Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dyskontach typu Biedronka i Lidl 95% produktów to najgorsze chemiczne odpady

Polecane posty

Gość gość

Ktoś kto twierdzi, ze jakieś tam siki swiętej weroniki typu ''HERBATA MINUTKA'' są smaczne nigdy nie pił prawdziwej herbaty i zadowala go picie miału herbacianego i patyków... albo jogurty...niby naturalne, z naturą to one mają niewiele wspolnego, rozlewajacy się rozpaćkany jogurt to wyrób jogurtopodobny, twaróg z biedronki to odpad poprodukcyjny, ble... jedynie w lidlu widzialam eko niemiecki ser gouda i soki NFC. Naprawde sprobujcie prawdziwego jedzenia a zobaczycie, poczujecie jaki syf kupuje wiekszosc Polaków, az dziw ze pozwala się na sprzedawanie takiego gowna, wielkie marki tez nie lepsze - Lipton niewiele lepszy od minutki, wszystkie produkty Danone to masówka jak McDonalds, wody niby mineralne to zwykle wody źródlane, gorsze od kranówy Kto się ze mną zgadza? czy tu same fanki śmieciowego taniego żarła ?

Gość gość
Zaraz sie zleca obronczynie biedronki. Ja tam nie kupuje,bo zwy zajnie mnie nie stac. W biedronce wysokie ceny a towar gorszej i to duzo jakosci. Wole za te sama cene markowy produkt z lepszym skladem. Naprawde dziwie sie co niektorzy widza w tej biedronce,ja tam dla siebie nic nie znalazlam,ale to kompletnie nic,a jak sie skusilam cos kupic to towar okazal sie strasznym niewypalem ,serio dziwie sie jak komus moze takie cos smakowac.

Gość gość
Spróbujcie kupic cos made in Biedronka. Pomijajac sklad to sa tak ohydne rzeczy w smaku ze szok.

Gość gość
lidl chemiczny ahahhahahahahah

Gość gość
No właśnie, produkty wyprodukowane dla biedry są w wiekszości okropne :D Kupiłam owsianke i muesli = szkoda gadać Pasta do zębów biedronkowa = dziąsła mi zaczęły po kilku dniach krwawić co nigdy mi się nie zdarzało Szczoteczka do zębów = no ona w miare dobra za taką cene trudno wymagac cudów Długo by tak pisać, w Lidlu natomiast niektóre produkty są z******te a inne słodkie, mdłe, niedobre , kiedys lubiłam mrożone pizze z lidla, proste tanie nic specjalnego ale dobre, teraz zmienili opakowania i dostawce = paskudztwo, po upieczeniu ciasto twarde a na wierzhu rozpaplany niby sos i drobiny sera

Gość gość
(11:54) A masz z tym jakis problem?Bo ja nie.Kazdy kupuje tam,gdzie chce,gdzie mu wygodnie,jak ty nie chcesz to nie kupuj w Biedronce czy innym dyskoncie.

Gość gość
Jaki zal z was ludzie,ze musicie zakladac takie denne tematy.Az tak nudne zycie macie?Czy mozecie chcecie dowartosciowac sie,gdzie to wy robicie zakupy?

Gość gość
tak

Gość gość
W lidlu jest kilka eko produktów nie jedynie ser zolty.

Gość gość
matko, jakie pieski francuskie. My lubimy chemie w jedzeniu, chcemy sie swiecic jak neony....

Gość gość
Powiedzcie lepiej gdzie kupic mieso, ktore nie jest nafaszerowane woda z jakas chemia. Ta chemia puszcza juz w sklepie, tak ze cieknie z niego na tacki w sklepach. Nie ma dobrego miesa, wszystko z woda, w malych sklepach to samo co w supermarketach. Gdzie kupowac mieso, zeby bylo bez wody? I zeby kurczaki nie smierdzialy?