty finansowe, oszukiwał na kasę ludzi. Była mężatką krotko, zaraz po urodzeniu dziecka się rozwinęli, a syf się za nią ciągnie do dziś, przez niego.

Gość gość
*rozwiedli...

Gość Izaaa92
Znaczy ja gdy z nim byłam ale nie wiedziałam nic prawie o nim bo to przelotna znajomość była. Ale jak to powiem to też słabo :/ ale wiecie jak takie związki ciągną się jak smród po gaciach :/

Gość feministkaa
kolejna nieogarnięta, która wyrosła na "seksie w wielkim mieście" i zbytnio w to uwierzyła. Krótkie związki po prostu są złe (szczególnie te w których jest już seks). Niczemu dobremu nie służą pomijając chwilową przyjemność. Przeważnie rujnują w chwile, to na co pracowało się latami. Jako kobieta i feministka, jestem wściekła na na takie dziewczyny jak Ty, że tak podchodzicie do związków i seksu. Nasze działania sprawiły, że nie wywiozą Was na taczce gnoju jeżeli odejdziecie od faceta, który ewidentnie na Was nie zasługuje. Nie będziecie już za to "obsikane". ALE NIEEEEE!! WY CHCECIE WSZYSTKO! Seks z każdym i wszędzie, BO PRZECIEŻ NAM JUŻ MOŻNA! LICZY SIĘ TYLKO TERAZ!! JEZU JAKIE TO PŁTYKIE!!! Jako kobieta i feministka, szczerze życzę Tobie, aby jednak na taczce gnoju Ciebie wywiezli, bo rujnujesz naszą pracę. Pracę kobiet, które chcą polepszyć byt kobiet, a takie jak Ty nam to tylko utrudniają!