Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzien dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dzień dziecka zbliża się wielkimi krokami, a z nim.... Wydatki. Szukam inspiracji, żeby pomału zacząć odkładać pieniądze, lub złapać coś w dobrej kasie na promocjach. Pomóżcie. Podrzuccie mi pomysł na prezent dla dziewczynki 2 lata i 8 miesięcy. Btw, czy laptop Disney clementoni minnie będzie ok? Czy może sie jeszcze nie sprawdzić?

Gość gość
Lalka bobas, Barbie, wózek dla lalek, ciastolina, laptop,tablet, kuchnia dla dzieci, akcesoria kuchenne , mnóstwo.

Gość gość
Up up , proszę o podpowiedzi;)

Gość gość
Kup laptopa

Gość gość
Matko kochana laptop dla niespełna 3 letniego dziecka? Świat oszalał

Gość gość
Jak dla mnie prezenty są tylko dodatkiem. My Dzień Dziecka zawsze spędzamy razem - idziemy do kina, na pizzę, a wieczorem gramy w planszowki. Na co dzień, nie pozwalam dzieciom jeśc żadnych słodyczy (wiem, to dość radykalne:), ale w dniu ich święta mają dyspensę. Kupuje im całą masę ich ulubionych cukierków - takich owocowo-jogurtowych (Jogusie) i cały dzień zajadają się bez ograniczeń. Rzeczy materialne są owszem bardzo interesujące, ale dzieciaki powinny wiedzieć, że najcenniejszy jest wspołnie spędzony czas:)

Gość gość
Moja córka nic nie dostaje w prezencie, takiego materialnego. Chodzimy za to na festyny lub inne imprezy z okazji tego dnia.

Moim zdaniem na dzień dziecka warto przygotować coś ciekawszego, niż zestaw słodyczy, czy kolejna zabawkę, która prędzej, czy później skończy na dnie szafy. Właśnie dlatego zamiast tradycyjnych prezentów organizujemy zawsze domowe przyjęcie z niespodzianką w formie https://pokazy-iluzji.pl/dla-dzieci/ Moim zdaniem bardzo ciekawa alternatywa. Co wy o tym myślicie?