Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeci trymestr. Tez tak mialyscie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na przelomie 7 i 8 misiaca i zaczelam byc bardzo.... Waska. Tzn moje wejscie do pochwy jest coraz wezsze... Czuje sie jak dziewica za kazdym razem jak uprawiam sex z mezem. On oczywiscie sie cieszy, ale dla mnie czasem wiaze sie to z bolem. Co prawda wczesniej robilismy to codziennie teraz z dwa razy na tydzien, ale to i tak chyba nie tak zadko. Ja niewiem jak ja ten porod przezyje.... Czy to moze byc spowodowane ze nie potrafie sie do konca "rozkrecic" w lozku i jestem troche spieta? Mam kompleksy jesli chodzi o moje ciazowe ksztalty i za duzo mysle o dziecku jak to robimy... Moze to dlatego... Miala tak ktoras?

Gość gość
Witam autorko :-) Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i mam ten sam problem , uważam że jestem bardzo " ciasna" , mąż oczywiście się cieszy Ale dla mnie to duży dyskomfort ponieważ podczas stosunku odczuwam ból , zastanawiam się czy są jakieś żele nawilżające dla kobiet w ciąży aby czerpać z seksu przyjemność :-) dodam jeszcze że przed ciąża nie miałam takich problemów :-)

Gość gość
Przed porodem nie, ale miałam tak do roku po cc.

Gość gość
Moxe to glupio zabrzmi ale ja mam problem z zaaplikowaniem luteiny :o a to taki waski aplikator :O Ale to wiaze sie z przekrwieniem i opuchnieciem tych miejsc, tylko to.

Gość gość
Ja przed porodem nie ale po porodzie sn bez nacięcia i pęknięcia zrobiłam się tak ciasna że nadal boli mnie przy seksie - na początku mimo że minęło już 9 miesięcy.

Gość gość
Wydaje mi sie ze jestes spieta tak jak mowisz.

Gość gość
Ja myślę że szyjka macicy się skraca i ze może jesteś bardziej sucha przez hormony

Gość gość
Pokazcie sie ginowi, ja tez tak mialam i wyszla infekcja, musialam globulki kupic, to nie zarty, przy porodzie mozna zakazic dziecko.

Gość gość
19:34 miałam cc kilka tygodni temu cc i jest to samo,boli w czasie stosunku bardziej niż przy pierwszym razie ;-/ a niby po cc tam na dole nic się nie zmienia. co do pytania autorko,nie miałam tak w ciąży ale ta strefa była zdecydowanie bardziej wrażliwsza.

Gość gość
Dzieki dziewczyny juz myslalam ze cos ze mna nie tak... A ja slyszalam ze w ciazy najlepszy sex... Nie w moim przypadku. Nie mozemy wiekszosc pozycji ktore uwielbiamy, czuje sie niezdarna, ciezka, wkrecam sie ze cos dziecku zrobimy albo wczesniejszy porod wywolamy, o orgazmie to moge zapomniec bo nie moge sie na tyle wyluzowac i rozkrecic i do tego jeszcze ta waskosc... Juz mam dosc