Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znaczenie snu

Polecane posty

Gość gość

Witam, przed chwilą zrobiłam sobie drzemkę po szkole i miałam bardzo rodzinny sen, dość dziwny z wieloma szczegółami, nie potrafię go sama zinterpretować i błagam o pomoc. Moi rodzice zeszli się po bardzo nieprzyjemnym rozwodzie, będąc z nimi w domu tata powiedział ze musi dziś zabić człowieka i prosił nas o pomoc, ja jako, że kontakt z ojcem mam lepszy niż z matką (po rozwodzie mieszkam z tatą) od razu się zgodziłam mimo, że sprawa dotyczyła chłopaka mojej kolezanki (nie mam z nim żadnego kontaktu) moment zabójstwa mi się nie śnił, "przeniosłam się" do momentu gdy moja matka szuka chloru i innych środków do sprzątania, ja jej tłumaczyłam co ma robić i poszłam do kuchni po siekierę by go poćwiartować, moment ten tez mi się nie śnił, następnie pakowany w czarne worki został schowany do torby podróżnej mojego ojca który zaraz po morderstwie wyleciał do kraju w którym pracuje wiele lat, zniosłam zwłoki i zawiozłam je do zmielenia w masarni mojej ciotki (nie posiada własnych wnuków wiec jestem jej ulubienicą) ciotka mi doradza by mięso dać do beczek z kwasem które utopie w bagnie, nie jest to przypadek bo moj wujek jest leśnikiem, po telefonie do niego doradza mi przechować mięso u siostry mojej babci ktora mieszka w małej wsi, reszta snu nie jest ważna bo to tylko droga z babcia do pensjonatu w którym się ma spotkać przy okazji z koleżanką, dostarczenie ciała mi się już nie śniło, sen się urwał wiem, że to bardzo zawiły i głupi sen ale bardzo chce się dowiedzieć co oznaczał