Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie lubi , dosłownie NIKT

Polecane posty

Gość gość

Czesc chciałabym się podzielić moimi załami ale muszę jakoś się wygadać , nie mam żadnych znajomych nikt ze mną nie gada i wszyscy mnie obgaduja :( nawet nauczyciele w szkole (3 liceum) nie wiem czym tak podpadlam ludziom pomagam każdemu jak mogę jestem w miarę miła ale nie fałszywie przeslodzona , nie patrzę się na nikogo dziwnie mam zainteresowania więc nie jestem nudziara , ale ludzie mnie nie tolerują :( niktore laski ze szkly zabijają mnie zrokiem choć nawet tym czarownicom nie miałam czym podpaść bo zazwyczaj żyje z swoim świecie :*( dlaczego ludzie mnie tak okropnie traktują czemu wysmiewaja? :( dodam że mam silną nadpotliwosc ale nie jestem brudasem :(

Gość gość
Jestem raczej taka typowa szara myszka ale to az nie możliwe ze naprawdę wszyscy mną gardzą jestem załamana :(

Gość gość
ja cie kocham ,niemartw sie;-)

Gość gość
Jeżeli lubisz siebie, to już jest jedna osoba . Jesteś indywidualistką, i wyrózniasz się w tłumie czarownic. Żyj po swojemu i nie poddawaj się. Wytrwasz. Ściskam mocno.

Gość gość
Mial tak ktoś ?:( ja czasem idę przez miasto widzę tyle znajomych twarzy a nawet nie ma komu "czesc " powiedzieć bo czasem jak powiem to z taka pogarda odpowiadają :(

Gość gość
Dziękuję za słowa otuchy :( ale ciągle dociekam co ja im takiego zrobiłam ze jestem dla nich jak robal :(

Gość gość
Nie przejmuj się tymi plotkarami.

Gość gość
chcesz dam ci nr tel .zawsze jak mi napiszesz czesć to ci odpisze czesć;-)

Gość gość
Ja Ciebie lubie. Wielu zaburzonych ludzi traktuje niczym wroga osoby ktore sie z nimi nie trzymaja, wedle zasady: kto nie jest moim przyjacielem, jest wrogiem. Nie odpowiadaj czesc jak ktos ci laske robi i zacznij szanowac siebie. Uzywaj tez silny antyperspirant i duuuuzo mydla i wody jesli masz problem z poceniem. Pamietaj, wszystkim nie dogodzisz. Wrednych zlewaj, szkoda potu na nich....

Gość gość
Najgorsze jest to ze nawet dziewczyna na nauczaniu indywidualnym z fobia społeczna przy mnie udaje księżniczkę i jest damulkowata dla mnie :( jakim ja smieciem muszę być skoro nawet ktoś z fobia społeczna mną gardzi :(

Gość gość
zawsze tak jest, zakompleksione ludziki szukają jednej odstającej osoby (indywidualistki albo introwertyczki) i obgadują

Gość gość
Moze porozmawiaj ze szkolnym psychologiem

Gość gość
Akurat mam to gdzieś czy tu będzie inaczej czy nie ja poprostu dociekam co może być ze mną nie tak a takie mało konkretne odpowiedzi sobie odpuść , chcesz zabłysnąć to się brokatem posyp , to sa powazne problemy bo ktoś inny kiedyś może przeczytać ten temat i się czegoś dowiedzieć a może podzielić się swoimi doświadczeniami

Gość gość
Chodzę do normalnego psychologa ale i ona ma mnie dość :(( sapie się ze ja się nie chce zmienić ale mnie paraliżuje :(( ludzie mnie tak zgnebili za nic ze nie mam siły żyć :(( a nie daj Bóg czymś na lekcji zablysne bo mam zainteresowania to od razu wysmiewaja mnie :((

Gość gość
Ja mam tak samo ale jestem w drugiej liceum. Pisałam już w setkach podobnych tematów nie tylko na kafe. Zawsze dawalam swój kontakt, a ludzie mnie zlewali. Nawet w internecie. To smutne.

Gość gość
A ja myślę, że masz problem z samoooceną i projektujesz to na innych.

Gość gość
A może ktoś chce się podzielić ze mną swoimi doświadczeniami i jak się z tego wyplatal? :( czy może nadal wasze życie się nie zmienia ?

Gość gość
To prawda mam niską samoocenę ale nie wydaje mi się żeby obelgi w moja stronę czy chamskie uśmieszki to była moja auto projekcja : /

Gość gość
wariat też idzie ulicą i jest święcie przekonany że to wszyscy dookoła są wariatami. Z tobą jest podobnie, to nie inni mają problem z tobą tylko ty z innymi (i największy - z sobą)

Gość ota
mam córke 16 lat tez jest przezroczysta i samotna nawet w kosciele na mszy klekała do komunii w kolejce przed i za nia duzo ludzi kleczało pomina ja nie dał opłatka kazałam pomowic próbe i znów dał reszcie a jej nie to było przykre

Gość gość
Skończ już z tymi pseudo psychologicznymi wywodami : / chodzę do psychologa i nawet ona tak nie upraszcza jak Ty : / wybacz ale jeśli nauczyciel się pyta kim scielibysmy być każdy wymienia głupoty na które i tak się nie dostaną a ja jak powiedziałam swoj***ardzo przyziemne marzenie to wybuchli śmiechem jak bym Co najmniej powiedziała że chce studiować fizykę molekularna :( to było upadlajace bo na serio byłam w tym dobra dlatego mogłam iść na takie studia :(

Gość gość
Ja Cię lubię :))))

Gość gość
Zacznij sie myć i nie kupuj dezodorantu w Biedronce :)

Gość gość
Też tak miałam, gdy byłam w podstawówce (tzn. od I do V klasy). Zawsze bardzo dobrze się uczyłam, byłam grzeczna i ułożona. Ale inne dzieci mnie jakoś nie polubiły. Pamiętam, jak na przerwie zawsze stałam sama jak palec. Dopiero w V klasie przyszły do szkoły takie dwie dziewczyny (moje rówieśniczki) i złapałyśmy wspólny kontakt. Do dziś się z nimi koleguję. W gimnazjum (bałam się tam iść jak cholera!) poznałam cztery, wspaniałe dziewczyny. Różniły się charakterami, ale od razu mnie zaakceptowały. Potem nawiązałam jeszcze kilka koleżeńskich relacji z osobami z innych klas. Po prostu miałam szczęście trafić do przyjaznego gimnazjum. Mnie zawsze dziwił fakt, że chłopacy za mną nie przepadają i do dziś tak jest. Nigdy nie miałam tak naprawdę kolegi, co najwyżej znajomego. Zawsze każdy mnie ignorował, czasem wyśmiewał:-( Chyba nie potrafię dogadać się z płcią przeciwną.

Gość gość
Jestes brzydka , szara myszka. Faceci takich nie lubia.

Gość gość
Brzydka akurat nie jestem 170 cm wzrostu zielone oczy naturalne czarne włosy do pasa , i to niestety dziewczyny mnie zaczęły g nebic w liceum a chłopaki zaczęli im wtorowac bo jak jakiś był dla mnie miły to specjalnie z zazdrości go wysmiewaly żeby jak najszybciej urwał kontakt :( A co do "zacznij się myć " istnieje coś takiego jak nadpotliwosc ale Ty pewnie jesteś jedna z tych osób które gnebily innych w szkole więc zamiast wie wczuć w krzywdę innych wolisz wyśmiewać w prostacki sposób ........w tym temacie chce poprostu dowiedzieć się co zrobić aby ludzie zaczęli doceniać to że jestem pomocna lojalna i nie chce nikomu zrobić krzywdy , zawsze dotrzymuje słowa na nikogo źle nie mówię nawet za plecami a podłe osoby mają tabuny znajomych choć nawet na nich polegać nie można , ktoś kiedyś mi powiedział że muszę swoje odcierpiec bo jestem dobra a Bóg z zsyla na dobre osoby cierpienie żeby je przetestować , czy to może być prawda ?

Gość gość
Tak jojczysz że ja po jednym wpisie Cię już nie lubię.

Gość gość
To możesz opuścić temat :) nikt Cię tu nie trzyma :) A jojcze tutaj bo w prawdziwym życiu chowam w sobie ból i nikomu o tym nie mówię